Rose Gold rožinio aukso didelis pudros šepetėlis, pirktas ebay

Šitam įrašui pagrindinę informaciją ir nuotraukas sudėliojau jau senokai, o įrašą ketinau parašyti vakar, tačiau vakar išsikėlėm į Smiltynę, prabuvom iki pavakarės, kur mus atgaivino lengvas lietus. Maudytis šiuo metu negalima, kadangi vanduo užterštas (tyrimai patvirtino prieš savaitę žarnyno bakterijas - lazdeles vandenyje, o dabar laukiama pakartotinio tyrimo atsakymų). Ir žinote, per pusdienį aš nė trupučio neįdegiau, nors vyras ir vaikas su SPF50 sugebėjo nudegti. Aha, naudojau skatinančią įdegimą priemonę, bet ir vėl nieko... O šiemet jau sulaukiau komentarų, kokia esu balta, kaip tikriausiai niekur neinu, niekur nevažiuoju ir į lauką neinu, bet žinot, taip įžeidžiamai. Nefaina visai, bet ką aš galiu pakeisti jei nedegu? Tiesa vaikystėje įdegdavau, gražiai ruda spalva iš karto, bet nesu niekad gyvenime nudegusi ir nežinau kas tai per jausmas. Man atrodo įdegti nebegaliu po smegenų auglio operacijos... na, ta operacija pakeitė labai daug ką mano gyvenime, dalykų, kurių visiems nepasakosi, nesiteisinsi, o ir vargu ar tokie žmonės nori girdėti kad tavo balta oda nepriklauso nei nuo tavo norų, nei nuo buvimo tiesioginėje saulėje.
Taigi, parplaukus į Klaipėdą, dar einant iki automobilio mus užpuolė baisulinė liūtis, skubėjome namo ir regis per daug nesušlapome. Užtat namuose laukė kitokios staigmenos. Pirmiausia kaip visuomet po pajūrio, nuvedžiau vaiką maudyti ir girdžiu, kad vyras telefonu kalba garsiau nei įprastai. Praveriu vonios duris ir... matau kaip nuo lubų iki pat grindų per jungtuką ir elektros razetę teka upelis, o vyras kitame kambaryje šukteli, kad upelis ir pas jį! Galutiniame variante visiškai aplietas vaiko kambarys su ežeru ant grindų (va tas, kur darėm remontą regis praeitą vasarą ir džiaugiamės kaip puikiai pavyko), kolidorius, holas, virtuvė, prieškambaris, vonia, wc... visur tekėjo upeliai vandens. Tekėjo ir laiptinėje, pas kaimynus, visame name ir per visus aukštus... Baigėsi visai neblogai - vyras palėpėje sutvarkė lietvamzdžius ir baigėsi, bet... visi kaimynai patyrė didelių nuostolių. Visai gerai, kad esam apdraudę būstą, tad tikriausiai draudimas kažkiek sumokės, kad galėtume apsitvarkyti. Streso buvo nemažai, ypač, kai matai upelius ir krioklius visur, kur pasisuki, kai bandai šluostyti, bet teka daugiau nei spėji ir kai galvoji, kuo viskas baigsis...
Tai vat, po tokių vakarykščių nuotykių jau nebesinorėjo nei prie blogo sėsti, nei dar kažką daryti - išsivalėm, išsausinom ir nuėjom miegoti. Naktį dar kaimynas atėjo pasiguosti išbrinkusiu laminatu, o paskui girdėjom, kaip šlepsi po butą, kaip pelkėje ir keisnojasi. Na ką, apie nuotykius viskas, dabar keliaujam prie trumpos dailaus makiažo šepetėlio apžvalgos.

"Pasitikėkite. Kai siekimas reiškia žengimą į tuštumą, kai nėra nei takų, nurodančių, kur eiti... pasitikėkite savo širdies vizija."
St. J. Sorrell



Produktas: Rose Gold rožinio aukso didelis pudros šepetėlis, pirktas ebay
Gamintojas: nenurodyta. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: padengti sausas pudras ant veido
Medžiagos: plastikas, metalas ir sintetika 
Labiausiai patiko: didelė šepetėlio galvutė
Labiausiai nepatiko: šereliai
Kaina: $12,25 US
Matmenys: ilgis 20 cm; galvutė apie 4 x 5 cm
Kur galima įsigyti: ebay

Ką žada gamintojas: gamintojas nieko nežada


Kaip ir dauguma kinietiškų šepetėlių, taip ir šis atkeliavo paprasčiausio plastiko maišelyje su neaiškios paskirties lipduku, tikriausiai kažką reiškiančiu gamintojams ar platintojams, tačiau ne vartotojams. Pakuotę metam lauk ir galima pasidžiaugti itin gražiu, rožinio aukso šepetėliu, kuris atrodo itin kokybiškas, tvirtas, ir nors neturi daug svorio (manyčiau, kad tai apipurkštas plastikas), tačiau atrodo labai gražiai. 


Mane nustebino iš ties didelė makiažo šepetėlio galvutė su itin švelniais sintetiniais šereliais. Tiesa, ta šerelių konsistencija kiek keistoka, kažkuo primena lėlių plaukų tekstūrą. Į juos visiškai nesigeria vanduo, plaunant vanduo regis nesigeria į pačius šerelius, reikia laiko kol galvutė normaliai sudrėksta po vandeniu, o ir džiūva labai ilgai, ilgiau nei bet kuris kitas mano turimas šepetėlis.


Nors šepetėlio šerelių medžiaga nėra pati mėgstamiausia dėl aukščiau aprašytų aspektų, tačiau mane džiugina šepetėlio funkcionalumas. Juo smagu lengvai papudruoti veidą sausa pudra. Mažesnio dydžio šepetėliai dengia tankiau, o vasaros metu norisi to visiškai lengvučio papudravimo. Arba kai kurios pudros yra tankesnio maskavimo, sunkesnės ir tokie didesni šepetėliai padeda padengti jas itin plonu sluoksniu, išgauti lengvesnį efektą. Tiesa, šepetėlį panaudoju ir makiažo užbaigimui, kai norisi kuo natūraliau pasklaidyti ir sulieti bronzatą, hailaiterį bei pudrą.


Trukumų šepetėlis turi, sunkiai plaunasi, ilgai džiūva, nepaima itin daug produkto; tačiau jis man patinka - ne labai labai, bet patinka. Su juo smagu vasaros metu padengti birią pudrą, smagu juo užbaigti visą makiažą tiesiog suliejant produktus. Visai smagus naudoti ir gražus pažiūrėti, bent jau kol kas, kol naudoju dar visai nesenai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Užjaučiu dėl potvynio, tikiuosi jau viskas ok. O dėl neįdegimo, tai net keista, kad apskritai norisi pasiteisinti. Juk įdegimas į odos pažeidimas. Tai teisinamės, kad soriukas, bet dėl įvairių priežasčių man nepavyksta pažeisti odos :) Paradoksalu ane? :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju, viskas bus gerai. Apmaudu tik dėl įdėto darbo, bet viskas sutvarkoma 😉
      Norisi teisintis, kai tave dėl to puola, tie patys žmonės, kiekvieną vasarą. Nori nenori pasijauti kaltas, bet aiškintis tai nepulsi, toks jausmas, kad net negirdi ką prieš metus sakei 🙉 Gal ir paradoksas, bet turime tuos įsivaizdavimus, kaip turi kūnas atrodyti ir va, kitiems liežuvis nelaiko - tai per kūda, tai per balta... Žeidžia ne mažiau nei moteris, kurias įžeidinėja dėl didesnių apvalumų 🙂

      Panaikinti

Rašyti komentarą