ESSENCE "Extreme lasting" easy glide & waterproof - lengvai dengiantys ir vandeniui atsparūs akių kontūro pieštukai "03 black midnight sky" ir "05 rockin' taupe"

Pastaruoju metu gyvenu kupina kažkokių labai prastų emocijų, kurias sukėlė krūva mažų nesėkmių. Kaip ir nieko labai rimto, bet viena prie kitos ir jaučiu kaip rankos svyra žemyn, jaučiuosi prastai, ima trūkti optimizmo, apima nerimas ir apatija. Viena iš tokių bėdų yra mano augintinio ligos - šį savaitgalį mano britų trumpaplaukiui bus 9-eri metai ir dėkoju likimui, kad per tą laiką sirgo tik kartą, o susidariusius akmenis pavyko labai lengvai suskaldyti ir pašalinti be didesnio vargo. Dar karantino pirmoje pusėje pastebėjau prastoką nasrų kvapą ir dažniau ėmiau valyti katino dantis. Taip, pažiūrėdavau, bet visad pasirodydavo tik vieną pusę, kol galiausiai vakar vakare prispaudėm tikrąja to žodžio prasme, pražiodėm ir pamatėm ilties periodontozę su kraupiu dantenų uždegimu, būtent vieno iltinio danties. Dantis kliba, ir šiandien veterinaras patvirtino, kad teks šalinti, vartoti antibiotikus ir tepaliukus dantenoms. Taigi, susitariau, kad ryt laukia operacija - atrodo kažkiek ramiau, bet yra visokių aspektų ir minčių kas bus po jos, kiek ilgai gis, galiausiai nerimo ar atlaikys narkozę - vienaip ar kitaip Mix'as nebėra jaunas katinėlis. Nerimauju, bet šios bėdelės sprendimas jau yra. Tokių bėdelių susikaupė ir daugiau, kamuoja vidiniai nerimai dėl darbo, bet galbūt apie tai plačiau.

O šį kart bloge susiplanavau papasakoti apie ilgai išliekančius ir vandeniui atsparius akių pieštukus. Kažkaip net gaila, kad apie juos nepapasakojau jums anksčiau.

"Mokykitės, nes kol mokotės, esate gyvi. Gyvenkite, nes kol gyvenate, galite mokytis."
P. Brownas



Produktas: ESSENCE "Extreme lasting" easy glide & waterproof - lengvai dengiantys ir vandeniui atsparūs akių kontūro pieštukai "03 black midnight sky" ir "05 rockin' taupe"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: dengti plonyte linija kiek sudėtingiau nei kitus panašius pieštukus
Tūris: po 1,3 g
Kaina: po 1,69 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: vandeniui atspari, šilko švelnumo formulė su intensyvia pigmentacija lengvai slysta oda ir suteikia intensyvią spalvą. Pieštukai atsparūs nusitrynimams.


Pakuotė. Paprasti, drožiami pieštukai, uždengti plastikiniais dangteliais su plastikiniu pieštuko galiuku - užbaigimu. Akių pieštukų korpusų spalva dangmaž atitinka pačių pieštukų atspalvius, dizainas gana paprastas, su keliais spindinčiais sidabro spalvos užrašais. Apskritai turiu pastebėti, kad kompanijos pieštukų dizainai man visuomet kažkokie vienodi, vyrauja vienodi sprendimai ir principai, tad viena kolekcija ne per daugiausiai skiriasi nuo kitos.

Pieštukai kvapų neturi, yra nepakvėpinti. Uostant jaučiamas tik lengvas medienos kvapas.

Konsistencija itin minkšta, labai švelni, beveik kreminė.


Sudėtis: ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, SYNTHETIC WAX, POLYETHYLENE, POLYBUTENE, SILICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/ POLYHYDROXYSTEARATE/ SEBACATE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pieštukai tiesiog nerealiai minkšti, kreminiai, švelnučiai, minkštučiai... Dengiasi kaip sviestukas, tiesiog slysta oda. Tačiau tokios konsistencijos atvejais reikia prisiminti, kad priemonė dengiasi kiek storiau, sunkiau sukontroliuoti padengimą, ypatingai tokioms kaip aš, kurioms tinka tik itin plonytė akių kontūro linija. Atsistojusi dar kart ploju pigmentacijai - tiesiog tobulai gera - vienas pabrėžimas ir spalva iš kart intensyvi ir ryški.

"03 black midnight sky" atspalvis tamsus, iš pirmo žvilgsnio atrodo juodas, tačiau konsistencijoje yra itin smulkių sidabro spalvos ir mėlynų blizgučių, dėl kurių pieštukas iš ties atrodo kaip žvaigždėtas nakties dangus.

"05 rockin' taupe" atspalvis blizgus rudas, su trupučiu pilkos. Kai pagalvoji, lietuviškai turime labai mažai spalvų atitikmenų - tokį atspalvį geriausiai apibūdina angliškas taupe terminas.


Konsistencija, formulė, pigmentacija ir atspalviai stebina, tačiau žinote kas geriausia? Geriausia yra išlikimas - praėjus kelioms minutėms po padengimo pieštuką gali trinti pirštu, plauti vandeniu, ašaroti į sveikatą ir jis išlieka savo vietoje! Visą dieną! Rimtai - jokio nusitrynimo, jokio judėjimo ant voko, jokių atspaudų. To-bu-la! Tiesiog... vakare imi ir nuvalai makiažo valikliu, tik jis turi būti toks rimtesnis, geriausia dvifazis ar vandeniui atsparių priemonių.

Aš nesu akių pieštukų mėgėja, bet labai gailiuosi, kad šią apžvalgą taip užtempiau, kad neparašiau anksčiau. Pieštukai nerealus ir jei kur nors rasite - būtinai griebkit, dengimas tobulai lengvas, o išlikimas be jokių priekaištų. Labai, labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai