BATISTE "Fresh Breezy Citrus" sausas plaukų šampūnas su gaiviu citrusų aromatu

 Pastaruoju metu sausus plaukų šampūnus naudoju labai retai, tačiau tomis retomis progomis sauso šampūno prisireikia, dažniausiai kelionių metu ar nespėjus išsiplauti plaukų. Pasitaiko, kad ryte atsikeli su tokia plaukuosena, kad nebežinau ką daryti, tai sausas šampūnas nugulėjus kirpčiukus irgi labai padeda. Esu išbandžiusi tikrai nemažai skirtingų, tačiau neretai vis bandau tą patį Batiste, atrodo jau taip gerai pažįstamas ženklas, tačiau bandau tik ketvirtą skirtingą Batiste ir skiriasi ne tik kvapai, skiriasi ir funkcijos. Šį kart Fresh Breezy Citrus.


Produktas: BATISTE "Fresh Breezy Citrus" sausas plaukų šampūnas su gaiviu citrusų aromatu
Gamintojas: "Church & Dwight Uk Ltd" Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti, išvalyti plaukus sausu būdu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai sugeria riebalus, atšviežina plaukus
Labiausiai nepatiko: turi baltų miltelių
Tūris: 200 ml
Kaina: 5,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas, Drogas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Lyg gurkšnis tyro oro... Štai kokią galią turi BATISTE FRESH sausasis plaukų šampūnas. Priemonė greitai atgaivina plaukus, dovanoja švaros jausmą ir malonų kvapą. Sausasis šampūnas yra nepakeičiamas kelionėse ir atostogų metu.
NAUDOJIMAS: Papurkškite plaukus, pamasažuokite pirštų galiukais ir palikite minutei. Iššukuokite. Jei yra galimybė, galite išpūsti sausąjį šampūną su plaukų džiovintuvu.


Pakuotė. Aukša metalinė pakuotė su plastiko dangteliu ir purkštuku priemonei dozuoti. Pakuotė puošta pavasarišku dizainu: saulė, jūra, debesys ir citrusiniai vaisiai... Žaisminga, gal šiek tiek vaikiška, bet žvilgsnį patraukė.

Kvapas švelnus, gaivus citrusų aromatas. Man patinka, kad šis aromatas neerzina, dienos eigoje nejaučiu sauso šampūno kvapo, tad labai užskaitau - nepatinka kai sausas šampūnas užgožia kvepalus.

Konsistencija kaip ir daugumos sausų šampūnų - miltelių pavidalo flakone, išpurškiama areozoliu.

Sudėtis: BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, ALCOHOL DENAT., PARFUM, CETRIMONIUM CHLORIDE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.


Poveikis. Deja, bet nei Batiste, nei kitų sausų šampūnų sudėtinės dalys nėra nepriekaištingos... čia yra ir alkoholio, ir areozolinių priemonių ir nesaugių kvapų konservantų. Sausas šampūnas sukurtas ryžių krakmolo pagrindu, kuris sugeria riebalus ir padeda plaukams atrodyti švariau. Tačiau tiesa ta, kad sausas šampūnas fiziškai nepašalins riebalų ar plaukų nešvarumų, todėl tokie šampūnai yra tik pagalbinė, greitoji priemonė, kai reikia, kad plaukai atrodytų geriau. Tačiau reiktų atsiminti, kad joks sausas šampūnas negali pakeisti plaukų plovimo vandeniu ir šampūnu. O ir po naudojimo yra būtina tą pačią dieną (blogiausiu atveju sekantį rytą), o šiaip kuo skubiau, išplauti plaukus.

KAIRĖJE - prieš; DEŠINĖJE - po

Sausas plaukų šampūnas labai lengvai pasidengia, tačiau kad ir ką darysite, Batiste plaukus gausiai padengia baltais milteliais. Tikriausiai tie balti milteliai mane erzina labiausiai. Kol buvau blondinė, visai faina buvo, nes dar ir ataugusias šaknis pamaskuodavo, o dabar, tiesiog erzina. Masažuojant į odą ir plaukus, didžioji miltelių dalis dingsta, bet nemeluosiu, net ir iššukavus ir išpūtus džiovintuvu likučius, plaukai atrodo baltesni, šviesesni, nei įprastai - balti milteliai matosi.

Batiste iš ties puikiai sugeria riebalų perteklių, minimaliai pakelia plaukus nuo šaknų, šis šampūnas nesulipina plaukų, neapsunkina, kvapas neerzina. Sakyčiau visai geras pasirinkimas - ne visi Batiste vienodi. Šis puikiai sugers riebalus, saikingai pakels, neapsunkins plaukų, nesulipins, bet vizualiai balti milteliai matysis, o ir sudėtis tikrai ne pati saugiausia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Žavi, kiek tu kantrybės turi, sausa sampūna sklaidyti ir dar džiovinti, aš ko gero tiesiog būčiau issitrinkusi galva. Aišku, džiovinimas ir užtrunka. Man yra tekę eiti pusdregniais plaukais I darbą, bet norisi tikėti kad kolegos suprato, kad plaukai šlapi, ne rebaluoti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiemą šlapiais plaukais nerizikuočiau eiti, o vasarą kaip ir nieko :)
      Kartais prisireikia, tai ir panaudoji - geriau sausas šampūnas, jei sukritę, riebaluoti plaukai :)

      Panaikinti
  2. Sauso šampūno nesu net naudojusi, ko gero gavau traumą, kai sveciavausi Londone. 22 val nakties teko truputį pasitrinti Oxford gatvės McDonald's, ten grupė panelių prie stalo beresi sausa sampūna I plaukus turbūt vietoje plaukų lako :D tai man jis iki šiol asocijuojasi su tokiu wild bastunisku gyvenimo budu, kai net kriauklės nėr :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne vietoj plaukų lako, o vietoj plaukų šampūno, kad plaukai švaresni arba puresni būtų :D
      Teko ir man UK pagyventi, ten viskas makiaže, supratime apie grožį ir rūpestį savimi šiek tiek kitaip. Man gal tik traumos neįvarė :D Darau kaip man reikia ir kaip man patogu :D

      Panaikinti
  3. Nereikia ir Londono:))). Pietavome vienoje kavinėje, tai panelė - apie 25-30m. rodos kaip ir ne vaikas, proto ir nuovokos turi kaip ir turėti - išsitraukė kosmetinę ir pradėjo dažytis: kreminė pudra, tušas ir t.t. Tai pakentėjom. Bet kai pradėjo plaukus purtytis, kedenti ir šukuotis prie stalo, tai buvo viršum visko. Taip kad etiketas, manieros ir sveikas protas, pasirodo, šiais laikais nebemadingas…

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal aš jau pasenau, bet viešose vietose dažytis ir plaukus kedentis į WC einu. Kažkaip prie staliuko ne man :D
      Pastebėjau, kad šių dienų jaunimas mažai filtrų realybėje naudoja. Ech, stengiuosi į man nelabai suprantamus veiksmus dėmesio nekreipti - nu ką padarysi, kad auginami skirtingai buvom :)

      Panaikinti
  4. :D plaukų kedenimasis, tikrai matytas vaizdelis. man dar lėktuve teko sėdėti prie porelės, kur mergina savo bernui pesiojo antakius (bulgarai). Kam tas savo nuometas barstyti viešoje erdvėje, nesuprantu:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O Dieve... įsivaizduoju, kaip tuos išpešiotus antakius mėto aplink :D :D :D

      Panaikinti
  5. Man labai įsiminė močiutės pasakotas prisiminimas. Su ja diskutavome apie nagų kramtyma ir ji prisiminė kai būdama studentė važiavo traukiniu kupe. Kupe buvo ji ir dar viena moteris, kuri išsitraukė akustika ir pradėjo skustis sausas kojas..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skaitant komentarą pirma apėmė nemalonus jausmas, o paskui prajuokino - gal moteriškė į apsimatymą kokį netikėtai lėkė :D :D :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą