ESSENCE "How to make brows wow" make-up box paletė antakių formavimui ir priežiūrai

Aš ne visuomet galiu po kelių naudojimų imti ir aprašyti vieną ar kitą gaminį, todėl kai kurios apžvalgos užtrunka gana ilgai... Tiesiog ne mano būdas po kelių naudojimų rekomenduoti ar išpeikti kosmetiką ar higienos produktus. Tik gerai ištestavusi ir išbandžiusi visai įmanomais būdais, aš galiu pasakyti, ką galvoju.

"Reikia drąsos užaugti ir tapti tuo, kuo iš tiesų esi"
e. e. cummings

Šiandien dar noriu papasakoti apie ilgai testuotą Essence antakių šešėlių ir formavimo paletę, kurios kol kas nemačiau Lietuvos parduotuvėse, tačiau labai tikiuosi, kad ji anksčiau ar vėliau pasirodys ir mūsų rinkoje. Iš esmės "How to make..." palečių Essence turi išleidusi kelias, bet aš jų parduotuvėse nemačiau, tačiau panašius internete galima rasti galybę paveikslėlių ir apžvalgų su tokiomis tvirtomis kartono dėžutėmis, o tokios paletės man labai patinka. Šį kartą mano rankose ir šioje apžvalgoje Essence "How to make brows wow" antakių šešėlių paletė.


Produktas: ESSENCE "How to make brows wow" paletė antakių formavimui ir priežiūrai
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė, aktakiams formuoti
Tinkamas tipas: visiems tipams - nuo blondinės iki brunetės
Labiausiai patiko: viskas, ko gali prireikti randama vienoje paletėje
Labiausiai nepatiko: spalvos per šiltos lietuvaičių tipažui
Tūris: 6 g
Kaina*: apie 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: jei atsirastų prekyyboje Lietuvoje, reiktų ieškoti Drogas, Eurokos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: wow antakiai! tobuli antakiai yra būtina mados tendencija. "How to make brows wow" paletėje yra viskas, ko gali prireikti antkiams suformuoti: trys skirtingų spalvų antakių pudros blondinėms, brunėtėms ir visiems bei paryškinanti antakius pudra. Dėžutėje rasite ir aplikatorių-teptuką bei mini pincetą. Paletė turi veidrodėlį ir instrukciją - stiliaus kortelę. Miela paletės dėžutė užtikrins dailiai išlenktus antakius su žingsnis po žingsnio sekančiomis instrukcijomis, tad ji ideali ir pradedančiosioms!


Essence antakių šešėlių paletės pakuotė man labai primena Too Faced kompanijos pakuotes: tvirto kartono dėžutė su labai patogiu magnetiniu uždarymu, kuris saugiai pritraukia dangtelį, net jei mes pamirštame jį uždaryti. Kalbant apie pakuotės dizainą, tai jis labai mergaitiškas: zebro kailio raštai ir šunų pėdutės man neatrodo labai brandu, o ir su kosmetikos priemone nematau jokių asociacijų, nors čia tik mano nuomonė, bet dizainas tikrai galėtų būti kiek rimtesnis ir brandesnis. Spalviniu atžvilgiu dizaine vyrauja įvairiausi rudi ir geltoni atspalviai, papildyti balta spalva ant dėžutės viršaus, kur pavadinimas primena komiksų paveikslėliuose naudojamus dėbesėlius, sakiniui išsakyti. Tad pakuotė man patinka, bet dizainas nelabai...

Pakuotės viduje ant dangtelio galima rasti tokiame pat debesėlyje įtaisytą veidrodėlį. Tai labai patogu, kai reikia antakius pasitvarkyti kažkur išvykus ir įsimetus tokią paletę, nebereikia galvoti apie atskirą veidrodėlio pasiėmimą. O va namuose aš jo nenaudoju: man patogiau didelis veidrodis, kur galiu save gerai matyti.

Iš už veidrodžio išsitraukia naudojimo instrukcija, arba kaip aš vadinu "špargalke", kaip teisingai susitvarkyti antakius. Smagu, kad kompanija rūpinasi pradedančiomis merginomis ir joms pasiūlo tokias lengvai suprantamas instrukcijas, o ir paslėpimo vieta originali ir ne visų žvilgsniams matoma. Man šios instrukcijos nereikia, aš jos nenaudoju, bet kodėl gi ne? Ypatingai, jei dar trūksta patirties ryškinant antakius.


Viduje, atidarę pakuotę rasite mažytį pincetą ir aplikavimo šepetėlį, kurio kirstas galas skirtas spalvai padengti, o kempinėlė - paryškinti vietą po antakiu. Šitų priedų aš niekad nenaudoju, net ir keliaudama: pincetas man per trumpas, o ir pešioti su juo sudėtinga. O dėl šepetėlio - jis nėra blogas, bet aš labai nemėgstu šepetėlių su trumpais kotais, todėl mieliau renkuosi įsimesti savo įprastus šepetėlius, negu naudotis šiais. Suprantama, pamiršus, iš bėdos naudoti tikrai galima, tačiau ne taip patogu. Jei jau ryškinate savo antakius - rekomenduoju įsigyti patogus ir lengvus dirbti makiažo šepetėlius. Apskritai, šepetėliai esantys prie bet kokios paletės yra nelabai tinkami naudoti ir nepatogūs, todėl niekad specialiai nesirenku paletės su šepetėliais, o jei ir nusiperku tokią - šepetėlių niekad nenaudoju.


Ir žinoma, svarbiausias dalykas paletėje yra pats produktas. Antakių šešėliai 3 skirtingų spalvų, skirtų blondinės, visoms ir brunetėms. O pačiame gale - produktas, skirtas paryškinti vietą po antakiais.


Kvapas. Visi šešėliai turi aiškiai jaučiamą mica kvapą, kuris aplikavus šešėlius visiškai dingsta ir visiškai nebesijaučia.

Konsistencija. Visų spalvų konsistencija vienoda: vidutinio kietumo, vidutiniškai drėgni (šiek tiek į sausąją pusę). Skiriasi tik ryškinimui skirti šešėliai, jie minkštesni, šiek tiek drėgnesni. Apskritai pigmentuoti jie visi gana gerai, tačiau imant priemonę iš lizdo, jos visos linkusios šiek tiek pabirti (sukurti paskiras daleles), tačiau labai minimaliai, nestipriai.


Sudėtis: TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, POLYISOBUTENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN,
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Antakių šešėliai naudojami labai paprastai, taip, kaip ir bet kurie antakių šešėliai: išsirenkam spalvą ir dengiam ją ant antakio plaukelių, užpildydami tuščias vietas tarp jų. Paskui paryškiname antakį po juo su šviesia ryškinimo pudra, jei tik norisi. Aš tą ryškinimo pudrą naudoju labai retai: taip antakiai su ja atrodo geriau, tačiau kasdieniam makiažui man taip paryškinti antakius jau yra per daug. Ir galiausiai, aš visuomet rekomenduoju užfiksuoti šešėlius su antakių želė. Jei norite išlaikyti spalvą - rinkitės bespalvius; tuo tarpu spalvotos želė šiek tiek pakeis ir antakių spalvą.

ESSENCE "How to make brows wow" skirtingų atspalvių rezultatai


Viršuje nuotraukoje matote, kaip atrodo visos šios paletės spalvos ant mano antakių. Iš pradžių maniau, jog man labiausiai patiks blondinėms skirta spalva "love blondes", tačiau man šis atspalvis per šviesus. Tuomet galvojau, kad patiks visoms skirta spalva "Love 'em all" bet man ji per šilto atspalvio. Ideliausiai mano odos spalvai tinka "love brunettes", kas matyt yra natūralu, nes natūraliai esu lietuviškos pelenų spalvos mergina...



Ir galiausiai išlaikymas: aš visad šešėlius užfiksuoju antakių želė ir man jie be vargo išlaiko nepakitę visą dieną.


Man ši paletė tikras gėris, manau, kad net ir šviesias spalvas sunaudosiu, kai būsiu visiškai balta, kaip sūris. Tikriausiai... Tik man labai gaila, kad kol kas ši paletė nepasiekė Lietuvos, tačiau labai tikiuosi, kad ji bus parduodama ir Lietuvoje.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai