CIEN "Milk & Honey" skystas muilas

Lidl parduotuvėse dažnai akys užkliūva už kosmetikos skyriaus, tačiau nieko rimčiau išbandyti kol kas nelabai ir sugundė, lyg ir tikiesi, kad pigi kosmetika negali būti gera? Tačiau smalsumas visada buvo ir manau ateinančiu laikotarpiu vienas ar kitas kosmetikos gaminys atsidurs blogo įrašuose. O pažintį kol kas nusprendžiau pradėti nuo paties elementariausio - skysto muilo. Litras už 1,5 Eur? Ar tai realu? Ko galima tikėtis už tokią kainą? Ar nesausina odos? 

"Tobulybė pasiekiama ne tada, kai nėra ko pridėti, o tada, kai nėra ko atimti."
Antoine de Saint-Exupery


Produktas: CIEN "Milk & Honey" skystas muilas
Gamintojas: "Cosmolux". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: rankų odos nešvarumams nuplauti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 1000 ml
Kaina: 1,79 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Skystas muilas puikiai tinka kasdienei rankų odos priežiūrai. Sudėtyje esantis medus ir pieno proteinai drėkina rankų odą.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Mel, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Cocamide MEA, Sine Adipe Lac, Styrene/ Acrylate Copolymer, Potassium Sorbate, Lanolin Alcohol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Lauryl Sulfate, CI 47005, Tocopherol, CI 16035.


Mano nuomonė. Didžiulė muilo pakuotė parduotuvėje sukėlė daugiau klausimų, nei pateikė atsakymų. Ko galima tikėtis iš didžiulės, pigios skysto muilo pakuotės? Muilo pagrindą sudaro vanduo, SLS (putojimą sukelianti medžiaga), kokamidopropilo betainas, druska ir glicerinas - standartinis pigių muilų pagrindas. Nieko daugiau tikėtis lyg ir negalima? Sudėtyje iš ties daug potencialiai pavojingų priemaišų turinčių medžiagų, kurių dauguma skirtos sukelti putojimą ar prausti odą. Nieko labai blogo sudėtyje neradau, bet matau, kad potencialiai sausinti odą gali.

Muilas kvepia švelniu kosmetiniu aromatu, kuriame galima pritempti medaus ir pieno kvapą, tačiau esu bandžiusi ženkliai geresnių medaus ir pieno kombinacijų, kurios iš ties priminė pieną ir medų. O čia, sakyčiau labiau kosmetinis aromatas. Muilas kreminės konsistencijos, skystesnis nei tikėčiausi, tekantis. Nedidelis muilo kiekis gerai putoja ir švariai prausia rankas. Apmaudu, tačiau rankų odą šiek tiek sausina, nors ir nežymiai, bet turiu įtarimą, jei nenaudočiau kremo, - jausčiau stipriau.

Manau visai neblogas kainos ir kokybės santykis - stebuklų čia nėra, tačiau prausia gerai, kvapas normalus, sudėtis - nors ir pigi, bet nieko labai žalingo nėra. Tikrai neblogai, kai reikia pigaus prausiklio rankoms - šiuo metu, kai naudojame dažnai ir dideliais kiekiais, Cien muilas pas mus vertinamas palankiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turiu lūpų dažus cien nr.15 nude brown - gal ir ne stebuklas, bet nieko blogo pasakyti negaliu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, aš ir galvoju, gal visai verta išbandyti :)

      Panaikinti
    2. Tiesa, dabar prisiminiau bandytą Cien BB kremą - va ten tai visiška nesąmonė :D Tikrai niekam nerekomenduočiau.

      Panaikinti

Rašyti komentarą