7th HEAVEN "Pink Oxygen" Bubble Mask - valomoji ir drėkinamoji burbuliuojanti veido kaukė su greipfrutais ir deguonies burbuliukais

Laikas veido kaukei? Po švenčių naudojau vieną kart raminančią, bet dabar jaučiu, kaip mano odai trūksta valomojo efekto. Atrodo, kad nelabai odai tinkanti veido priežiūra, daug sunkaus maisto, gėrimai suaugusiems, nepilnai išmiegotos naktys ir sunkesnis makiažas paveikė odos būklę. Iš ties labai norisi gilesnio odos valymo ir intensyvesnės priežiūros, greičiausiai tiesiog norisi šiek tiek gilesnio odos valymo, todėl šiandien į rankas imu paskutinę turimą 7th Heaven veido kaukę, skirtą valyti ir drėkinti veido odą ir kaukė ne šiaip lakštinė, o burbuliuojanti, vos užsidedi ant odos. Labai smalsu, tad skubu bandyti.


Produktas: 7th HEAVEN "Pink Oxygen" Bubble Mask - valomoji ir drėkinamoji burbuliuojanti veido kaukė su greipfrutais ir deguonies burbuliukais
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti, drėkinti, gaivinti
Tinkamas tipas: normaliai, mišriai ir sausai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nieko blogo nematau, gal vienas kitas ingredientas
Tūris: 1 vnt.
Kaina: 4,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukė skirta normaliai, mišriai ir sausai odai prižiūrėti. Veido kaukė valo ir drėkina odą. Susilietusi su oda kaukė ima putoti ir virsta smulkiais deguonies burbuliukais. Tada susidaro smulkios, baltos, tankios putos. Priemonė pasižymi gaivinamosiomis savybėmis.
Sudėtyje yra greipfrutų ir aviečių ekstraktais, deguonies burbuliukais.
 
NAUDOJIMAS: Veidą nuprauskite, odą nusausinkite. Prieš naudojimą patrinkite pakuotės paviršių, kad turinys susimaišytų ir pradėtų formuotis burbuliukai. Išimkite ir išlankstykite kaukę. Uždėkite ant veido. Palikite kaukę 5–10 minučių. Naudodami likusias ant veido putas atlikite veido masažą. Nuplaukite veidą drungnu vandeniu. Rekomenduojama kaukę naudoti kas savaitę.


Pakuotė. Nedidelė vienkartinė plastikinė pakuotė su kompanijai būdingu dizainu - ant pakuotės pavaizduota mergina, užsidėjusi kaukę ir nedidelis greipfrutų paveikslėlis. Dizainas gausiai apkrautas detalėmis ir akcentais, bet pažvelgus į bet kurią kompanijos kaukę - lengvai galima atpažinti kompanijos produktus.

Kvapas labai, labai, labai malonus šviežių greipfrutų ir sultingų aviečių kvapo. Labai mėgstu greipfrutus, tiesiog dievinu ir čia tas kvapas toks geras! Toks gardus... mėgavausi visą kaukės laikymo ant veido laikotarpį. Mmm...

Konsistencija rožinės spalvos medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Gavus oro, serumas ima burbuliuoti.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Disiloxane, Butylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Limon Fruit Extract, Citrus Paradisi Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Methyl Perfluorobutyl ether, Methylperfluoroisobutyl Ether, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lauroyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Parfum, Ethylhaxylglycerin, Propanediol, Limonene, Sodium Hyaluronate, Illicium Verum Fruit Extract.


Poveikis. O šį kart pasidžiaugsiu priemonės sudėtinėmis dalimis - pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, tirpiklis. Sudėtyje yra natūralių ekstraktų, tarp kurių citrusinių vaisių ekstraktai, kurie nėra patys saugiausia, nes galimai fototoksiški. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri puikiai drėkina odą. Žinoma, sudėtyje yra kvapų, kurie nėra saugūs, tačiau kaukė labai malonaus aromato.

Tik atidarius veido kaukę ištraukiu rožinį lakštą, kuris iš kart ima putoti smulkiais burbuliukais. Uždėjus ant veido kaukė palaipsniui putoja, kol galiausiai atrodau taip, kaip nuotraukoje žemiau. Kadangi lakštinė kaukė labai arti akių, tai nerizikavau laikyti ilgiau, nes priburbuliuos paskui ten, kur nereikia. Tad po 8 minučių nuėmiau - ant veido liko daug burbuliukų, kuriuos dar masažavau į odą, o galiausiai likučius nuskalavau vandeniu.


Ir o dievai, koks stebuklas yra šios kaukės poveikis! Oda spindi, švyti, skaisti, švari! Nepasakyčiau, kad didelis drėkinimas jaučiasi, tačiau šios toks tikrai yra! Apskritai kaukė puiki, poveikis geras, kvapas labai malonus ir sudėtis gera. Šį kart esu maloniai nustebinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai