#113/2023 Gruodžio mėnesį baigiau.

Su Naujais metais!
Jei vakar laukėt Naujų, o šiandien iki paryčių linksminotės su kompanija, tikriausiai sutinkate, kad sausio 1-oji yra pati trumpiausia metų diena? Kiekvienais metais lyg ir galvoju, kad laiku nueisiu miegoti, bet niekada nenueinu, o paskui keliuosi jau gerokai po pietų ir nieko rimtesnio nuveikti nebepavyksta. O jei dar su gėrimais buvo persistengta. Na suprantant.  Tad šios dienos įrašui prisėdu gerokai vėliau, nei tikėjausi. O kokia pirmoji jūsų 2024-ųjų diena?


Kūnui

Pigi, sudėtis gera, prausia švariai, bet kol sunaudojau visą pakuotę, labai erzino kvapas, atsibodo, o ir naudojimo pradžioje nebuvo labai malonus. Vien dėl kvapo nekartočiau, nors visi kiti aspektai, mano nuostabai, labai geri.

Gerai putoja, švariai prausia, kvepia gaivinančiu aromatu, tačiau sudėtyje yra alkoholio! Na kodėl, kodėl jo reikia dėti visur? Mano oda labai stipriai ir greitai reaguoja į alkoholį, tad aš jo labai vengiu. Vien dėl to nepirkčiau pilnos pakuotės.

Nusivylimas. Naudojant vonios bombas, man svarbu intensyvus, malonus aromatas, o čia jo praktiškai nėra. Tačiau yra riebaliuko, kuris nusėda ant odos ir atrodo, kad gerai drėkina. Tas riebaliukas mane erzina visuose priemonėse, tad šis burbulas man nepatiko, jokio džiaugsmo nesuteikė. Natūralu, kad nekartočiau.

Plaukams

Tiesą pasakius ilgą laiką vengiau Green Feel's plaukų priežiūros priemonių, nes galvojau, kad nieko gero iš jų negalima tikėtis, bet... oij kaip aš klydau. Kaukė sunki, riebi, gerai maitina, palengvina iššukavimą ir suteikia daug švelnumo.
Labai patiko, mielai pakartočiau.

Pagaliau baigėsi ir šampūnas. Plauna švariai, nors reikėjo šiek tiek priemonės, nei įprastai. Šampūnas, kaip šampūnas, plaukų labiau nesuvelia, išplauna. Daugiau nieko ir nesitikiu. Dėl kartojimo nesu apsisprendusi - galbūt, nes visai gerai.

Veidui

Riebi kaukės formulė puikiai tiko mano veido odai, pamaitino, suteikė skaistumo. Tačiau... nu kam tas alkoholis sudėtyje? Kam? Kodėl? Vien dėl alkoholio nekartočiau - mano oda greit į jį reaguoja, todėl tik išbandžiau, pasakojau ir kartoti nesiruošiu.

Puikus kainos ir kokybės santykis - odą ramina, drėkina, suteikia švelnumo. Sudėtis gera, kaina nedidelė. Mielai pakartočiau.

Sudrėkino, suteikė komforto jausmą, tačiau po vieno karto raukšlėms jokio efekto nebuvo. Gal jei naudočiau ilgesnį laiką, pajusčiau. Tačiau apskritai kauke esu labai patenkinta, poveikis puikus, mielai pakartočiau.

Labai maloni, faina konsistencija, tačiau drėkinimas galėtų būti intensyvesnis. Apskritai vertinant, priemonės poveikis visai neblogas, tačiau kai naudoji serumą, tikiesi maksimalaus efekto. Aš nekartočiau - jei drėkinti, tai intensyviai. Stiprumo, efektyvumo man pritrūko.


Muilas, kaip muilas - sudėtis gera, aromatas malonus, prausia maloniai, tik gal pakuotė man nelabai patiko - pompa dozuoja per didelį priemonės kiekį vienam kartui.

Pats tobuliausias dantų šepetėlis - efektyviai valo, gana ilgai tarnauja, maloniai minkštas. Kartojamas jau ne kartą ir bus kartojamas tikrai ilgą laiką. Tik aš šepetėlius perku su akcija, nes nebrangūs.

Nagams

12. Nagų kirpimo (arba odelių karpymo) žnyplės, bevardės
Sugadinau bandydama nukirpti išlindusią breketų vielą. Šiaip nepasigesiu, nes naudojau labai retai. Tokias labai mėgsta mano vyras, bet man asmeniškai nereikalingas įrankis. O dabar, sugadinus ašmenis, metas mesti lauk.

Labai prastas įrankis, labai... ašmenys visiškai neaštrūs, suėmus odelę ne kerpa, o plėšia. Naudoti neįmanoma. Nepatinka, tad tiesiog metu lauk - veltui išmesti pinigai.

Įrankis, tarnavęs man 13-a metų! Ir dar daug metų būtų tarnavusios, tačiau sugadinau ašmenis bandydama kažkaip nukirpti tą nelemtą breketo vielą... Labai gaila šio įrankio ir žiauriai apmaudu, kad reikia atsisveikinti.

Man atrodo įraše labai gražiai sudėliojau visus aspketus apie šią priemonę ir mano nuomonė per tą laiką nepakito. Su stiprikliu reikia daug kantrybės ir rėžimo - naudoji porą kart savaitėje, apie tris mėnesius, o tuomet ir efektą galima matyti, bet pradinis nagų stiprinimas prasideda nuo sveiko kūno ir teisingos mitybos, o ne nuo dekoratyvinių priemonių. Aš nekartočiau, mane erzino naudojimas, pabodo toks pat efektas ant nagų ilgą laiką.

Turėjau ne vieną tokį buteliuką aliejaus ir koks jis fainas! Drėkina puikiai, reguliariai naudojant ir nagai sveikesni, ir odelės taip stipriai nesausėja. Fantastiška priemonė, o fainiausia, kad nusipirkti galima va tokiose mažose pakuotėse.
Su mielu noru pakartočiau, labai patiko.

Rankas puikiai dezinfekuoja, odos nesausina ir labai maloniai kvepia. Man labai patinka, nors nėra patys pigiausi, bet kokybė verta kiekvieno cento. Labai patinka, mielai pakartosiu.

Aromatai ir dekoratyvinė

Nepabaigiau ir likučius tiesiog metu lauk. Paprastai, kai aromatas taip sau, tai mėgstu naudoti vietoje namų kvapo - išpurkšti minkštus baldus ar sunaudoti tualete, bet kai kvapas labai erzina - nesikankinu. Su šiuo buteliuku atsisveikinu, bandysiu dar pasiūlyti gal kuriai draugių patiks, bet pati nebesikankinu - nevertas dėmesio smirdukas.

Labai faini, skysti lūpų dažai, kuriuos dar šį sezoną naudojau ir labai džiaugiausi gražiai ant lūpų išliekančiais skystais dažais, o nudžiūvus ir matiniu efektu. Pakuotėje ne tiek ir daug belikę, priemonė gana sena, bet būčiau dar naudojusi, nes nei konsistencija, nei kvapas nėra patikę. Bet kažkaip sugebėjau nulaužti aplikatoriaus galiuką! Gal ir galima kažkuo pakeisti, bet nebevargsiu, greitu metu ir šiaip jau reiktų atsisveikinti. Bet patiko, labai patiko, mielai pakartočiau.

Blizgus rudas akių pieštukas puikiai tiko rudeniui ir žiemos šventėms, tobulai lengvai dengėsi, labai ilgai išliko - nuostabus, nepriekaištingas, gal dėl to pilnai sunaudotas? Įdomu, ar Essence dar šios serijos akių pieštukus turi? Mielai pakartočiau.

O va šituo pieštuku niekad nebuvau patenkinta. Vienintelis dalykas, kuris man patiko buvo spalva, tad vis bandžiau ir bandžiau naudoti, bet pasidažius erzindavo tragiška formulė, prastas išlikimas... Ai, nebesierzinu ir viskas, metu lauk likučius - nebeprisiverčiu net žiūrėti į pieštuko pusę. Ir žinoma, nekartočiau.
--------------------------------------
Viskas, dėžutę pilnai iškrausčiau ir atsisveikinu su paskutiniais praėjusių metų baigtais ir neįtikusiais produktais. Dar nežinau, ko laukti ateinančiais metais, bet palinkėsiu jums klestėjimo ir didžiulės sėkmės ant žalio drakono uodegos. Su 2024!
🐉🐉🐉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ačiū už linkėjimus r jums visko geriausio, lai metai būna harmoningi ir gražūs :) Naujųjų trankiai nešvenčiu (na, ir šiaip nesu vakarėlių mėgėja), tad Naujųjų sutikimas ramus :) Kiek žinau, mėgstate kaukes, tai jei nebandėte rekomenduoju Margaritos su Birutės mineraliniu kaukę (3 pakeliai viename), yra Droge, Eurokos kažkodėl nepastebėjau. Vėsina, super drėkina, tikrai gerą įspūdį paliko. Šiaip sakyčiau kad to vieno pakelio užtenka porai sykių.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Reikia tikėtis, kad Breketu viela pavyko nukirpti ir namie daugiau įrankių nenukentėjo :D šiaip pirmą kartą girdžiu, kad kas taip meistrautu su breketais :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai, negi ne paprasčiau ir saugiau kreiptis į odontologą?

      Panaikinti
    2. Nepavyko...
      Sekančią dieną nulūžo, matoma buvau įkirpusi. Pas odontologą būtų labai faina kreiptis, bet kai vėlus penktadienio vakaras, ant nosies savaitgalis, o viela duria į skruostą iki kraujo - manau dauguma bandytų kirpti su bet kuo, ką turi manuose :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą