CHANEL "Chance Eau Tendre" tualetinis vanduo moterims

Jeigu sekate aromatų įrašus, tikriausiai pastebėjote, kad kovą nebuvo jokio įrašo apie kvepalus? Nežinau, visas kovas buvo toks žiemiškas, kad pavasario kvepalų net nebuvau pasidėjusi ant kosmetinio staliuko... Kokie pavasario kvapai, kai minusas siekia dvi dešimtis? Tiesą sakant visą kovą kvėpinausi mylimu AVON "Far Away" kvapniuoju vandeniu. Kaip ten sakoma? Kokie orai tokios ir nuotaikos? Tai va, kokie orai, tokie ir aromatai!

Na, o balandį, su bundančia gamta norisi ne tik ryškintis, tačiau ir pasidabinti gaivesniais kvapais, kūną slėpti po vėsesniais rūbais. Todėl į dienos šviesą traukiu pirmąjį pavasario aromatą, kuris šiemet bus... tam-tadaram... Chanel Chance eau tendre!

"Mes pirmiausia sukuriame savo įpročius.
Tada įpročiai sukuria mus."
J. Dyronas


Produktas: CHANEL "Chance Eau Tendre" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Chanel". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 100 ml (galima įsigyti nuo 35 ml iki 150 ml pakuotėse)
Kaina*: apie 150,00 EUR
Kur galima įsigyti: Kristiana, Douglas
Leidimo metai: 2010 metai
Aromato kūrėjas: Jacques Polge
Kvapo kategorija: gėlių -vaisių

Gamintojo aprašymas: Chanel Chance eau Tendre kvepalai moterims – trečiasis kvepalų kolekcijos Chance kūrinys. Subtilus ir lengvas vaisiais dvelkiantis jų aromatas sukuria nuostabų laimės pojūtį.

Pasikvepinus Chanel Chance eau Tendre kvepalais moterims iš pradžių nustebina netikėtas greipfrutų ir svarainių kvapo derinys, suteikiantis aromatui savitą pradinį akcentą. Po to apgaubiantis gėlių kvapas atskleidžia aromato geismingumą ir moteriškumą, ypač ilgai ore tvyro jazminų dvelksmas. Perregimas baltojo muskuso kvapo šydas daro aromatą ir tyrą, ir gundantį.

Kvapo pobūdis: švelnus, moteriškas, sukuriantis laimės pojūtį.

Paveiksliukas iš ČIA

Viršutinė nata: svarainiai, greipfrutai
Širdies nata: jazminai, hiacintas, 
Apatinė nata: muskusas, vilkdalgiai, kedras, gintaras


Sudėtis: Alcohol, Parfum, Aqua, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 60730, CI 14700.


Pakuotė. Aprašinėti pakuotes kartais būna nuobodoka, tačiau... ne kartą esu jūsų klaususi, ar tokios skirsnio apžvalgose norite ir bene visi skaitytojai sakė, kad jis būtinas ir reikalingas. Na, o tos, kurios šio skirsnio neskaito, pasisakė, kad paprasčiausiai jį praleidžia.

Tad Chanel pakuotė... visų pirma labai aiškiai jaučiasi, kad ji iš tiesų kokybiška ir pagaminta ne pigiausiomis žaliavomis ir pigiausiu būdu. Kartoninė dėžutė lengvai mergaitiškai rožinė su baltomis sienelėmis ir viršumi bei apačia. Tikrai ne spalva čia mane žavi - kartonas turi tarsi grublėtą paviršių, kuris liečiant praktiškai nesijaučia, tačiau vizualiai matosi. Tai suteikia dėžutei išskirtinumo ir nėra vizualiai plokščia, nežinau, kažkuo primena perlo efektą? Galbūt dėl baltoje spalvoje esančio lengvo spindesio, kuris šiek tiek primena perlus. Apie tai, kas kur užrašyta kalbėti nenoriu, tačiau dar būtinai nori pagirti viduje esantį išlankstytą kartoną, kuris prilaiko buteliuką dėžutėje: jis storas, tarsi kelių sluoksnių, o ne paprastas popierius, tad... jūsų aromatas tikrai bus saugus transportavimo metu!

Kartoninės pakuotės man mažai įdomios - daug smagiau matyti vizualiai skanų buteliuko vaizdą. O buteliukas iš tiesų subtiliai elegantiškas ir ne tai kad prabangus ar kažkoks įmantrus, tačiau skoningas. Skaidraus stiklo apvalaus buteliuk dizaine labiausiai žavi metalo juosta ant briaunos iki pat dugno. O ant dugno, ten, kur gamintojai paprastai klijuoja pigų lipinamą lipduką, prikalta metalinė plokštelė su visa iškalta informacija. Nori nenori, bet viskas atrodo 'skaniai', žavingai, minimallištikai, tačiau kartu elegantiškai ir lengvai... Vizualinis vaizdas tiesiog 💗 ir kas sakė, kad produktui patraukti akį reikia didelių fejerverkų ir akį rėžiančių pakuočių? Užtenka kokybės ir elegancijos... Hmm... buteliuko vizualas ir signalizuoja, kad tą paprastą, tačiau modernią eleganciją mes turėtume rasti ir priemonės kvape.


Kvapas. Tik pasipurškusi aiškiai jaučiu citrusines natas, bet jos nėra tradicinės. Paprastai nesu apelsinų ar citrinų kvapo mėgėja, tačiau kvepaluose labai gražiai sužaidžia svarainio ir greipfruto natos, tad viskas nuskamba lengvai, gaiviai ir maloniai žaismingai.

Po kiek laiko, tačiau tikrai ne akimirksniu, citrusinės natos prislopsta ir pirmuoju smuiku užgriežia jazminai ir hiacintai. Šiaip jau hiacintų kvapas būna sunkokas aromatuose, o būdamas bazinėje širdyje jis suteikia aromatui sunkumo. Visgi, atrodo jazminų žiedai pakankamai gerai išbalansuoja kvapą ir nors sunkumas jaučiasi, tačiau jis gana gaivus ir malonus. Apskritai, man atrodo, kad pirmiausiai pasirodė hiacintas ir tik tuomet, prislopus kiek sunkiam hiacinto skambesiui ima karaliauti seksualias užuominas skleidžiantis jazmino aromatas.

Muskusas, kredras, gintaras ir vilkdalgiai yra sunkios bazinės natos. Chanel kvepaluose jos dažnai būna vyraujančios ir suteikia kvapui charakterį. Apatinės natos atkeliauja pamažu ir lėtai slopina visas, prieš tai buvusias. Visgi, nesutikčiau, kad apatinė nata sunki, jis turi tokį lengvumą ir nestiprų žalumos jausmą, kuris apatinę natą padaro ne sunkesnę už akmenuką. Neprislegia ir neapsunkina kvapo, atvirkščiai, suteikia jam elegantiško poskonio.

Chanel aromatai paprastai būna stiprūs, intensyvūs ir kiekvienas turi stiprų charakterį. Šitie, pavadinti "Švelnumu" (eau tendre) dažnai vadinami kaip be charakterio, masėms tinkami kvepalai, kuriuos gali dėvėti visos ir visada. Čia aš linkusi nesutikti, taip, Chance Eau Tendre kvapas yra švelnus, tačiau jis unikalus ir elegantiškas. Mano nuomone šitas švelnus aromatas neužgožia asmenybės ir jos bruožų, kaip būna su sunkiais ir intensyviais kvapais. Priešingai, jis tarsi iškelia asmenybę, moterį ir leidžia pasireikšti jos tikrajam aš - aromato fone išryškėja mūsų charakteris, požiūris į gyvenimą, stilius, būdo savybės. Kvepalai neprimeta jokių elgesio normų, kaip dažnai būna su intensyviais aromatais - net nepastebi, kaip pasipurškusi intensyviais esi pasiruošusi užkariauti pasaulį, o rytietiški sukuria viliokišką nuotaiką... Aromatas visiškai neturi jokio agresyvumo ir leidžia būti tuo, kuo iš tiesų esi, atskleisti asmenybę, pozityvų požiūrį, savo stipriąją pusę...

Tačiau man vis norisi rašyti 'elegantiška' prie šito kvapo, ne tik laisva. Galbūt kvepalus norėtųsi apibūdinti kaip laisvę rinktis komfortą, laisvę pasirinkti ką daryti, kaip jaustis ir kaip atrodyti. Komfortą daryti tai, ką nori! Apsuptai itin švelnaus švariai, gaiviai, bet kartu ir rafinuotai kvepiančio aromato debesėlio.

Paveikslėlis iš ČIA

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☀ dienos metui;
     ☁ pavasario sezonui.

Nors aromatas itin švelnus ir neturi stiprių natų, bet stebėtinai gerai jaučiasi per atstumą. Sakyčiau daugmaž per ištiestą ranką, apie 50 cm. Būtent tokiu atstumu jausti savo kvepalus man mieliausia ir geriausia: ne pernelyg arti odos, kad kas kart turėtum uostyti ranką, norėdama pajausti aromatą, bet ir ne pernelyg toli visoje patalpoje, tad neerzins jūsų draugų ar kolegų uoslių. Na, o kalbant apie išlikimą, nėra čia stebuklų - turiu viso labo tualetinį vandenį ir jį jaučiu geriausiai pirmas 6 valandas nuo pasikvėpinimo, bet dar apie porą valandų galiu užuosti aromato likučius prie pat odos.


Čia mano pats mylimiausias kovo mėnesio aromatas - aš manau, kad jis tobulai tinka pavasariui! Su atgimstančia gamta norisi daugiau judesio, o kvapo dermė man duoda kažkokį stimulą judinti save iš vidaus, į paviršių kelti gerąsias savo savybes, įkvepia noro daryti, tačiau visiškai neužgožia manęs ir neprimeta jokių vaidmenų... Dievinu Chanel Chance Eau Tendre - šitam pavasariui! 💗💗💗

Aromatas panašus į:
- MARC JACKOBS "Daisy"
- LANVIN "Eclat de Fleurs"
- VINCE CAMUTO "Fiori"
- ZARA "Applejuice"




Ačiū, kad skaitėte,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Aš šitą kvapą labia gerai pažįstu ir mėgstu, kažkada draugė padovanojo, kadangi esu visos Chanel produkcijos megėja. Tik man šitas būtent kvapas dar trumpiau ant odos išlieka, gal 4h max. Bet čia vėl gi, priklauso nuo odos tipo, labia asmeninis dalykas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitas kvapas iš Chanel išlieka tikriausiai trumpiausiai, bet nenuostabu, jis švelnus, nestiprus ir tokie kvapai išlieka trumpiau nei kiti charakteringi Chanel kvapai. Nepaisant to, kvapas man patinka :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą