L'OCCITANE "Hugs & Kisses" kolekcijos "Delightful" rožių kvapo lūpų balzamas "Soledad"

Nors sakiau, kad kol nebaigsiu visų trijų Lacura lūpų balzamų pakuočių, nebandysiu jokių naujų priemonių lūpoms maitinti ir drėkinti, bet pamačius L'Occitane "Soledad" lūpų balzamo pakuotę ir jos mielą akiai dizainą nesusilaikiau ir jau kuris laikas jį naudoju ištisai. Užmečiau ir Lacura paskutinio balzamo pakuotę - šiuo metu ant mano lūpų tik lengvo rožių aromato balzamas...

"Truputėlis aromato visuomet lieka ant tų rankų, kurios dovanoja rožes"
Kinų liaudies patarlė


Produktas: L'OCCITANE "Delightful" rožių kvapo lūpų balzamas "Soledad"
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti sausas lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač sausoms. suskeldėjusioms lūpoms
Labiausiai patiko: labai dailus pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: nepakankamai maitina
Tūris: mano turima pakuotė mini - 4 ml; pilno dydžio pakuotė - 12 ml
Kaina*: 12 ml - 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Soledad Bravi suteikia laisvę savo vaizduotei!
Mėgiamiausia ELLE žurnalo iliustratorė Prancūzijos leidiniui sukūrė dvi įsimylėjėlių iliustracijas bei jomis papuošė taukmedžių sviesto produktus. Du perkamiausi produktai su taukmedžių sviestu: rankų kremas ir rankų balzamas sudaro “Hugs & Kisses” kolekciją. Keitimasis gražiais žodžiais apie meilę, šie produktai tiesiog prašosi būti padovanojami…

Praturtintas taukmedžių sviestu (5%), šis lūpų balzamas maitina, atstato ir apsaugo sausas ir suskeldėjusias lūpas.
Lengva tekstūra lūpoms suteikia glotnumo, švelnumo, pakvėpina gaiviu rožių aromatu.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Nors aš turiu tik mini pakuotę bet ji visiškai identiška pilno dydžio įpakavimui, skiriasi tik tai, kad pilname dydyje dangtelis užapvalintas, o mini - kampai ne. Iš tiesų labai džiugu, kai mini pakuotės atitinka pilno dydžio gaminius. Juk dažniausiai produktus renkamės ne tik pagal poveikį, tačiau ir pagal pakuotę: ar ji bus patogi dozuoti, ar man patiks jos dizainas, ar nekyla problemų dėl pakuotės plastiko ir pan.

"Soledad" lūpų balzamo dizainas yra tobulas, bent jau mano akims: savaime aišku, kodėl naudojama rožinė pakuotės spalva - tai geriausia asociacija su rožių kvapu. O va piešinėlis, tarsi ranka rašyto šrifto užrašai - tobulai sudėti ant pakuotės, tobulai suderinti ir atrodo gal kiek jaunatviškai, tačiau smagiai ir nuteikia maloniam naudojimui. Tik už dizainą keliu nykščius aukštyn!!!

Pakuotės plastikas minkštokas, bet "neskystas", patogus paspausti, o va, kirstas dozatorius tikrai nėra mano pasirinkimas numeris 1. Aš kirstų dozatorių vengiu, nes dažniausiai jais nėra itin patogu paskirstyti balzamą, o ir ant dozatoriaus ir aplink jį lieka daug priemonės, kuri atsiduria ant vyrių, juos išteplioja, galiausiai gaminys ima veržtis lauk. O labiausiai už viską aš nemėgstu nešvarių, suteptų, purvinų pakuočių, net priemonių indelius, kurie šiuo metu yra mano vonioje aš kartas nuo karto nuvalau arba nuplaunu, nusausinu ir neleidžiu likti nešvarioms.

Dar, kalbant apie pakuotę: ant jos nėra jokių sudėtinių dalių. Jų nėra ir lietuviškame L'Occitane puslapyje. Pataisykite mane, jeigu klystu, bet man atrodo, kad viskas, kas parduodama Lietuvoje privalo turėti sudėtines dalis, net jei tai ir vienas iš rinkinio gaminių.

Kvapas. Lūpų balzamas tikrai kvepia rožėmis, bet aš dėl šio kvapo nealpstu. Man rožių aromatas niekad nebuvo labai mėgiamas kosmetikos gaminiuose. Tai nėra kažkuo tai atstumiantis kvapas, tiesiog tai visai ne mano tipo aromatas.

Konsistencija. Lūpų balzamas skaidriai baltos spalvos, man tiek spalva, tiek konsistencija primena lūpų vazeliną, gal vos vos tirštesnį nei lūpų vazelinas.


Sudėtis: OCTYLDODECANOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**, RICINUS COMMUNIS(CASTOR) SEED OIL**, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES**, VEGETABLE OIL/OLUS OIL**, CERA ALBA/BEESWAX**, GLYCERIN**, TRIHYDROXYSTEARIN**, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER**, AQUA/WATER**, JOJOBA ESTERS, HYDROGENATED CASTOR OIL**,  HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA/HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX**, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL**, ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL**, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA/ACACIA DECURRENS FLOWER WAX**, SUCRALOSE, POLYGLYCERIN-3**, TOCOPHEROL**, PARFUM/FRAGRANCE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL.
**Natūralios kilmės ingredientai 


Poveikis. Balzamas gana lengvai paskirstomas ant lūpų, bet deja, aplikatorius nėra labai tikslus ir lengva iškeliauti už lūpų kontūro. Priemonė lūpoms nesuteikia jokios spalvos, o ir blizgumas minimalus, labiau primenantis lūpų balzamo, negu lūpų blizgesio. Nors dažniausiai L'Occitane balzamai suteikia gana daug blizgesio ir šiek tiek primena lūpų blizgesius.


Lūpų balzamas neblogai drėkina ir šiek tiek maitina lūpas. Deja, bet maitinimas man per silpnas. Mano lūpos linkusios sausėti bei skeldėti ištisus metus, ir joms reikia stipriai veikiančių, intensyviai maitinančių balzamų. "Soledad" rožių balzamas man suteikia tik trumpalaikį poveikį, nes neilgai trukus po padengimo mano lūpos jaučiasi vistiek per sausos ir šerpetojančios. Norisi vėl iš naujo dengti balzamą, nes jos, po to kai priemonė susigeria į lūpas, atrodo tokios pat sausos, kaip anksčiau.

Šiaip tai labai fainas dizainas, neerzinantis kvapas, super miela, mažytė pakuotė ir balzamas, kuris neblogai drėkina. Patiko, bet deja, jis neskirtas man ir tikrai netinkamas toms lūpoms, kurioms reikia intensyvesnių, maitinamųjų ar gydomųjų lūpų priemonių.




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio mielosios,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai