MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "101 Magnetic Red"

Šviežias manikiūras yra gėris. Šiandien susitvarkiau rankų nagus, o kitai savaitei turiu ir pedikiūrui užsirašiusi. Periodiškai vis sulaukiu klausimų, kodėl nagų nesilakuoju geliniu lakavimo būdu ir man regis į šitą klausimą esu atsakiusi ne kartą - man tiesiog pabosta 2-3 savaites matyti tą pačią spalvą ant nagų, norisi kažką pakeisti, tad gelinis lakavimas netenka prasmės. Įprasti nagų lakai man laiko 4-5 dienas ir to visiškai pakanka mano poreikiams. Na taip, būna periodų, kai nesinori vėl perlakuoti, atrodo ką tik susitvarkei ir vėl reikia, tačiau tokiais periodais tiesiog nusivalai laką ir nieko nedarai, kol noras lakuotis negrįžta. Šį kart noriu jums parodyti dar vieną Mollon Pro nagų laką - pirmą kart juos išbandžiau 2017 metais, kai tikriausiai niekas iš socialinių žvaigždučių apie juos nekalbėjo, o pastaraisiais mėnesiais pastebiu po truputį tai vienur, tai kitur pasirodančias šio lako rekomendacijas ir jau įžangoje galiu tik patvirtinti - visai verta pabandyti.

"Padaryk ką nors nuostabaus, kad žmonės galėtų tai kartoti."
A. Schweitzeris



Produktas: MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "101 Magnetic Red"
Gamintojas: "Mollon Cosmetics Sp z oo". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: ant pakuotės nėra sudėtinių dalių
Tūris: 15 ml
Kaina: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos (galima rasti ir Lenkijos parduotuvėse)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako formulė atspari ir labai greitai džiūvanti, praturtinta kietikiu, kuris prailgina nagų lako išlikimą iki 7 dienų. Aukštos kokybės kompnentai užtikrina idealaus tirštumo konsistenciją. Profesionalus nagų lako šepetėlis tobulai padengia laką ant plokštelės. Nesukuria dryžių. 
Naudojimas: naudokite Base Coat Nail Repair nagų lako bazę, du sluoksnius pasirinktos spalvos nagų lako ir Top Coat Quick Dry greitai džiūvantį viršutinį nagų laką.

Sudėtis: nei ant buteliuko, nei gamintojų, nei platintojų puslapyje, nei apskritai internete rasi sudėtinių dalių nepavyko. Teigiama, kad nagų lakas neturi Toluene, Formaldehyde ir DBP.


Mano nuomonė. Nors nagų lakas yra palyginus pigus, tačiau džiugina stabili, tvirta ir labai kokybiškai atrodanti pakuotė. Maloniai nuteikia ir minimalistinis, skoningas dizaino sprendimas. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio ir vidutinio pločio, tad idealiai tiks tiek mėgstančioms kruopštą dengimą, tiek greitus rezultatus. Nagų lakas vidutinio tirštumo, labai lengva paskirstyti ir greit padengti be jokių dryžių, spalvos netolygumo ar kitokių dengimo nesklandumų.

"101 Magnetic Red" atspalvis raudonas, tos tikrosios, neutralios raudonos spalvos - nei šiltos, nei šaltos. Gerai jau, tiesą pasakius šiek tiek, vos vos vos į šiltąją pusę, nors oranžinio pigmento per daug nesimato, užtat tas lengvutis atspalvio šiltumas puikiai tinka šiltąjam sezonui.


Nagų lakas labai greitai džiūva, o ir pigmentacija šio atspalvio tokia gera, kad antro sluoksnio nei reikia, nei norisi dengti. Mano galva nagų lakas išlieka gerai 4-5 dienas be jokių ryškesnių trūkumų. Ketvirtą dieną jau matėsi pasitrynęs spalvos blizgumas, ėmė šiek tiek matytis tai vienur, tai kitur patrinti kampučiai. Pirmą kart šios kompanijos lakas man paskilinėjo kiek stipriau, bet priežastis aš žinau - kai nagai sluoksniuojasi, kartu su nago sluoksnio gabalėliu nuplyšta/ nuskyla ir nagų lako sluoksnelis. Visgi smagu matyti, kad tai nutiko jau po 5 dienos, tad džiaugiuosi išlikimu, esu visiškai patenkinta kokybe. O jūs jau bandėte Mollon Pro nagų lakus? Ar patiko?

Panašūs atspalviai:
- ESSENCE Colour & Go "187 juicy love"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. įkvėpei mane, aš irgi užsisakiau PAPRASTĄ nagų laką :D priminei kaip lengva su jais - užlakuoji ir sudžiūva patys, o kai nebenori - tiesiog nuvalai acetonu ir tiek. nes darydavausi gelinį namuose, tai jei nepabosdavo tie 5 žingsniai (bazė, spalva, spalva, topas, džiovinimas) tai pabosdavo juos nusiimti - dildžiuoti, mirkyti ir kitaip bandyti atsikratyti. o kiek žalos daro tas gelis nago plokštelei... žodžiu, bandysiu irgi, užsisakiau aukso spalvos :DDD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu kaip faina :) :D Būtinai papasakok, kokie įspūdžiai vėl lakuotis nagus paprastu laku ;)

      Panaikinti
    2. Paskaičiusi ankstesnes šios firmos nagų lako apžvalgas, susigundžiau įsigyti. Tikrai puikiai laiko, didelis spalvų pasirinkimas. Dabar turiu 6 atspalvius.

      Panaikinti

Rašyti komentarą