DR. ORGANIC Lavender Body Wash - atpalaiduojanti dušo želė ir vonios putos su ekologiškų levandų aliejumi

Šiandien ruošiamės į giminės susitikimą ir rytojaus plaukimą baidarėmis, tad laukia ilga kelionė ir naktis kaime, tokiam tikram kaime, bet labai gerąja prasme. Bet prieš tai labai noriu papasakoti apie beveik pasibaigusį kūno prausiklį iš Dr. Organic. Pastebiu, kad prie šios kosmetikos aš vis sugrįžtu ir tikriausiai ne dėl gaminių kokybėe, na priemonės tai tokios vidutiniškos - saugios geros, veikia, tačiau kažkokio stebinančio faktoriaus nėra. Na ne, man labiau patinka jaustis saugiai jas naudojant, žinoti, kad daug abejotinų ingredientų vengiama, jausti tą stabilų kokybės pojūtį visuose gaminiuose, nepriklausomai nuo to, kokį gaminį bandau. Tad pirkau levandų prausiklį kūnui.

"Aš esu tas, ką myliu."
L. van Bethovenas



Produktas: DR. ORGANIC Lavender Body Wash - atpalaiduojanti dušo želė ir vonios putos su ekologiškų levandų aliejumi
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti odos nešvarumus, raminti odą ir protą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: raminantis kvapas
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau odos drėkinimo/ raminimo
Tūris: 250 ml 
Kaina: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti

Ką žada gamintojas: Atpalaiduojančio poveikio dušo želė su ekologišku levandų aliejumi ir alavijais raminančiai veikia ne tik kūną, bet ir protą. Valo švelniai, nepažeisdamas gležnos odos, nedirgina ir nesukelia išsausėjimo. Malonus levandų aromatas atgaivina pavargusią odą ir suteikia jai gyvybingumo. Gerai sudrėkinta oda taps elastinga, švytinti ir išpuoselėta.


Pakuotė. Švelniai violetinio atspalvio, skaidraus plastiko buteliukas su atkemšamu dangteliu. Pakuotė patogi naudoti net ir priemonei baiginėjantis, dangtelis stabilus ir tvirtas - nenulūžo, neišklero ir nenusidėvėjo naudojimo metu. Kalbant apie dizainą, jis toks būtingas kompanijai ir man jau itin lengvai atpažįstamas, dar prieš pamatant priemonės pavadinimą. Šiuo atveju violetiniai intarpai ir levandų žiedai.

Kvapas visiškai toks, kokio tikėjausi - stiprus levandų aromatas, malonus, raminantis. Kvapas daro tikrus stebuklus vakariniuose dušuose ir manau vonios su šia priemone būtų nuostabiai atpalaiduojančios.

Konsistencija želinė, tačiau kiek skystesnė nei tikėjausi.


Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Isethionate, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Chloride, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool.

Be parabenų, be SLS, be sintetinių dažiklių, be ftalatų, be petrolatų, be glikolio, be DEA, be BHT, be mineralinių aliejų, be silikonų. 


Poveikis. Man patinka kiek saugesnė dušo želė sudėtis, kurioje vengiama SLS, dažiklių, ftalatų, petrolatų ir kitų abejotino saugumo priemonių. Prausdamasi su geresnių sudėčių produktais jaučiuosi geriau, saugiau, žinau, kad sudirgimo rizika mažesnė. Ir iš tiesų, priemonė nesausina odos, tačiau nejaučiu, kad ją drėkintų ar ramintų, kaip žada gamintojas. Tiesiog prausia, švariai, gerai ir labai malonai. Gamintojas sako, kad želė tinka naudoti ir kaip vonios putos - tiesą sakant nebandžiau, bet manau būtų malonu. Stiprus levandų aromatas labai tinka vakarais, prieš miegą, jis man padeda atsipalaiduoti, nurimti, lengviau užmigti ir geriau pailsėti. O kažkada šio kvapo labai nemėgau... Dušo želė man patinka, prausia maloniai, nuostabiai kvepia ir maloniai nuteikia vakarais (tik man ji visiškai nepatinka rytais, kai norisi žvalumo), sudėtis gera, saugesnė nei standartinių kūno prausiklių, tad matau save ateityje perkant dar vieną tokios priemonės pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai