L'OCCITANE Purifying Mask - valomoji veido kaukė su Provanso čiobrelių ekstraktu

Pastaruoju metu bandau ir naudoju labai mažai L'Occitane produkcijos, manau greičiausiai dėl to, kad daug kas jau išbandyta, žinoma ir daugmaž aišku ko tikėtis iš vienų ar kitų produktų. Nebandytos liko tik kaukės, tad pernai nusipirkusi kaukių atradimo rinkinuką, labai nekantravau išbandyti. Tiek nekantravau, kad bandau tik po kelių mėnesių. 😂 Iš tiesų tai mano oda visą pavasarį kvailiojo - tai bėrė, tai sausėjo, tai spuogavosi, tai sudirgdavo... norėjau normalių testavimo sąlygų, tad ta-dam, dabar puikus metas, mano oda atrodo visai gerai. Nieko nelaukusi čiumpu žalią su čiobreliais ir iš kart viską pasakoju jums.

"Sėkmingas rezultatas niekad neatsirasdavo dėl dvejojimo."
D. Greene'as


Produktas: L'OCCITANE Purifying Mask - valomoji veido kaukė su Provanso čiobrelių ekstraktu
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti odą, suteikti matiškumo, švelniai šveisti, minkštinti, sugerti sebumo perteklių
Tinkamas tipas: mišriai, riebiai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: pojūčiai naudojant
Labiausiai nepatiko: gilesnio valymo neteikia
Tūris: 6 ml. Galima nusipirkti ir didelėje, 75 ml pakuotėje
Kaina: 6 ml - 4,50 Eur; 75 ml - 28,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA, ČIA

Ką žada gamintojas: Kaukė praturtinta šviežiai nuskintais Provanso čiobreliais, kuriuose yra daug cinko. Čiobreliai gerai žinomi dėl netobulumus mažinančių savybių. Produktas išsiskiria „lyg pagaminta namuose“ formulės tekstūra. Suteikianti matiškumo, lengva, primenanti tyrės tekstūrą kaukė, suteikia švelnų šveitimo ir minkštumo poveikį Jūsų odai bei akimirksniu sugeria sebumo perteklių. Nuo pat pirmojo naudojimo oda yra puikiai išvaloma, o netobulumai atrodo mažiau pastebimi ir lygesni. Oda atrodo papildyta, atsinaujinusi ir švytinti. Puikiai tinka mišriai / riebiai ir normaliai odai.
Naudojimas: ant švarios ir sausos veido odos gausiu sluoksniu užtepkite kaukę. Venkite paakių srities. Palaikykite kaukę 5 minutes. Sudrėkinkite veido odą ir švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite veidą. Pašalinkite produkto perteklių medvilniniu vatos diskeliu. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite 1–2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Kompanija siūlo įsigyti kaukę tiek vienkartinėje 6 ml, tiek didesnėje 75 ml pakuotėje. Apie didelę pakuotė kalbėti tikriausiai neverta, na o vienkartinė supakuota kartoniniame žalios spalvos dėkle. Jame įdėtas žalias plastiko burbuliukas su veido kauke. Pateikimas kaip visuome, 100 balų - saikinga vinelytė spalvos gama, skoningi pieštiniai čiobrelių paveiksliukai. Tokie dizainai visuomet kelia susidomėjimą ir gundo įsigyti.

Kvapas yra labai savotiškas, žolinis, augalinis. Iš ties labai primena čiobrelius. Dievinu čiobrelių aromatą, puikiai jį pažįstu ir net naktį pabudinta jį atpažinčiau. Kvepia ir čiobreliais, tačiau šalia jaučiasi ir kažkokia gaivumo aromatui suteikianti žolelių nata. Visumoje tai man labai patiko, toks saikingos gaivos ir maksimalaus šviežumo kvapas, tačiau suvokiu, kad jis patiks tikrai ne visoms.

Konsistencija. Veido kaukė ryškiai žalios spalvos, tiršta, sunki veido kaukė su dalelėmis. Iš pradžių nesupratau, kas čia per gabaliukai - pasirodo tai smulkinti čiobreliai.


Sudėtis: AQUA/ WATER, TAPIOCA STARCH, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 20, GLYCERYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-100 STEARATE, CI 77288/ CHROMIUM OXIDE GREENS, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF POWDER, THYMUS VULGARIS (THYME) LEAF EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, CETEARETH-33, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, DENATONIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, LIMONENE, CI 77492/ IRON OXIDES.


Poveikis. Užtepti kaukę ant veido atrodo bus sunku, ji tiršta, tačiau lengvai pasidengia ir turiu pastebėti, kad labai tolygiai. Laikiau 5 minutes, kaip ir rekomendavo gamintojas ir jau regis antrąją minutę pajutau, kad odą šiek tiek tempia būtent pati kaukė, tad šiek tiek nerimavau, koks bus rezultatas, tuo labiau suvokdama, kad priemonė skirta visai ne mano odos tipui. Ir visgi, ta tiršta konsistencija, malonus padengimas ir čiobrelių su kažkuo žolinis kvapas nuteikia labai maloniai. 


Kaukė nusiplauna sunkokai, bet labai ilgai vargti netenka ir gramdyti nereikia. Pastebiu, kad mano skruostai vos vos parausvėjo - kaukė stiproka, nors tas lengvas paraudimas labai greit dingo. Iš pradžių atrodo, kad oda skaisti, šviesi ir visiškai švari, jaučiamas švaros ir gaivos pojūtis. Tačiau turiu pastebėti, kad priemonė nuvalė paviršinius odos riebaliukus, suteikė skaistumo (šiek tiek pašviesino) ir suteikė matinį efektą. Na ne mano odos kaukė, man norisi priešingų dalykų, o ir renkantis valymą, norėčiau kad pavalytų kokius gilesnius nešvarumus iš porų. Po kaukės man reikėjo kremo, norėjosi sudrėkinti odą. Nepaisant to, aš manau, kad tokia kaukė gali net labai patikti riebesnės odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai