GEOMAR "Thalasso Intensive Exfoliation" kūno šveitiklis su jūros druska ir vynuogių sėklų aliejumi

Tiesą pasakius šiuo metu tas laiko tarpas, kai jau reikia pagalvoti, apie ką rašyti, nes praktiškai apie viską jau esu papasakojusi, naujų priemonių dar nepradėjau, o jei ir pradėjau, tai neturiu susidariusi nuomonės ir kalbėti tinklaraštyje tiesiog per anksti - matyt rašau daugiau, nei spėju testuoti. :D Gal reiktų sulėtinti rašymo tempus? :D O gal ir ne, matysim, bet akivaizdu, kad šiuo metu reikia gerai pasukti galvą, apie ką rašyti toliau. O šiandien jums noriu papasakoti apie Geomar kūno šveitiklį su vynuogių sėklų aliejumi.


Produktas: GEOMAR "Thalasso Intensive Exfoliation" kūno šveitiklis su jūros druska ir vynuogių sėklų aliejumi
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: aromatas
Tūris: 600 g
Kaina: 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Maxima, Rimi

Ką žada gamintojas: Kūno šveitiklis padeda, kai vargina odos netobulumai. Kūno oda tampa švelnesnė, glotnesnė, švytinti. Šveitiklis papildytas natūralios kilmės medžiagomis. Reguliariai naudojant priemonę oda atrodo glotnesnė, švelnesnė, minkštesnė ir švytinti. Procedūros metu jaučiamas nepaprastai malonus ir saldus vynuogių aromatas.
 
Sudėtyje yra natūralios kilmės medžiagų, vynuogių kauliukų, papaino, raudonosios Havajų druskos, jūros druskos, vulkaninių smėlių, AHA (vynakmenio rūgšties), BHA (salicilo rūgšties), raudonųjų vynuogių ekstrakto, aliejų, Negyvosios jūros oligoelementų.
 
NAUDOJIMAS: Prieš naudojimą mentele sumaišykite druską ir aliejų iki vientisos spalvos ir konsistencijos. Atidarykite ir tepkite ant drėgnos kūno odos. Įmasažuokite, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Rekomenduojama naudoti 1 – 2 kartus per savaitę. Šveitiklis paruošia odą tolimesnėms jos puoselėjimo procedūroms.


Pakuotė. Didžiulis, plastikinis indas su užsukamu dangteliu. Ryškių spalvų Geomar pakuotės gal nėra pačios elegantiškiausios, bet akį patraukia. Man patinka, kad pakuotė labai saugiai uždaryta plastikine membrana, nes išsiliejus aliejams... na būtų labai nefaina. Kartu su pakuote atkeliauja ir mentelė, neva skirta maišymui, tačiau lentelė per trumpa, plastikas per plonas patogiai išmaišyti - aš maišau tiesiog su virtuviniu šaukštu.

Kvapas turėtų būti vynuogių, tačiau žinote, kokie dažniausiai būna vynuogių kvapai kosmetikoje? Va, va, kvepiantys sintetika, sintetiniu mėlynųjų vynuogių aromatu. Ne pats maloniausias, bet labai įprastas, nes beveik visi vynuogių produktai kvepia labai panašiai.

Konsistencija indelyje laikosi dviem sluoksniais: tiršta druskos masė ir aliejus viršuje. Prieš kiekvieną naudojimą sluoksnius būtina sumaišyti.


Sudėtis: Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Vitis Vinifera Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Powder, Vitis Vinifera leaf Extract, Maris Sal, Pumice, Papain, Tartaric Acid, Urea, Proline, Alanine, Serine, Calcium Pantothenate, Magnesium Lactate, Potassium Lactate, Magnesium Chloride, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Sodium Citrate, Glycerin, Isporopyl Myristate, Triticum Vulgare Germ Oil, Glucono Lactone, Tocopheryl Acetate, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, BHT, Aqua, Parfum, Benzyl Alcohol, CI 60725, CI 14700, Phenoxyethanol.


Poveikis. Geomar kūno šveitiklių sudėtis visai nebloga, yra keli vidutinio saugumo ingredientai, kuriais nesu visiškai patenkinta, bet kadangi priemonę greit nuplaunu nuo kūno odos, per daug nesuku galvos. 

Prieš kiekvieną naudojimą šveitiklį būtina gerai išmaišyti ir jau minėjau, kad mentelė, ateinanti kartu su šveitikliu yra bevertė  - aš ją iš karto metu lauk, priemonę maišau su virtuviniu šaukštu - patogu ir paprasta. Šveitiklis puikus, jei nesate bandę Geomar, būtinai duokite galimybę ir įsigykite. Šveitiklis puikiai šveičia negyvą kūno odą, yra pakankamai aštrus, tačiau švelniau masažuojant, tiks ir jautresnei odai.

Kadangi priemonės sudėtyje yra aliejų, po šveitimo oda atrodo sudrėkinta, sveikai spindi ir jaučiasi komfortabiliai. Man asmeniškai aliejai priemonės sudėtyje nelabai patinka, nes dažnai apsunkina odą, atrodo neleidžia jai kvėpuoti. Šiuo atveju to apsunkinimo nėra, aliejinė plėvelė nėra stora ar labai, labai riebi. Vienintelis dalykas, kuris mane erzina yra sintetins vynuogių aromatas, na nepatinka, todėl rekomenduočiau rinktis kito kvapo šveitiklį, bet apskritai Geomar puikus, nebrangūs, o perkant su akcija - tiesiog nepriekaištingo kainos ir kokybės santykio produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš pastebėjau, kad man jūros druska visiškai netinka odos šveitimui, labai sudirgsta. O cukrus labai tinka

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne jums vienai, aš irgi nesuprantu, kaip druska galima šveisti odą, manau, tai per šiurkšti priemonė odai...

      Panaikinti
    2. Va, matot kaip būna, aš labai didelio skirtumo nejaučiu. O kokį gerą cukraus šveitiklį esate atradusios? smalsu būtų išbandyti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą