DOVE "Radiance Revival" atkuriamasis šampūnas ir kondicionierius labai sausiems, trapiems plaukams

Aš neseku plaukų priežiūros tendencijų ir nesu tikra, kas dabar ant bangos. Na kaip neseku, ta informacija mane kažkur kažkiek pasiekia, būnu girdėjusi viena ausimi, bet plaukų priežiūros gaminių pagundoms esu regis gan atspari. Va buvo nesenai madingi kietieji šampūnai (o gal vis dar yra?) bet aš labai abejoju ar mano plaukams jei tiktų. Esu bandžiusi Lush ir iki galo niekad nebuvau patenkinta jų išvaizda, bet tai buvo senai ir gal kietųjų šampūnų sudėtys gerokai patobulėjo? Apskritai plaukų priežiūrai aš per daug neinvestuoju ir regis nieko ypatingo su saviškiais nedarau - plaunu, kondicionuoju, saugau ir tepu aliejais ir dažnai renkuosi gana paprastus šampūnus. Šį kart mano vonioje gyvena Dove priemonės, kurios žada pagelbėti itin sausiems ir trapiems plaukams.

"Tai, ko bijai, tikrovėje niekada nebūna taip baisu. Baimė, kurią tu kaupi savo mintyse, yra baisesnė už tai, kas egzistuoja tikrovėje."
S. Johnsonas



Produktas: DOVE "Radiance Revival" atkuriamasis šampūnas ir kondicionierius labai sausiems, trapiems plaukams
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išplauti plaukus; maitinti, atkurti, suteikti glotnumo
Tinkamas tipas: labai sausiems, pažeistiems, nepaklusniems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtys
Tūris: šampūno - 250 ml; kondicionieriaus - 200 ml
Kaina: kiekvienas po 3,69 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Atkuriamosios linijos šampūnas ir kondicionierius sausiems, pažeistiems, nepaklusniai besigarbanojantiems plaukams. Maitina ir atstato plauko struktūrą. Plaukai tampa glotnesni, garbanos lengviau kontroliuojamos ir formuojamos. Išlyginamas plauko paviršius, todėl plaukai mažiau šiaušiasi, tampa lengviau kontroliuojami ir švelnūs.
NAUDOJIMAS: ant sudrėkintų plaukų uždėkite šampūno, pamasažuokite ir nuskalaukite. Kondicionierių tepkite ant šlapių plaukų, pradedant nuo plaukų vidurio iki galiukų ir išskalaukite. Tinkas kasdieniam naudojimui. 


Pakuotė. Balto plastiko buteliukai su plačiais, atkemšamais aukso spalvos dangteliais. Pakuotėse vyrauja bene standartinis šios serijos sprendimas: šampūno atidarymas viršuje, jo buteliukas dalinai skaidraus plastiko, per kurį persimato ryškiai geltona spalva dažytas produktas. Tuo tarpu kondicionieriaus buteliuko atidarymas apačioje ir čia buteliukas jau visiškai baltas. Pakuotės atrodo paprastai, tačiau visai dailiai, žvilgsnį parduotuvėje tikrai patraukia.

Kvapas mano uoslei labai malonus, stiprokas kosmetinis su kažkokiu prieskoniniu, šiltu, sodriu kvapu. Ant plaukų išlieka kelias valandas po plovimo, tačiau tais atvejais, kai jo neužgožia stipresnis aliejų ar serumų kvapas.

Konsistencija irgi bemaž standartinė: plaukų šampūnas skaidrus, gelininis, vos vos tirštesnis nei viduriukas. Kondicionierius tirštas, labiau primena kaukę, nei standartinį balzamą.


Sudėtis: 
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium  Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzophenone-4, Citric Acid, Coceth-7, Cocos Nucifera Oil, Dimethiconol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Iodopropynyl Butylcarbamate, Laureth-23, Parfum, PEG-20 Castor Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PPG-6, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Trehalose, Vitis Vinifera Seed OilAlpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

KONDICIONIERIAUSAqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, 1,2-Hexanediol, Amodimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Lactic Acid, Parfum, PEG-20 Castor Oil, PEG-7 Propylheptyl Ether, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Sulfate, Trehalose, Vitis Vinifera Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Tikriausiai žvilgtelėjus į sudėtines dalis pirmiausia gali kiek gąsdinti spalvų margumynas, nemažas skaičius vidutinio saugumo ir net žalingų ingredientų (pastarieji rikiuojasi priemonės apačioje, jų nedaug ir tarnauja kaip konservantai ar priemonės, kurios skirtoms kvapams). Ir čia tikriausiai noriu pabrėžti, kad aš nebesirenku natūralių šampūnų - tik ne su mano plaukais. Turinčios porėtus, pūstis linkusius plaukus puikiai supranta, kokie pudeliai mes tampame ore atsiradus daugiau drėgmės, kaip sudėtinga po natūralių plaukų priemonių juos iššukuoti, kad plaukai niekad su natūraliu šampūnu neatrodo gražiai, nepriglunda pakankamai gerai. Tad, aš renkuosi tas nenatūralias ir tiesą sakant į plaukų priežiūros priemones nekreipiu itin daug dėmesio. Tad šį kart apie šios porelės sudėtines dalis nediskutuosiu ir palieku jas čia tam, kam plaukų priežiūros priemonių sudėtinės dalys yra aktualios.

Šios serijos plaukų priežiūros priemonių esu bandžiusi jau ne kartą ir rezultatas mane tenkina. Žinote, visuomet reiktų įvertinti, kad tai prekybcentrio kosmetika, kad kaina nedidelė ir pažadai dažniausiai būna pervertinti. Pavyzdžiui šampūnas gerai išplauna plaukus ir nors potencialiai galėtų sausinti, bet naudodama jokio sausumo nejaučiau, o ir pats šampūnas sugebėjo truputį paglotninti plauką, labai minimaliai, tačiau pakankamai, kad jaustųsi. Kondicionieriai mano plaukams dažnai būna pernelyg silpni ir dažnokai mieliau renkuosi tos pačios serijos kaukę. Šiuo atveju noriu pasidžiaugti, kad kondicionierius sugebėjo iš ties ir plaukus paglotninti, suteikti jiems minkštumo, švelnumo ir padėti jiems mažiau veltis bei lengviau iššukuoti. Po porelės aš neatrodžiau kaip liūtas, tik ką išdžiūvęs po lietaus ir tai labai geras ženklas. Savaime suprantama, tokios sudėties produktai negali pagydyti pažeistų plaukų, tačiau savo darbą atlieka, vizualiai plaukai atrodo gerai, šukuojasi lengvai, įgauna paklusnumo ir lengvumo, tad iš esmės daro tuos pagrindinius dalykus, ko pageidauju iš tokio tipo priemonių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai