2017/18 žiemos mėgstamiausi/ Winter favourites

Apie žiemos mėgiamiausius norėjau jums papasakoti dar vasarį, tačiau kartais laikas ir darbai susidėlioja visai ne mano naudai, tad imu, ir kažko nepadarau. Vis puolu save teisinti tinginystės sindromu, kuriuo karts nuo karto mėgstu pasirgti ir pasimuliuoti nuo savo planų. Nieko nepadarysi, nė vienas nesame tobulas 😆 Ir nors galvojau, ar toks įrašas gali būti vis dar aktualus, nusprendžiau padaryti: bene visos priemonės tinkamos naudoti visus sezonus, o nauji mėgstamiausi, nerodyti praeituose įrašuose man atrodo vistiek gali būti įdomūs ir aktualūs. Tad metas toms mano žiemos numylėtoms priemonėms.

"Niekas. gimęs skraidyti, nebus patenkintas šliaužiodamas."
Helen Keller


Kūno priežiūros priemonės


Kadangi žiemą, o ir šį pavasarį, spaudė ne tokie jau ir menki šaltukai, abu su mažyliu vis naudojome WELEDA Calendula Baby Wind - und - Wetterbalsam apsauginį kremą nuo vėjo ir šalčio su medetkomis. Vienas geriausių ir saugiausių priemonių nuo atšiauraus oro ir šalčio. Užteko karto be šio kremo odai sudiržti ir nušalti, todėl pamoka iš mokta, ir mažyliui naudoju nuolat, o sau, tais atvejais, kai kur nors bėgu be makiažo.


Koks šaltasis sezonas be karštos vonios ir burbuliukų? Burbuliukus dievinu ne tik aš, bet ir mano mažiukas, todėl mes mėgavomės ORGANIC SHOP Raspberry & Acai Vitamin Recharge vonios putomis su uogų aromatu "Berry Delight". Atrodo gana paprastas gaminys, tačiau jį naudodama jaučiausi saugiai ir užtikrintai. Na galėjo tas kvapas būti intensyvesnis, tačiau šį sezoną tai buvo mano mėgiamiausia vonios priemonė.


AVÈNE TriXera Nutrition Nutri-fluid Balm maitinamasis odos balzamas veidui ir kūnui, sausai ir jautriai odai yra tiesiog nuostabus ir nepakeičiamas šios žiemos metu tiek man, tiek mano mažiukui. Greit susigerianti ir lengva formulė man nepaprastai patiko, ir nors atrodo, kad lengvesnės formulės nebus pajėgios susitvarkyti su odos pasausėjimais, tačiau tai netiesa - puikiai sudrėkino ir panaikino visas išsausėjusias odos vietas, net ir ant vaiko smakro! Labai patiko!

Plaukų priežiūros priemonės


Plaukų priežiūros gaminiuose dažniausiai mėgiamų nebūna labai daug. Tiesiog nerandu kažko tokio, ką iki pat paskutinio lašelio naudočiau su malonumu, tad ir traukti į mėgiamiausius visai nesinori. Šį kart prie mėgiamiausiųjų tiesiog privalau įtraukti L'OREAL Elvital Extraordinary Oil šampūną ir balzamą sausiems ir šiurkštiems plaukams. Su jais mano plaukai atrodė ir jautėsi nuostabiai, kas kart išplovus! Visad galvojau, kad pigios priemonės nėra tokios geros, kaip brangesnės, ypač, kai kalbame apie plaukus, tačiau... šitos net labai fainos.


Smagiausi atradimai nutinka tada, kai visai nieko nesitiki, neturi didelių lūkesčių ir bandai priemones iš smalsumo. MASTERLINE Professional Nutri Repair maitinamoji, atkuriamoji plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams buvo vienas tokių žiemos atradimų: tiršta, rieboka ir gerai maitinanti, suglotninanti plaukus. Po šios kaukės jie net nebesiveldavo, o tapdavo švelnučiais ir spindinčiais... daugiau liaupsių galima rasti įraše, o jei trumpai - viena geriausių pastarojo meto kaukių plaukams.


SALERM Biokera 'Arganology" serumas plaukams atkurti buvo tiesiog nerealiai geras ir man labai labai patiko, pradedant nuo kvapo ir baigiant poveikiu plaukams. Taip ir norėjosi kas dieną (o dažnai ir kelis kartus dienoje) teptis plaukus - na vienas malonumas naudoti tokią priemonę. 

Veido priežiūros priemonės


Šitas A-DERMA "Exomega" prausiamasis veido ir kūno aliejus su avižų ekstraktu atopinei ir itin sausai odai buvo kažkas nuostabaus! Nors turėjau tik mėginio dydį, tačiau nepaprastai pamilau odos prausimą būtent aliejinio tipo priemonėmis. Būtent po šito keitėsi mano veido priežiūros rutina, ir nuo šio pirmenybę teikiu aliejinio tipo prausikliams. Nesinori kartoti visos litanijos, kodėl jis man taip patiko, plačiau rasite bloge, tačiau išbandyti net labai rekomenduoju.


Pats geriausias veido kremas žiemą buvo... intensyviai drėkinantis odą - DAYTOX "Daily Hydration" drėkinantis veido kremas su sviestmedžio sviestu ir burnočių aliejumi. Nors turėjau visai nedidelę pakuotę, tačiau su malonumu išgramdžiau ir tuos paskutinius lašelius. Nuostabiai drėkino odą, buvo lengvas ir man puikiai tiko. Tik kad tai tikrai nėra žieminis kremas ir labiau tiktų šiltąjam sezonui.

Dekoratyvinė kosmetinė


Be savo mylimo Paese makiažo pagrindo, kurį galėčiau minėti kiekvienuose mėgiamiausiuose, žiemą dar labai mylėjau INGRID Cosmetics Ideal Face long-lasting makeup foundation - ilgalaikį makiažo pagrindą "11 Nude". Man patinka, kai makiažo pagrindas geba neparyškinti raukšlelių, o šis netgi pamaskuoja smulkius netobulumus, nesukrenta į poras ir labai gerai atrodo ant veido odos. Nuo mylimojo Paese skiriasi tik tuo, kad neturi to dailaus sveiko švytėjimo efekto, tačiau vistiek labai patinka.


Iš Benefit naujovių tiesiog negalėjau nepaminėti BENEFIT Hoola matte bronzer - bronzinės pudros. Man ji tiesiog idealiai gražaus atspalvio, atrodo labai natūraliai, net ir šviesaus gymio merginoms. Su juo lengva dirbti (na gerai, tikėjausi, kad bus lengviau, bet palyginus lengva), dengiasi gražiai, atrodo puikiai. Man jis šiuo metu vienintelis, kurį noriu naudoti su kiekvienu savo makiažu.


Na, o iš visų Benefit naujovių mano nuomone pati geriausia BENEFIT KA - BROW! Cream-Gel brow - vandeniui atsparus antakių gelis - kremas. Apie gelį negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio: viskas padengiama lengvai, atrodo gerai, atspalvis nei per šiltas, nei per šaltas... Visiška meilė šitam gaminiui! Ne veltui Benefit kompanija garsėja savo antakių produktais, oi ne veltui!


DOUGLAS Exception' eyes 5-in-1 Volumising - blakstienų tušas žiemos metu man buvo pats geriausias. Aš vertinu tuos tušus, kurie geba sukurti itin natūraliai atrodančių, bet kartu ir išraiškingų blakstienų efektą. Douglas tušas tobulai atskiria kiekvieną blakstieną, tik gal galėtų ilginti labiau? tačiau ir čia neturėjau didelių bėdų, ir ant viršaus paprasčiausiai uždažydavau ilginančio tušo sluoksnį.


Žiemos metu man labai norėjosi patogumo ir priemonių, kuriomis tik pasidažau ir galiu keliauti, o prireikus atnaujinti, nevargti ir tiesiog greitai pasidažyti. Vienas iš labai mylimų lūpoms buvo DOUGLAS Lip Oil - lūpų aliejus. Pirmą kart paėmus į rankas buvo visiškai neaišku, kas čia per priemonė ir su kuo valgoma, tačiau panaudojus tapo aišku, kad tai toks tarpinis variantas tarp lūpų blizgesio bei lūpų balzamo su spalva. Tikriausiai tai vienintelė priemonė, kurią sunaudojau iki paskutinio lašelio ir taip greitai (vadinasi naudojau tikrai dažnai), dažniausiai namuose. Labai patiko ir galvoju, kad visai norėčiau dar vienos pakuotės (ko su dekoratyvine kosmetika beveik niekad nebūna)!


Dar vienas tokio pat kasdienio tipo produktas yra ARTDECO Hydra Lip Booster - drėkinantis lūpų blizgesys, tik čia formulė šiek tiek tirštesnė, tačiau nesijaučia visiškai jokio lipnumo. Man tiek Douglas, tiek Artdeco patinka visiškai vienodai ir abu suteikia tą natūralų, dailiai atrodančių lūpų efektą. Labai geras kasdienis dalykėlis.


MAYBELLINE Color Sensational kreminiai lūpų dažai "250 Mystic Mauve" dar vienas mėgiamų produktų. Man visiškai nepatiko matinė šių dažų formulė, užtat įprasta labai gera ir maloni ant lūpų, nesausinanti, neerzinanti, gražiai ir tolygiai nusidėvinti. Malonūs ir patogūs lūpų dažai.

Nagų lakai


GOSH Oh My Gosh nagų lakas "014 Party" buvo vienas iš poros mėgiamų. Efekto nuotraukos tiesiog neatspindėjo to realaus vaizdo, kurį mačiau realiai. Labai šventiškas ir labai žiemiškas nagų lakas, kuris tikriausiai nebėra aktualus pavasario metui.


ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled" buvo dar vienas žiemiško sezono topas, kuris tiesiog spinduliavo Kalėdiška nuotaika. Raudona su smulkučiais blizgučiais atrodė nerealiai gerai, o kompanijos kokybė lygiai taip pat nepaprastai patiko. Et, rašau šį įrašą ir pagaunu save, kad tokie atspalviai dar bent pusmetį tikrai nebus aktualūs, tačiau ei, visuomet galima rinktis kitokio efekto, tiesa?


Mano mėgiamiausias makiažo šepetėlis visai netikėtai tapo didelis kabuki šepetėlis veido kontūravimui, pudrai, skaistalams, pirktas iš ebay. Neturi jis nepriekaištingos kokybės, ir jaučiasi, kad pirktas pigiai, tačiau... juo pamėgau greitai ir lengvai užfiksuoti veidą biriomis ir kompaktinėmis pudromis: kasdien sausį ir vasarį aš naudojau tik šitą.

Aromatas


GIORGIO ARMANI "Emporio Armani Diamonds" kvapnusis vanduo moterims tapo  mėgiamiausiu visos žiemos aromatu. Žaižaruojantis kvapas puikiai tiko šventiniu laikotarpiu ir žavėjo spaudžiant šaltukui. Vėlgi, to šaltuko mes praktiškai neturėjome, ir kvapas tarp mėgiamiausiųjų nebuvo tiek jau ilgai - o ir jums taip būna, kad keičiantis orui norisi visai kitokio aromato?

Mėgstamiausias įvykis


Orly seminaras su Carla Collier! Tokios puikios nuotaikos, tokio smagaus seminaro, tokios puikios nuotaikos užtaisas... ir ne tik - daug naujovių, daug naujų žinių... Apskritai tokio tipo renginiai, kuriuose pavyksta ne tik pasisemti žinių, tačiau ir išeiti geros, pakilios ar džiugios nuotaikos man patys mėgiamiausi. Žiemą šitas seminaras buvo būtent toks!

Blogeriškas nutikimas


Naujas bendradarbiavimas su L'Oreal ir Maybelline kompanijomis. Galbūt tai atrodo kiek keista ar savanaudiška, tačiau džiaugiuosi dėl kitų priežasčių. Bendradarbiavimas su šiomis kompanijomis man reiškė tarsi kitą laiptelį bloginimo karjeroje, kitą pakopą ar kartelę, kurios ilgus metus vis nepavyko peržengti, tačiau dabar - užlipau ant tos pakopos ir nepaprastai džiaugiuosi dėl būsimų bendradarbiavimų, naujų patirčių...

Nepaisant to, džiaugtis yra ir daugiau dėl ko - pirmiausia - gruodį, per visus vlogmas sumažėjęs skaitomumas jau sausio pabaigoje grįžo į pradines ribas ir vis po truputėlį auga (sprendžiant iš peržiūrų skaičių).

Be to, tiesiog negaliu nepasidžiauti ir savo Youtube: tiek po truputį augančiais sekėjais, tiek vis įvairesniais filmukais, kurie leis kiekvienai pasirinkti pagal savo skonį. Bent jau taip tikiuosi. Kol kas eksperimentuoju su įvairaus pobūdžio filmukais, stebiu, kas jums patinka, o kas nelabai, nes gi filmuoti galima daug ką, bet stengtis pateikti kokybišką ir aktualų turinį reikia laiko bei darbo.

Žiemos muzika


Visą gruodį mano namuose skambėjo Mariah Carey "All I Want for Christmas is You". Šiemet šventiniu laikotarpiu ji mano mėgiamiausia!


Na, o likusius mėnesius dažniausiai klausiau šios jaukios Ed Sheeran "Perfect" dainos. Tiesiog užburiančios lengvumu, noru mėgautis gyvenimu ir nuteikiančiu itin maloniai

Viskas, va tokia buvo mano žiema. Dar kart atsiprašau, kad šitas įrašas pasirodo taip vėlai, galbūt net per vėlai ir čia naudos jums bus gerokai mažiau. Bet hey, geriau vėliau, negu niekada!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Paskaičiau Tavo bloge apie tą Masterline plaukų kaukę, nuėjau ir nusipirkau. Oho, plaukai mažiau veliasi, labiau spindi ir nesveria jų žemyn, o mano ploniems plaukams tai tikrai svarbu. Labai geras produktas. Tiesa, plaukai vis dar elektrinasi, bet gal čia kažko kito trūksta...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu girdėti, kad patiko :)
      Šiaip elektrinimuisi nepadės. Bandykite paieškoti kosmetikos parduotuvėse specialių purškaliukų nuo elektrinimosi. :)
      Man šiek tiek pagelbėjo LV purškalas - https://goo.gl/jBi7jL

      Panaikinti

Rašyti komentarą