VERONI "Mleko i Miod" vonios druska su pieno ir medaus ekstraktais

Ar vis dar šiltojo meto privilegija prisileisti vonią, pilną putų ar maloniai kvepiančios druskos ir atsipalaiduoti? Aš vonios sezono dar tikrai neuždariau, ir kol pakankamai neatšils orai, tikrai žadu lepintis. Tiek kad, bene apie visas priemones voniai jums jau papasakojau, išskyrus vieną - medaus ir pieno aromato vonios druskas. Skamba viliojančiai? Suviliojo parduotuvėje ir mane, tačiau viskas nėra toli gražu taip viliojančiai ir gerai, kaip atrodo iš pradžių.

"Kas drovisi apgailestaudami dėl praeities, netenka dabarties ir rizikuoja dėl ateities."
Franciskas de Kevedas


Produktas: VERONI "Mleko i Miod" vonios druska su pieno ir medaus ekstraktais
Gamintojas: "Emi Cosmetics" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: net nežinau, gal kvapas uostant iš pakuotės (?)
Labiausiai nepatiko: druskoje esantys akmenukai
Tūris: 1350 g
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Ši druska gaunama iš natūralių gamtos akmens druskos išteklių, praturtintų makroelementais: magniu ir kaliu. Maudantis susidaro pieno ir medaus aromato putos. Sudėtyje yra pieno ir medaus ekstraktai, kurie maitina odą.
Naudojimo būdas: kamštelį druskos berti po šilto vandens srove.


Didžiulė, kilograminė druskos pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko, indelis užsuktas didžiuliu plastikiniu dangteliu. Visas vaizdas atrodo itin pigiai: plastikas minkštas ir paėmus pakuotę į rankas atrodo gali bet kada neatlaikyti druskos svorio. Etiketės dizainas irgi duoda kažkokį pigumo jausmą. 

Kvapas. Priemonę aš pasirinkau būtent dėl jos kvapo. Uostant iš pakuotės druska kvepiu švelniu kosmetiniu aromatu, kuris kažkuo iš tiesų primena pieno ir medaus mišinį. Deja, prisileidus vonią kvapas visiškai keičiasi.

Konsistencija labai įprasta tokiems produktams: spalvotos granulės, atrodančios kaip stambi valgomoji jūros druska.


Sudėtis: Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Aqua, Propylene Glycol, Milk Ex., Honey Ex., Parfum, CI 19140.


Poveikis. Didžiausias privalumas man čia atrodė kvapas, kuris labai švelnus, malonus ir uostant iš buteliuko primena medaus ir pieno mišinį. Tačiau susiliejus su vandeniu kvapas visiškai pasikeičia ir nors netampa silpnesniu, tačiau visas malonumas dingsta, kai užuodi sintetinį kažko šlykštaus aromatą... Visai nepatinka...

Gamintojas žada, kad vonios druska suputos ir sukurs pieno ir medaus putas. Leidžiant vandenį ant paviršiaus iš tiesų atsiranda lengvi pavieniai putų debesėliai, tačiau problema ta, kad pribėgus voniai tų putų praktiškai nelieka, todėl jei perkate dėl "medaus ir pieno putos", tai jos čia nereikia tikėtis.

Didžiausia staigmena manęs laukė prisipylus vonią ir į ją atsigulus. Nesupratau iš kur, bet toks jausmas, kad visa vonia būtų pilna žvyro ar neišplauta su kažkokiais smulkiais akmenukais. Prieš kiekvienas vonios procedrūras savo vonią prasiplaunu, bet pagalvojau, kad vyras kažką išpurtė į ją ir dabar ji pilna žvyro, todėl pirmą kartą tiesiog pamiršau. Tačiau antrą kartą tie akmenukai vėl braižė nugarą ir kojas ir tuomet suvokiau, kad čia tikrai bus šios druskos problema! Įsivaizduokite - voniai skirtas produktas su papildomais akmenimis! Malonumo nebelieka visiškai jokio! Galiu tik spėti, kad gamintojas druskos gamybos procese naudojo labai prastos kokybės, blogai išvalytą akmens druską ir rezultate jo produktas tapo vienas prasčiausių kokį esu naudojusi!


Na, kas nori pagultėti ant akmenukų? Savaime suprantama, dabar galiu bandyti apeliuoti į nedidelę kainą ir didelį kiekį, tačiau... šito indelio pakanka kokiems 6-8 kartams! Dangtelis labai didelis ir labai daug druskos sunaudojama vienu kartu - paprastai druskos kiekiai būna gerokai mažesni vienai voniai. Hmm, tad ir tas pigumas ir didelis kiekis čia labai apgaulingas...

Ar reikia daugiau? Aš net negaliu pasakyti, kas čia man patiko - paprasčiausiai nėra tokio aspekto, kuris man patiktų ar bent jau tenkintų. Tad... pristatau  - pačios prasčiausios vonios druskos, kokias tik esu naudojusi... Savaime suprantama, patarčiau vengti, nebent mėgstate kai jūsų vonioje yra žvyro... 😆




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Nu jo.. :D Mane tai labai būtų sunervinę, nes po ilgos dienos ar ilgo savaitgalio atsipalaidavimas labai svarbus dalykas, o čia imi ir į žvyro vonią atsiguli.. absurdas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir sunervino. Bet ką kaltinsi? Gamintojus, Maximą pardavusią produktą ar save? Niekas nevertė pirkti, tai turiu ką turiu :D Šiaip nežinau, kokioms pėdų vonelėms sueis gal :D

      Panaikinti
    2. Na, džiugiu, kad ieškai teigiamos pusės. :D O kaltinti manau jeigu kažką norisi, tai geriausia Maximą, kuri prekes nekokybiškas apsiima parduoti. Bet realiai tikrai pirmą kartą girdžiu, kad žvyro vonios druskoj butu.. :D Kaip ten, iš klaidų mokomasi, net į vonios druską investuoti reikia.. :D

      Panaikinti
    3. uoj, ten aš viršuje, Kestinuke

      Panaikinti

Rašyti komentarą