BOHEMIA GIFTS "Bohemia Natur" vonios druska su ramunėlėmis, čiobreliais ir medetkomis

Po to, kai lankiausi Čekijoje ir išbandžiau vietines druskas, per visą tą laiką ieškojau kur nusipirkti ir nesenai radau Notino. Ne visai tokią pat, kur bandžiau, bet kadangi čekiška, susigundžiau, nusipirkau ir jau spėjau išbandyti. Aš jums sakau - čekiškos vonios druskos yra kitas lygis, lyginant su tuo, ką mes turim rinkoje. Tad kokios tos druskos su trimis žolelėmis?


Produktas: BOHEMIA GIFTS vonios druska su ramunėlėmis, čiobreliais ir medetkomis
Gamintojas: "Madiabox" s.r.o. Pagaminta Slany, Čekija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: gal sunkoka rasti 
Tūris: 1200 g
Kaina: 10,10 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Mėgstate ilgai gulėti karštoje vonioje? Jūsų mėgstamą atsipalaidavimo ritualą papildys ir naujų potyrių suteiks vonios druska Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur . Susikursite kvapnią druskos vonią savo namuose, kuri sumažins įtampą ir vidinį nerimą bei pagerins savijautą. Tačiau vonioje ne tik pelnytai atsipalaiduosite dėl ypatingo druskos kvapo. Atsipalaiduodamas jūsų kūnas taip pat atsinaujins. Druskoje gausu natūralių mineralų, kurie regeneruoja odą ir malšina jos problemas.

Charakteristika:
regeneruoja odą
stiprina odos apsaugą
maloniai kvepia

NAUDOJIMAS: Berkite į šiltą vandenį ir leiskite ištirpti.


Pakuotė atrodo gana pigiai: plastikas skaidrus, nėra minkštas, bet kažkoks aplankstytas. Plastikinis dangtelis paprastutis, etiketė vargu ar patraukia daug dėmesio. Įdomiausiai atrodo pro produkto sieneles matomas druskos ir žolelių mišinys. Man tokie kažkodėl labai fainai atrodo. Beje, paauglystės metu nebūdavo druskų su žolelėmis, tai prisidžiovindavau gėlių, pušų spyglių ir ūglių ir tiesiog dėdavau į ploną (pėdkelnės audinio) kojinytę ir mėgaudavausi kvepiančiomis voniomis. O ką - sukausi kaip galėjau. Apskritai tuo metu ir kaukes veidui gamindavau ir nuovirus plaukams virdavau natūraliai. Tik tos naudos gal nebuvo tiek daug, kiek iš dabartinės kosmetikos. Žodžiu, nuklydau į lankas. Šalia dar pridėtas nedidelis maišelis, kad visų tų vaistažolių nepilti tiesiai į vonią ir nekimšti kanalizacijos.

Kvapas malonus žolelių aromatas, kuriame stipriausiai jaučiasi ramunėlės, galima užuosti čiobrelius ir silpnesnes medetkų gėles.

Konsistencija druskos kristalai su džiovintomis žolelėmis.


Sudėtis: SODIUM CHLORIDE, HIBISCUS SABDARIFFA, PARFUM, GLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 42090, CI 19140, CI 17200.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro druska, kinrožių ekstraktas, kvapai, glicerinas - toliau sudėtyje esančios priemonės yra skirtos kvapui ir spalvai. Keista sudėtyje nematyti džiovintų žolelių, nes man atrodo jos lyg ir turi būti nurodytos sudėtyje.

Pamenu pirmą kartą druską į vonią pyliau tiesiog be maišelio, nes nu norėjau pažiūrėti kaip atrodo. Bet žolelės tikrai kimštų vonią, tad paskui su sieteliu žvejojau žoleles iš vonios. Pripažinsiu, kad žolelės, laisvai plaukiojančios vonioje atrodo ženkliai patraukliau, nei patalpintos maišelyje, tačiau saugokit kanalizaciją ir vamzdžius - nepilkit taip, kaip aš pirmą kartą - maišelis ir tik maišelis, po tekančiu vandeniu iš kurio druska ištirps, o žolelės, kaip arbata šiltame vandenyje, nudažys švelniai gelsva spalva, paskleis kvapą.


Vonios kvapas labai malonus, atpalaiduojančių ramunėlių, medetkų, o va čiobrelių vonioje praktiškai nejaučiu. Aromatas intensyvesnis, kai žolelės laisvai plaukioja vandenyje, tačiau ir maišelyje to malonaus aromato pakanka.

Vonia visuomet mėgaujuosi pakankamai ilgai... tačiau nepastebiu, kad regeneruotų odą. Gal kažkiek suteikia švelnumo, minkštumo, tačiau tą dažniausiai daro šiltas vanduo. Vonios druska ypatinga dėl sudėtyje esančių žolelių - labai patinka atpalaiduojantis aromatas, padedantis nurimti ne tik mintims, tačiau ir atpalaiduoti įsitempusius raumenis ir pailsėti tiek kūnui, tiek protui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Taip labai romantiškai ir pavasariškai atrodo :))) Aišku, geriau į maišelį, nes po to gali būti nemažų problemų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :))) Dėl akių grožio paskui ilgai iš vonios žvejoti reikia tuos žiedlapius. Tai visi tokie tik į maišiukus arba neturint tinka į kokius arbatos šaukštelius - tinklelius.

      Panaikinti

Rašyti komentarą