#70/2020 Gegužės mėnesį baigiau

Labas vasara! Kaip smagu tave vėl matyti ir labai tikiuosi, kad šis sezonas negailės saulės spindulių, karštų orų ir gerų žinių pasaulyje. Apie pasaulyje siaučiančias problemas bloge tikrai nekalbėsiu - noriu šioje erdvėje nuo to atsiriboti. Kaip visuomet ekspertų tokiais klausimais yra daugiau nei realių dalyvių, tad ne, lai šis blogas ir toliau lieka lengvesnės tematikos. Šį mėnesį mes planuojame atlikti mini remontus namuose, tiksliau sutvarkyti balkonus, mat namuose tikriausiai viską reiktų pradėti nuo durų keitimo visame bute. Nors ne, reiktų pradėti nuo vonios ir tualeto, kurių galutinis rezultatas darys didžiulę įtaką būsimoms durims. O kol kas šie kambariai laukia didesnių santaupų ir geresnių laikų. Dar turiu pergalvojusi ir kambarių paskirtis ir didžiausiame kambaryje, kuris šiuo metu yra mūsų miegamasis, planuoju daryti didžiulę svetainę/ biblioteką/ vakarinių pasisėdėjimų kambarį, o patys tikriausiai kraustysimės į mažesnį, kuriam dar niekas nedaryta. Va taip, gyvename bute jau ilgokai, tačiau realiai labai menkai pajudėjome su remontu. Kita vertus, man visuomet atrodė labai svarbu ne prabanga, o tvarka. Galiu sau leisti gyventi labai paprastai, bet neleidžiu prabangos būti netvarkingai. Tad kol kas dar nežinau kas nutiks per vasarą, bet tikėkimės šiek tiek pajudėsime iš visiškos remontinės stagnacijos.
Planuose vien per birželį po vieną savaitgalį skirti giminės susitikimams, dar vienas jų - aplankyti Latviją, kurios maršrutą po truputį bandau dėliotis, bet sekasi sunkiai... pamatyti aš noriu labai daug, bet nesu tikra ko nori kiti keliaunininkai, o dar tas karantinas - reikia išsiaiškinti kas dirba, kas kokius apribojimus taiko, tad reikaliukų yra. Liepą bus dešimtmetis, kai esame susituokę ir nors kol kas jokių planų nėra, tačiau norisi kažkaip paminėti, galbūt net paskirti savaitgalį sau, palikus vaiką pas vienus ar kitus senelius. Na ir mūsų abiejų atostogos suplanuotos liepą. O rugpjūtį kol kas gaubia nežinios šydas. Rugpjūtis dar toli... mano darbą vis dar gaubia nežinios šydas, nežinau, kada į jį turėčiau grįžti ir kaip reikės įsivažiuoti į rimtą, kai dar iki karantino nebuvau pagavusi šio darbo cinkelio, pagreičio ir neišmokusi nei pusės to, ką turėčiau mokėti. Tad laukia įdomi vasara, o ką planuojate jūs?

"Jei mes visi sapnuojame tą patį sapną - tai realybė."
J. Lennonas


Kūnui

Gerai drėkino odą, šiek tiek stangrino, tačiau celiulito visiškai neveikė. Man atrodo net ir stangrinimo efektui pamatyti man prireikė labai daug laiko, labai. Man kremas pasirodė visiškai paprastas, pritrūko efektyvumo, pritrūko intensyvesnio poveikio, greitesnių rezultatų.
Nėra visiškai blogai, tačiau aš nekartočiau - žinau, kad Eveline legendiniai kremai veikia intensyviau, stipriau ir geriau.

2. REXONA Motion Sense Invisible on black + white - purškiamas antiperspirantas moterims, nepaliekantis dėmių ant drabužių, 150 ml
Su purškiamais dezodorantais mano santykiai sudėtingi - dažnai jų dalelės mane tiesiog dusina ir būtent dėl šios priežasties aš jų vengiu. Šitas dezodorantas neturėjo to stipriai dusinančio efekto ir visai neblogai saugojo, bet turiu pastebėti, kad po kelių savaičių efektas susilpnėjo ir man teko keisti kitu. Grįžau prie jo po kurio laiko ir baigiau. Dezodorantas tikrai neblogas, veikia gerai, bet dėl mano santykių su tokio tipo priemonėmis, būtent šito aš nekartočiau, ne purškiamoje formoje.

3. AQUA AMBER natūrali Juodosios jūros druska "7 žolės", 500 g
Nuotraukoje trūksta vonios druskos pakuotės, nes tvarkydamasi ją išmečiau. Naudojimo eigoje būtent ši pakuotė yra labai nepatogi - viską buvau supylusi į stiklinį indą. Pigutė vonios druska veikai gerai, atpalaiduoja ir minkština odą, maloniai kvepia, tad pakartočiau ir vėl.

Plaukams

Plaunamas kondicionierius tikrai nėra tas produktas, kuris turi potencialo nusėsti mano vonioje. Manau, kad švelnus plovimas yra gerai, tačiau kondicionavimas mano plaukams per silpnas. Norisi stipriau ir efektyviau. Toks produktas visai džiugintų vasaros išvykų metu, kai vietoj poros buteliukų įsimeti vieną, tačiau apskritai aš labiau linkstu prie tradicinio šampūnas ir kondicionierius ar kaukė, varianto.

Veidui

5. SNP Shining Nature Purity Animal Otter Aqua Mask - drėkinamoji lakštinė veido kaukė "Animal Otter"
Labiausiai patinkusi kaukė ne tik per šį mėnesį, tačiau ir apskritai, per visą pavasarį. Kaukė labai intensyviai drėkina odą, o ir ūdros paveiksliukas ant veido labai džiugino. Mielai pakartočiau.

6. HQ atkuriamoji kaukė nuo raukšlių su bukų pumpurų ekstraktu, 15 ml
Sunaudojau per tris kartus, tad ne tokia jau ir vienkartinė. Įdomi kaukė, kuri raukšlių tikrai nenaikina, bet geba gerai pamaitinti odą ir suteikti jai skaistumo, šviesumo, tad taip, vizualiai atrodo šiek tiek jaunesnė. Manau kartočiau.

7. DERMA SEL Totes Meer Mineralien Matcha-Tee - veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais ir japoniška matscha žaliąja arbata, 12 ml
Suteikė matiškumo ir švelnumo, tačiau įdomiausias man buvo tikrą arbatą primenantis kvapas. Nežinau, sakyčiau kaukė tokia vidutinė - stebuklo nėra, bet ir nieko blogo. Tad tikriausiai nekartočiau - yra ir geresnių variantų ir daug įdomių priemonių, kurių dar neturėjau laiko išbandyti.

8. BIOTHERM Biosource 24h hydrating & tonifying toner - veido tonikas normaliai, mišriai odai, drėkinantis 24 val., 30 ml
Alkoholis ir vanduo yra siaubinga kombinacija ir labai prasta idėja tonikui, kuris turėtų drėkinti odą. Man šita priemonė yra prasčiausia iš viso kalendoriaus, po jos mano oda buvo sudirgusi, gerokai pasausinta. Tad tikriausiai nekyla klausimų ar kartočiau - ne ir šitą reiktų dėti prie prasčiausiųjų.

9. BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift visible aging repair firming rosy cream - stangrinamasis veido kremas visiems odos tipams, 10 ml
Pats brangiausias kalendoriaus kremas ir tikriausiai idėjos prasme pats baisiausias - žėrutis veido kremo sudėtyje man atrodo viena didžiausių nesąmonių, o ir efektas tikrai nėra vertas 73 Eur iš mano kišenės. Tikrai nekartočiau.

10. BIOTHERM Life Plankton Sensitive Emulsion - drėkinamoji veido emulsija jautriai odai, 10 ml
Visai neblogai drėkino, tačiau iki normalaus drėkinimo man pritrūko (siausiaodės mane supras), taip ir norisi dienos eigoje dar kart pasitepti. Tačiau labai džiaugiuosi, kad sudėtis visai gera, alkoholio nėra ir pažeidimų/ sausėjimo emulsija nekelia. Nepaisant džiūgavimų, aš emulsijos nekartočiau, pasirodė neadekvačiai užkelta kaina, pritrūko drėkinimo, o ir mikro įtrūkimus perštėjo.

11. ECO U "Olives & Tomato" Face Cleanser - veido prausiklis alyvuogės ir pomidorai, skirtas sausai ir jautriai odai, 200 ml
Visiškai netina jautriai odai ir griaužia ne tik akis, bet ir dirgina jautresnėmis dienomis. Suprantu, kad viskas susidėjo, naudojau daug š...inos kokybės kremų, bet ir prausiklis tikrai ne angeliukas. Man patiko gaivos jausmas, bet švelnumo čia nėra.
Manau ne, nekartočiau. Yra geresnių, švelnesnių ir efektyvesnių priemonių veidui prausti.

Rankoms ir kojoms

12. MARION SPA rūgštinė šveičiamoji pėdų kaukė, pašalinanti suragėjusį odos sluoksnį
Šiandien  dar pasirodė naujuose pirkiniuose, o dabar jau tuštučiuose? Iš ties tai per mėnesį labai daug visko nutinka - suanaudojau kaukę, pėdos jau beveik pilnai nusilupo ir švelnutė oda jau džiugina.
Būtinai kaukę pakartosiu, tikriausiai kitą pavasarį.

13. L'ERBORISTICA "Monoi di Tahiti" muilas su Taičio gardenijų žiedų aliejumi, 125 g
Baigėm per maždaug mėnesį, ne pilną mėnesį ir tai visiškai normalu mūsų namuose. Muilas tiesiog nuostabiai kvepia, intensyviai, maloniai gardenijų žiedais, muilo kokybė gera. Fainas, geras muilas.

14. BIOTHERM Biomains Age Delaying jauninamasis rankų ir nagų kremas atsparus vandeniui, 20 ml
Vėlgi, ne pačios geriausios sudėties kremas, ne pats pigiausias, bet efektas visai geras. Greitai susigerdavo, pakankamai intensyviai drėkino. Tačiau dėl kainos ir sudėties kremo nekartočiau.

Smulkmenos

15. CAROLI kosmetiniai krapštukai, 160 vnt.
Neblogi, pakankamai ploni ir patogūs. Kartojam man regis ne pirmą kart ir tiesą pasakius daug reikšmės jiems tikrai neteikiu.

16. Gillette Venus skustuvo galvutė
Vis dar mylimiausias plaukelių šalinimo būdas po alternatyvų ir visokių paieškų. Galvutė ypatinga tuo, kad turi juosteles, kurios paskleidžia slydinimą lengvinantį sluoksnį ir nebereikia jokių putų sklandžiam skutimui. Mano kojų oda paprastai visuomet labai sausa, esu bandžiusi ne vienus skustuvus ir visuomet grįždavau prie šitų - ir rezultatas geriausias ir procesas maloniausias.

17. Salicilo spiritas 1% odos priežiūrai
Galvojau ar dėti šį ar ne ir įmečiau į krepšelį. Žinau, kad merginos juos naudoja veido odai, bet mūsų namuose tai dezinfekcinė priemonė susižeidus, puikus skystis auskarams valyti ir ausų skylutėms pradezinfekuoti. Toks universalus produktas, kuris nei tai kosmetinis, bet labai reikalingas vonios kambaryje.

18. BODYLAB kempinės veidui
Paskutinė iš trijų ir galiu galiausiai darytis išvadą, jog nelabai. Tikėjausi itin kokybiškos kempinėlės, tačiau ir plyšo greit ir per grubi veidui. Naudojau veido odai prausti po molinių kaukių, tad realiai pakankamai retai, bet va - nusidėvėjo ir spalvą prarado, ir plyšo stipriai.

Dekoratyvinės smulkmenos ir šepetėliai

19. L.A.B.2 PRO Blend Right In makiažo kempinėlė sukurta makiažo pagrindui ir skystai pudrai paskirstyti
Nepatiko. Tikėjausi kažko panašaus į BB, tačiau ji buvo per kieta, nepatogiai skirstė priemonę, tapšnojimo judesių nepakako, reikėjo ir tempti kempinę per veidą, o ir suplyšo labai greit. Nekartočiau.

20. BIOTHERM Beurre De Levres smoothing replumping lip balm - maitinamasis, kreminės tekstūros lūpų balzamas, 5 ml
Šiek tiek maitino, padėdavo panaikinti sausumą, tačiau aš tikėjausi daugiau. Kaip balzamą už kokius 5 Eur vertinčiau gal ir gerai, bet dabar - man atrodo nelabai verta dėmesio. Aš nekartočiau, nebuvo blogai, bet žinau ir geresnių variantų.

21. H&M antakių pieštukas "Brown", 0,9 g
Na ir visai gerai buvo - subaigiau per karantiną, bet mielai dažiausi ir įprastomis dienomis. Vertinau taip sau, bet po šio įrašo vertinčiau ir geriau. Patiko ir mielai pakartočiau.

22. MAYBELLINE Tattoo Brow Micro Pen Tint - antakių flomasteris "120 Medium Brown"
Pati blogiausia antakių priemonė. Ne, čia pati blogiausia kosmetikos priemonė per ilgą laiką. Tai piešia tai nepiešia, efektas negražus, nenatūralus ir nepakankamas. Lyg būčiau vaiko flomasteriu išsiterliojusi. Pavargau žaisti ir tiesiog metu lauk.
Tikrai nekartočiau.

23. FRÄULEIN 3°8 makiažo šepetėlis sintetinio plauko, užapvalinta galvute
Naudojau lūpų produktams dengti, tiek lūpų dažams, tiek balzamams indelyje. Į pastaruosius man labai nepatinka kišti pirštus, tad toks šepetėlis labai pasitarnauja. Per laiką nusidėvėjo, pradėjo kristi plaukeliai, tad metas atsisveikinti.
--------------------------------------------------
Viskas, tokie mano šio mėnesio baigti/ metami lauk kosmetikos dalykėliai. Kažkaip jaučiu, kad mažokai, bet praktiškai viskas vonioje nauja, tad daugiau pabaigtų turėtų būti jau ateinantį mėnesį. Galima viską išsivalyti, mesti tuščias pakuotes lauk ir šuoliuoti vasaros pasitikti su jau vasariškais produktais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai