CATRICE gelinis lakavimas be UV lempos: "Ultra Stay & Gel Shine" nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas

Apie Catrice gelinio lakavimo sistemą kuriai nereikalinga UV lempa ruošiausi jums papasakoti jau kuris laikas. Iš tiesų, panašią sistemą turi iš Essence, apie kurią jau kalbėjau (ČIA), todėl šį kartą ilgų įžangų apie tokio lakavimo privalumus manau nereikia. Pats didžiausias tokio dalykėlio privalumas yra tas, kad tokiam lakavimui neprireiks pirkti UV lempos, o ir nagučių nuvalymas tokio lakavimo principu yra gerokai lengvesnis ir paprastesnis.

"Atstumas tarp svajonių ir realybės yra vadinamas veiksmu"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE gelinis lakavimas be UV lempos: "Ultra Stay & Gel Shine" nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas (Base Coat and Top Coat)
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: padėti sukurti gelinio lakavimo efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gelinių nagų efektas
Labiausiai nepatiko: neišlieka tiek, kiek įprastas gelinis lakavimas
Tūris: kiekvienas po 10 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos


Ką žada gamintojas: Inovatyvi 3 žingsnių nagų lakavimo sistema. Nagų lako išlikimas prailgėja iki 8 dienų ir suteikia blizgų viršutinio sluoksnio efektą. Profesionaliems rezultatams. Nereikalinga UV lempa ar apsilankymas grožio salone. Lengva pašalinti su įprastu nagų lako valikiu.


"The Ultra Stay & Shine Base Coat" nagų lako pagrindas su naujoviška formule išlygina nagų plokštelės nelygumus ir leidžia tolygiau padengti spalvotą nagų laką. Nagai sustiprinami ir apsaugomo nuo spalvos įsigėrimo į nagą.

"The Ultra Stay & Gel Shine Top Coat" viršutinis nagų lakas užtvirtina spalvą ir garantuoja ilgą išlikimą ir geliniams nagams būdingą spindesį ir apimtį. Kartu su pagrindu, jis sukuria tobulą, ilgai išliekančio manikiūro rezultatą.

Naudojimas:
1. Padenkite nagų plokštelę "Ultra Stay & Gel Shine" nagų lako pagrindu ir leiskite išdžiūti.
2. Padenkite Ultimate Nail Lacquer pasirinkto atspalvio nagų laku ir leiskite išdžiūti.
3. Kad ilgiau išliktų ir įgautų gelinio lakavimo efektą, padenkite "Ultra Stay & Gel Shine: viršutiniu skaidriu nagų laku ir leiskite išdžiūti.


Du buteliukai - tiek reikalinga norint sukurti gelinį lakavimą be specialios lempos; ir suprantama, jūsų norimas spalvotas nagų lakas. Nagų lako pagrindo ir viršutinio sluoksnio pakuotės labai panašios: jų cilindrinė forma būdinga daugumai Catrice nagų lakų. Buteliukai skiriasi tik apipavidalinimu, kad nesumaišytume ir lengvai atskirtume, kuris yra kuris: nagų lako pagrindo buteliukas baltas; viršutinio nagų lako - skaidrus su juodu dangteliu. Man visai patinka dizaino sprendimas ir žaidimas su užrašais, kuris atrodo gana solidžiai ir dailiai.

Abu buteliukai turi išorines kartono pakuotes. Viršutinio nagų lako sidabrinės spalvos, kuriame viskas atsispindi, taip kompanija tarsi kuria aliuziją į spindesį; tuo tarpu nagų lako pagrindo balta. Dizainas čia vėlgi visiškai nesiskiria. Šiaip man nepatinka priemonės, kurioms naudojamos papildomos kartoninės pakuotės - o kam reikia, vistiek tokios dažniausiai keliauja į šiukšliadėžę, bet šiuo atveju, kompanija ant išorinių pakuočių sutalpino visą reikalingą informaciją: aprašymą, naudojimo būdą, nepamiršta nurodyti ir sudėtinės dalys, kas labai reta "Cosnova" kompanijos gaminiams, bei pažadas - efektyvumo įrodymas, sakantis, jog "efektyvumas patvirtintas 30 savanorių bandytojų".

Kalbant apie šepetėlius, turiu pagirti, jog jie vidutinio siaurumo, gana ilgi. Paprastai dėl šepetėlių aš neturiu jokių problemų, tačiau Catrice nagų lakų šepetėliai pastaruoju metu yra tokie dideli ir platūs, jog jais naudotis tampa nebepatogu. Laimė, gelinio lakavimo sistemoje tos klaidos išvengta.


Konsistencija. Abiejų priemonių konsistencija gana skysta, tačiau nenutekanti. Su abejomis priemonėmis man lengva ir patogu dirbti, jos lengvai ir tolygiai pasiskirsto ant nagų plokštelės.


Sudėtis:
Nagų lako pagrindo: ALCOHOL DENAT.BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, POLYVINYL BUTYRAL, TOSYLAMIDE/ EPOXY RESIN, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMERTRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SILICA, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCIDOXYPROPYL TRIMETHOXYSILANE, METHACRYLOYL PROPYLTRIMETHOXYSILANE, METHYLTRIETHOXYSILANE, MERCAPTOPROPYL TRIMETHOXYSILANE, BIS(T-BUTYL BENZOXAZOLYL) THIOPHENE, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1.

Viršutinio nagų lakoETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, ALCOHOL DENAT., SHELLAC, DIMETHICONE, DIISOPROPANOLAMINE/ METHYLHEXAHYDROPHTHALIC ANHYDRIDE NONANOATE COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, CI 60725 (VIOLET 2).


Poveikis. Kadangi priemonėms nereikalinga UV lempa, kiekvienam žingsniui reikia kantrybės, išlaukti priemonės džiūvimo laiką. Trumpai visą procesą aprašysiu žingsneliais.

I. Nagų lako pagrindas

Pirmiausia reiktų kruopščiai susitvarkyti nagus ir atlikti paprastą higieninį manikiūrą. Kaip jį atlikti galite rasti ČIA, nors manau ir taip visos puikiai žinote, kad prieš lakuojant nagus svarbu susitvarkyti odeles, nagų formą, suvienodinti nagų ilgį...


Ant sutvarkytų nagučių tepame nagų lako pagrindą. Jis dengiasi labai lengvai ir tolygiai, atrodo, kad jis suvienodina visus netolygumus. Iš pradžių pagrindas dengiasi beveik skaidria spalva, kuri tampa matinė.
Nagų lako pagrindas išdžiūva greitai, per kelias - keliolika sekundžių.


II. Spalvotas nagų lakas

Kai nagų lako pagrindas visiškai išdžiūva, metas dengti spalvotą nagų laką. Aš šį kartą rinkausi pavasariškai švelnų Catrice Ultimate "82 A Gallon of Melon" atspalvį, nors tikriausiai geriausiai rezultatai matomi su ryškesnių ir intensyvesnių spalvų nagų lakais.

Su CATRICE Ultimate Nail Lacquer - nagų lakas "82 A Gallon of Melon"

Nors gelinio nagų lakavimo sistema, pasak gamintojų, veikia su Catrice Ultimate nagų lakais, kurių pačių įvairiausių, pačių gražiausių atspalvių kiekviena ras pagal savo skonį; tačiau aš išbandžiau ir su kitais, tiek Cosnova, tiek kitų kompanijų nagų lakais ir sistema puikiai veikia. Svarbu, kad pats nagų lakas būtų geros kokybės.

III. Viršutinis nagų lakas

Kruopščiai išdžiovinę spalvotą nagų laką ant viršaus galima dengti viršutinį, skaidrų nagų laką. Su šiuo dirbti yra sunkiau, negu su pagrindu, mat negalima ilgai dailinti priemonės ant nago. Jis greitai džiūva ir vis braukant teptuku per nago plokštelę, spalvotas pagrindas pasidengs dryžiais, Čia reiktų dirbti greitai ir tiksliai.


Tuomet reikia trupučio laiko, kol viršutinis sluoksnis išdžius ir galima džiaugtis rezultatu. Iš tiesų, sistema suteikia manikiūrui blizgų efektą ir ilgaamžiškumą. Manikiūras man kas kartą, nusilakavus tokiu būdu laiko nuo 6 iki 8 dienų. Tikrai ne ilgiau.


Savaime suprantama, kad šitoks lakavimas užtrunka truputį ilgiau nei lakavimas su UV lempa. Juk su lempa džiūvimo laikas gerokai sutrumpėja, o čia, reikia kantrybės išlaukti, kol kiekvienas sluoksnis taps idealiai sausas.


Kadangi aš jau prieš tai bandžiau beveik identišką Essence gelinio nagų lakavimo sistemą, tikriausiai jums smalsu, kuri man patiko labiau ir kokie jų skirtumai? Žinokit, jog abi labai labai panašios, skiriasi tik kainos ir pakuotės, o tiek išlikimas, tiek efektas toks pat. Galbūt su Catrice nagų lako pagrindo dengimas man patogesnis, nei su Essence, o viršutinis nagų lako sluoksnis labiau patiko iš Essence, negu Catrice; bet čia tikriausiai vienintelis skirtumas. Šiaip abi sistemos vertos dėmesio, ypatingai, jeigu jūsų nagučiai nelinkę ilgai išlaikyti spalvos ir greitai nutrupa, nuskeldi ar po poros dienų reikia iš naujo perlakuoti nagus. Man asmeniškai dauguma nagų lakų laiko 3-5 dienas, todėl didžiulio skirtumo aš nepastebėjau. Tačiau abi šias priemones vertinu labai teigiamai ir rekomenduoju išbandyti - kaina nesikandžioja! 😊




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai