GREEN PHARMACY "Hair Care" plaukų aliejus "Burdock Oil with Red Peppers" stimuliuojantis plaukų augimą su varnalėšų aliejumi ir raudonuoju pipiru

Šiandien aš noriu pakalbėti apie plaukus ir papasakoti apie pastarojo meto savo plaukų priežiūros priemonę ir bene didžiausią naujovę, dėl kurios plaukų priežiūros rutina pailgėja 30-60 minučių kas savaitę. Pakalbėkime apie aliejinę plaukų kaukę iš Green Pharmacy su varnalėšų ir raudonųjų pipirų aliejumi, skirtą stimuliuoti plaukų augimą.

"The more I see, the less I know, the more I'd like to let it go"
Šiandien mintyse skamba The Red Hot Chili Peppers

Taip, sudėtyje yra pipirų, tačiau jis visiškai nedirgina galvos odos, tad labai nereiktų priemonės baidytis. Jis iš viso nejaučiamas, priemonė labai įprasta ant galvos odos, kaip ir bet kuris aliejus. Tiesa, mano plaukai anksčiau nelabai gerai sutardavo su varnalėšų aliejumi, bet ko nepadarysi dėl stipresnių ir ilgesnių plaukų. O gal viskas jau pasikeitė?


Produktas: GREEN PHARMACY "Hair Care" plaukų aliejus "Burdock Oil with Red Peppers" stimuliuojantis plaukų augimą su varnalėšų aliejumi ir raudonuoju pipiru
Gamintojas: "Elfa Pharm" Sp. Pagaminta Krakow, Lenkija
Paskirtis: stiprinti plaukus ir stimuliuoti jų augimą
Tinkamas tipas: visiems, ypatingai ploniems ir silpniems plaukams
Labiausiai patiko: plaukai tapo storesni, didesnės apimties
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina plaukus
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,75 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Aliejus sukurtas galvos odai ir plaukams prižiūrėti. Skatina plaukų augimą. Sudėtis papildyta varnalėšų ir raudonųjų pipirų aliejais. Natūralus varnalėšų aliejus stiprina plauko struktūrą, atgaivina svogūnėlius, skatina plaukų augimą, gerina galvos odos būklę. Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, kovoja su pleiskanomis. Pipirų aliejus aktyvina galvos odos mikrocirkuliaciją, spartina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į plaukus. Plaukai tampa storesni, stipresni ir blizga.
Naudojimas: įmasažuoti šiltą aliejų į galvos odą, Palikti 20-30 minučių, ištrinkti plaukus šampūnu, palepinti balzamu. Plaukų aliejų naudoti 1-2 kartus per savaitę. Rekomenduojama kartu naudoti plaukų priežiūros gaminius iš serijos Green Pharmacy.


Pirmiausia kaip visuomet trumpai apie pakuotė. Man ji sukėlė labai dviprasmiškas emocijas: pirmiausia tamsiai rudo plastiko buteliukas man labai patinka. Apskritai, man patinka tamsios pakuotės, jos kažkaip sugeba atrodyti prabangiau ir brangiau, nei iš tiesų yra. Pakuotės dizainas paprastas: užrašai ir pipirų paveiksliukas neatrodo nei labai ypatingi, nei pernelyg pigiai.

Jei buteliukas man visai nieko, tai dozavimas ir uždarymas mano nuomone labai nepatogus. Žinoma, iš pigios priemonės nereiktų tikėtis labai daug, tačiau tokiu atveju aš visuomet labiau vertinu patogumą ir funkcionalumą, nei grožį. Dangtelis pusiau baltas, pusiau raudonas: raudonoji dalis nusisuka (yra su vyriais), nors pastebėjau, kad nusukau tik pirmą kartą, o kitus kartus atidarydama ir uždarydama buteliuką, dangtelį paprasčiausiai užspaudžiu. Pirmą kartą atidarant pakuotę po dangteliu buvo plastiko dangtelis, nutraukiamas, panašiai kaip koncervuose. Jį nutraukus, atsiveria didžiulė dozavimo anga su karpeliais šonuose. Teoriškai, tokie karpeliai vos palenkus buteliuką turėtų palengvinti aliejaus pylimą - aliejus turėtų lengvai tekėti tarp karpelių. Tačiau praktiškai taip nėra: aliejaus visuomet įsipilu daugiau nei reiktų būtent dėl nepatogaus dozavimo.


Kvapas. Aš nelabai pamenu, kaip turi kvepėti varnalėšų aliejus, bet šio kvapas man labai primena saulėgrąžų aliejaus kvapą. Ir nenuostabu, patyrinėjus sudėtį, patį pagrindinį ingredientą randu ne varnalėšų, o saulėgrąžų aliejų.

Konsistencija. Skaidrios spalvos aliejus man panašaus tirštumo, kaip saulėgrąžų aliejaus, gal vos vos skystesnės konsistencijos.


Sudėtis: Helianthus Annuus Seed Oil, Arctium Lappa Root Extract, Capsicum Frutescens Resin, BHT.


Poveikis. Nors priemonės gamintojas rekomenduoja aliejų šildyti, aš jums jokiu būdu nepatariu šildyti iš karto viso buteliuko, kad aliejus nepradėtų greičiau gesti. Čia dar vienas neapgalvotos pakuotės nepatogumas. Aliejuką vienam kartui reikia įsipilti atskirai. Aš tam naudoju serumo su pompa buteliuką, kurį merkiu į indą su labai karštu vandeniu, palaukiu, kol aliejus pašils ir tuomet tepu jį ant plaukų nuo šaknų iki plaukų galiukų.


Aliejines kaukės - plaukų aliejus paskirstyti tik pirštų galiukais sunku, tam tikslui aš nusipirkau šukas dideliais ir retais dantukais iš INTERVION Beauty Expert (Martina parduotuvėje) ir jomis be vargo per kelis braukimus tolygiau paskirstau aliejų ant plaukų. Silikonu (ar panašia medžiaga) dengta šukų nugarėlė neleidžia joms išslysti net ir iš aliejuotų mano rankų.

Tuomet belieka dėti vienkartinę dušo kepuraitę (ar polietileno maišelį), apvynioti rankšluosčiu ir kantriai palaukti bent 30 minučių. Kartais aš išbūnu ir ilgiau, bet nepasakyčiau, kad efektas nuo išlaikymo laiko skiriasi.

Paskui viską nuvyniojam, aš dar kartą perbraukiu savo didelėmis šukomis, kad plauti būtų lengviau ir plaunam plaukus, kaip įpratę: šampūnas + kondicionierius ar kaukė.


Per kelis naudojimo kartus man pavyko pastebėti ir nestiprų aliejaus poveikį plaukams: mano plaukai tapo pastebimai storesni. Nežinau, ar priaugo naujų plaukų, aš nepastebiu jokių smulkių naujų plaukučių, tačiau visa kasa paaugo greičiau ir į ilgį ir į storį. Deja, bet kartu su aliejumi keliauja ir trūkumai: kažin kodėl jis išsausina mano plaukus, nors teoriškai sausinančių medžiagų sudėtyje nėra. Sausinimas labai pasimatė ant mano plaukų galiukų, kurie vizualiai gadina sveikų plaukų įvaizdį: jie atrodo pašiurę, išsausėję ir pavargę. Gaila... Suprantama, šitą aliejaus buteliuką aš sunaudosiu, priemonės liko 1-2 kartams.

Apskritai buteliuko man pakako 5-8 kartams ir tai sakyčiau visai gerai, vertinant tai, kad mano plaukai labai ilgi (siekia juosmenį), aš plaukus tepu per visą ilgį, o priemonės visuomet prisipilu per daug. Žinoma, trumpiems plaukams jo pakaktų dar gerokai ilgesniam laikui. Tad, ar man patiko? Nežinau, iš dalies, iš dalies ne. Aliejus tikrai veikia, bet plaukų sausumas tikrai nepuošia. Aišku, kad sausus galiukus galima sutvarkyti nenuplaunamais plaukų aliejais ar intensyviomis plaukų kaukėmis. Bet ar aš noriu nuolatinio plaukų sausinimo? Sorry, nesinori...




Ačiū, kad skaitote,

Stiprių ir gražių plaukų jums linki,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą