TRUST MY SISTER "Hot Oil Treatment" High Porosity - aliejinė plaukų kaukė porėtiems plaukams

Kadangi šiuo metu beprotiškai smunka plaukai, stengiuosi visais įmanomais būdais sustabdyti slinkimą ir paskatinti naujų augimą. Dėl šeimyninių priežasčių, 1,5 metus turėjau stiprų nuolatinį stresą, kurio etapais, po kelias savaites nelabai galėjau valgyti, apimdavo panikos priepuoliai, tad nustojo augti nauji plaukai, o galiausiai ir ėmė smukti saujomis. Prie streso nemenkai prisidėjo porą sirgimų kovidu, pakeisti hormoniniai vaistai - tad šitas kokteilis naudos tikrai nedavė nei odai, nei nagams, nei plaukams. Žinau, kad viskas pradės tvarkytis, kai praeis dar keli ramybės mėnesiai, greičiausiai ir plaukai nustos slinkti - pastaruoju metu smunka lyg ir truputį mažiau, lyg ir pradeda nauji augti.

Bet, kai tau išslenka 2/3 visų plaukų ir lieka plonytė kasytė... nori nenori griebiesi bet ko, kad tik situacija kuo greičiau pagerėtų. Vitaminai jau senokai naudojami ir jau kuris laikas į plaukų priežiūrą įtrauktos aliejinės kaukės.


Produktas: TRUST MY SISTER "Hot Oil Treatment" High Porosity - aliejinė plaukų kaukė porėtiems plaukams
Gamintojas: "Nacomi Group" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: plaukams - uždaryti plaukų kutikules, drėkinti, saugoti, suteikti žvilgesnio, gerinti elastingumą, padėti lengviau valdyti, mažinti slinkimą
Tinkamas tipas: silpniems, trapiems, lūžinėjantiems, stipriai porėtiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia plaukams paklusnumo
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra kvepalų
Tūris: 100 ml
Kaina: 6,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Aliejus sukurtas silpniems, trapiems ir lūžinėjantiems plaukams prižiūrėti. Drėkina, apsaugo plaukų struktūrą, padeda uždaryti plaukų kutikules, atkuria drėgmės balansą. Gali padėti sumažinti plaukų slinkimą. Gerina plaukų elastingumą, suteikia jiems žvilgesio. Plaukai tampa lengviau suvaldomi.
Sudėtyje yra vynuogių sėklų, kanapių, sojos pupelių ir medvilnės aliejų.
 
NAUDOJIMAS: Paskirstykite aliejų ant sausų ar drėgnų plaukų, įmasažuokite į galvos odą, palikite kelias valandas ir ištrinkite plaukus šampūnu.


Pakuotė. Tvirtas, rožinio plastiko buteliukas su atsukamu dangteliu, po kuriuo nedidelis, paprastutis dozatorius. Man visai patinka šio gamintojo dizaino sprendimas - nors matomi tik užrašai, tačiau faina, kad ant pakuotės pieštos trys širdelės, rodančios plauko porėtumą no mažai porėto iki stipriai porėto (pastarasis mano variantas). Gamintojas nurodo ir kuriuo etapu naudoti priemonę - aliejinė kaukė yra pirmasis žingsnis. 

Dozatorius priemonę dozuoja nedideliu kiekiu, tad sugaištu, kol pilnai pasidengiu visą galvą. Esu nusipirkusi dozatorių aliejui, kuris tinka ir plaukų dažams - su juo viskas greičiau ir paprasčiau.

Kvapas saldus kosmetinis aromatas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudojo kvapiąsias medžiagas ir man atrodo tai yra nereikalingas žingsnis - aliejų ant plaukų tepam dėl gydomųjų priežasčių, paskui plaunam šampūnais, tepam kaukėm, tad tas kvapas man atrodo labai nereikalingas dalykas. Na, nebent bandot pasimėgauti tokios priemonės aromatu. Aš asmeniškai sutepusi plaukus arba tvarkausi aplink namus arba guliu kvapnioje vonioje, tad mažiausiai galvoju apie aromatą.

Konsistencija skysta, aliejinė. Vos vos tirštesnis už įprastą kepimo aliejų.


Sudėtis: Vitis Vinifera Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia pagirsiu priemonės sudėtines dalis - pagrindą sudaro vynuogių sėklų, sojų, kanapių sėklų ir medvilnės sėklų aliejai, vitaminas E ir nereikalingi, mano nuomone, kvepalai. Šie aliejai minkština, kondicionuoja ir drėkina galvos odą bei plaukus.  

Aliejai prieš plovimą naudojami labai paprastai: priklausomai nuo aliejaus ištepate tik plaukus, tik galvos odą arba ir plaukus, ir galvos odą. Šiuo atveju reikia tepti ir galvos odą ir plaukus, tuomet kaip nors šiltai užvynioti rankšluosčiu ar dušo kepurėle ir palikti kelias valandas. Anksčiau tokius aliejus vyniojom maistine plėvele, bet tokios (dėl aplinkosaugos) nenaudoju jau kelis metus, tad toliau saugau aplinką ir dedu dušo kepuraitę + rankšluostį ir kuo puikiausiai. Tai skatinčiau vienkartinio plastiko nebenaudoti, vengti ir saugoti aplinką mums patiems ir ateities kartoms.

Kol aliejus ant galvos - einu tvarkytis namuose, darausi manikiūrą arba šildausi kvapnioje vonioje. Ir kantriai laukiu, stengiuosi kuo ilgiau išlaikyti ant plaukų. O paskui jau seka įprasta rutina: plovimas, kondicionavimas ir kitos priemonės. 100 ml aliejaus labai ilgam laikui nepakanka - tačiau pakankamai, kad pastebėčiau, jog priemonė iš ties suteikia plaukams daugiau švelnumo, plaukai po aliejinės kaukės tampa paklusnesni, lengviau šukuojami, lengviau formuojami. Apie drėkinimą kalbėti ankstoka, o ir ar stabdo plaukų augimą, vargu ar galima taip greit pastebėti? Tačiau su plaukų aliejinėmis kaukėmis labai svarbu yra nuolatinis, nepertraukiamas, ilgalaikis naudojimas - jei norisi matyti rezultatus. Tik po kokių 2-5 mėn. nuolatinio naudojimo (bent kartą savaitėje) galima matyti rezultatus, o ryškiausiai matysis po kokio pusmečio. Tad baiginėju buteliuką ir planuoju naudoti toliau - tikiu, kad ši ir dar kelios priemonės tandemu, duos reikiamų ir taip laukiamų rezultatų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Linkiu, kad kuo greičiau ataugtų plaukai ir šiaip bendra savijauta būtų gera, lai viskas tik į gerą pusę :)
    O panikos atakos - tikrai nelinksma, tą ir aš sužinojau visai neseniai, tiesą sakant, nemaniau, kad man taip gali būti, na, pasirodo, ilgalaikis stresas turi štai tokią įtaką. Ypač kai viešoje vietoje taip atsitinka ir svarbiausia, kad to nenumatysi, gali jaustis visai gerai (na, bent man taip). Dabar net ne visada jauku eiti kad į parduotuvę, reikia save įveikti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, po truputį viskas gerėja :) Bus gerai!
      Aš pirmą kart su panikos atakom pavasarį susidūriau - tiesiog iš nieko nebegalėdavau įkvėpti oro, atrodė tuoj uždusiu, spaudė krūtinę ir jausmas toks kad arba tuoj išprotėsiu arba apalpsiu. Tiesiog. Lygiai taip pat visuomet maniau, kad jau man tokių dalykų nebus, gal čia jautresniems taip būna tik, bet pasirodo iki šiol nebuvau tokio streso apturėjusi. Net nesu tikra kokie turėtų požymiai tų panikos atakų būti, bet va, nutinka. Man jos praėjusios, jau valgau, jau galiu miegoti, jau imu valdyti emocijas ir panikos atakų jau keli mėnesiai nebuvo,
      Linkiu ir jums, kuo greičiau išsivaduoti, pajausti laisvę ir vėl jaustis gerai.
      O plaukai - ech, ateis laikas - ataugs. Tai tik plaukai ;)

      Panaikinti
  2. PS: Nežinau, kodėl 2 komentarai atsirado, rašiau vieną ? :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą