2024/01 Sausio mėnesio pirkiniai ir naujienos

Pastarąsias kelias dienas nieko neparašiau, nes... buvau užsiėmusi kitais reikalais ir tais trumpais etapais, kai tikrai turėjau laiko - parašydavau kelias eilutes ir aptingdavau. Tad nusprendžiau duoti poilsio ir sau, nespausti savęs su tinklaraščiu. Man atrodo ir taip neblogai čia kepu tuos įrašus: dažnai ir daug. Ko negaliu praleisti, tai pirmos ir paskutinės mėnesio dienos, kai rodau jums mėnesio pirkinius ir tai ką baigiau. Kadangi šiandien kaip tik tokia proga - dalinuosi, ką įsigijau per sausio mėnesį.


Kūnui I

1. ALLNATURE "Epsomska" vonios druska su čiobreliais, 1000 g
Didžiulis indas čekiškos vonios druskos, kuri turėtų kvepėti čiobreliais. Dievinu čiobrelius, man labai patinka čekiška druska. Gal tik pakuotė nėra pati patraukliausia, trūksta informacijos suprantama kalba, tačiau tikiuosi, kad man patiks, labai patiks. Bandysiu.
Notino, 5,90 Eur

Gal jau širdyje pavasaris nori stuksenti, bet atkreipiau dėmesį į vonios druską, žadančią saulės spindulių. Kvapas iš ties primena saulės spinduliukus su šiek tiek citrusų. Testuosiu.
Notino, su nuolaida 4,90 Eur

Atrodo labai žiemiškas burbulas, žadantis kvepėti pušų ir žiemos uogų aromatu. Nežinau ar verta daug tikėtis iš šios kompanijos priemonių? Iki šiol bandytos nelabai patiko, bet nusprendžiau duoti dar vieną šansą, nes labai patiko šio burbulo pakuotė.
Notino, 3,99 Eur

O kaip gerai šitas kvepia... pro pakuotę jaučiasi labai stiprus, labai malonus rožių kvapas. Aš tikiuosi, kad vonioje jis nedings ir suteiks kvapo terapijos šventę mano uoslei.
Notino, 2,30 Eur

Kūnui II

Na va, man reikia tokių priemonių, man reikia maloniai kvepiančių vonių - žiema dar nesibaigė, nors manau, kad šis vonios priemonių apsipirkimas jau paskutinis šį sezoną - visko turėtų daugiau mažiau pakakti iki ateinančio rudens.
Notino, apie 9,90 Eur

Man pastaruosius mėnesius labai norisi kokosų kvapo ir vis perku, bet išbandžius... vis ne tas, ne tas, per sintetinis, netikroviškas ar nelabai malonus. Iš pirmo žvilgsnio, šios vonios putos kvepia maloniai, iš ties primena kokosą. Belieka patikrinti, ar taip pat maloniai kvepės vonioje.
Notino, 3,80 Eur

Plaukams

Jau ne kartą pasakojau, kad man slenka plaukai, stipriai slenka ir jau labai ilgą laiką. Vitaminai, plaukų aliejai ir valdomas stresas lyg ir šiek tiek padeda. Bet norisi, kad ir nauji plaukai skubėtų ataugti - tokios plonos kasytės nesu turėjusi niekada. Vasarį bandysiu tokią priemonę - ar esate bandę?
Eurokos, 5,79 Eur, mokėjau 4,92 Eur

Rankoms

Anksčiau namuose labai mėgome Frosch produkciją, pradedant valikliais, skalbikliais, baigiant rankų muilais. Jau senokai nenaudojau šios kompanijos muilo - pamenu, kad kažkada labai patikdavo, tad va - bus proga prisiminti.
Drogas, 3,15 Eur

9. VASELINE Healthy Hands Stronger Nails rankų ir nagų kremas, 200 ml
Eurokos, 3,99 Eur

10. BAIJA"Vertige Solaire" rankų kremas su tuberoza ir bergamote, 30 ml
Eurokos, išpardavimo kaina 2,35 Eur (pilna apie 6,99 Eur)

Nusipirkau porą kremų, pakeisti šiuo metu naudojamus. Baija keliaus į rankinę, o Vaseline milžiniška pakuotė bus naudojama namuose. Kol kas nuomonės nei apie vieną kremą neturiu, bet labai smalsu, ar poveikis mano rankoms tiks, ar man patiks. Vaseline kompanijos priemonės savais laikais buvo dažnai perkamos ir naudojamos mūsų namuose, tad labai apsidžiaugiau, kad platesnis asortimentas atsirado ir pas mus.


Reikėjo kempinėlių, tad ieškojau kažko, ko dar nesu naudojusi. LA Girl pasirodė brangokos, tačiau rizikuoju - girdėjau labai daug gerų atsiliepimų. Vieną jau testuoju, tad gana greit turėčiau papasakoti įspūdžius ir jums, tik dar norisi pasižiūrėti, kiek laiko.
Eurokos, 14,90 Eur, mokėjau 8,89 Eur
--------------------------------------------------
Viskas. Man atrodo labai akivaizdu, kad šis apsipirkimas buvo skirtas vonios priemonių papildymui - žiema nesibaigė, dar laukia ne vienas mėnuo su kvapniomis voniomis ir labai faina, kad paleidus karštą vandenį, turiu galimybę pasirinkti iš kelių kvapų, skirtingų tekstūrų ir kompanijų.
O koks buvo jūsų sausis?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Bandau gal jau 4 ar 5 Thermo-active priemonė nuo plaukų slinkimo paluotę. Didelio rezultato nepastebėjau. Bet vis dar viliuosi, kad padės. Bet daugiau nebepirksiu. Pabaigsiu ką turiu ir ieškosiu kokios kitos priemonės. Vienintelis pliusas - priemonė be alkoholio (kaip dažnai būna plaukų augimą skatinančiose ir dažnai ypač brangiose priemonėse).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, kažkodėl augimą skatinančių priemonių sudėtyse visuomet labai daug alkoholio.
      Aš tik pirmą kart pabandžiau - jaučiu dilgčiojimą, manau, kad tikslas suaktyvinti kraujotaką. Viliuosi padės, bet kartu naudoju vitaminus, bandau išvengti streso, praktikuoju galvos masažą, vengiu plaukus spaudžiančių gumyčių (renkuosi segtukus arba šilką), saugau plaukus nuo oro, nemiegu palaidais plaukais. Darau viską, ką sugalvoju, tai tikiuosi kompleksiškai padės :)

      Panaikinti
  2. O man tiko tos ampulės, bet aš ir biocell papildus geriau ir kitos priemonės buvo nuo slinkimo, tai gal viskas padėjo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau tik kompleksiniai sprendimai gali padėti. :) Smagu žinoti, kad padeda, tikiuosi, kad ir man suveiks :)

      Panaikinti
  3. Na reikia tikėtis, kad tos kompleksinės priemonės padės. Aišku čia vidinės, tos priežastys dažniausiai būna, kodėl plaukai palieka galva. Jei visapusiškai gyvenimas pagerėja tai ir plaukams sveikiau. Jei esi sveikas, palsėjas ir nepatyri labai daug streso viskss susinormalizuoja! O išorinės priemonės, tik optinei apgaulei:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesutikčiau, kad kosmetika yra optinė apgaulė - kosmetika gali pagelbėti. Žinoma, didžiausią įtaką turi patiriamas stresas, mityba, gyvenimo būdas, tačiau kosmetika gali paspartinti "susinormalizavimo" procesą ir pasiekti norimų rezultatų greičiau.
      Pvz, turiu sausą veido odą - žinau, kad tai genetinis paveldėjimas - 3-4 dienos be drėkinimo ir mano oda pradeda pleiskanoti ir luptis. Gydymo riebalinių liaukų veiklos skatinimui nėra, tad drėkinamasis kremas yra mano gelbėtojas jau daug metų ir čia ne optinė apgaulė, o sveikatos ir geros savijautos užtikrinimas.
      P.S. pas dermatologus šiuo klausimu būta, patarimas tas pats - drėkinti, drėkinti ir drėkinti :)

      Panaikinti
    2. Ne, optine apgaulė sakydama turėjau galvoje, kad kosmetinės priemonės gali padėti, kad plaukai gali atrodyti vizualiai gražiau. Aš ne prieš tai, kad naudoti kremus ir t.t. ir pati turiu sausoką odą, tai ja drėkinu, maitinu.

      Panaikinti

Rašyti komentarą