SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Sublime" tonuojantis BB grožio kremas "01 Clair/ Light"

Kadangi didžiąją laiko dalį praleidžiu namie su mažyliu ir tik valandėlei kitai kasdien išeiname į lauką, aš nebesidarau sau sunkaus (nors ir kasdienio) makiažo. Iš esmės man pakanka lengvo tonuojančio kremo - na kiek čia tai valandėlei lauke prisigrąžinsi? Kadangi tokio kremo mano kosmetinėje nėra, traukiu mėginius iš savo didžiulės mėginėlių dėžės. Šiandien trumpai papasakosiu apie L'Occitane "Sublime" BB veido kremą.


Ką žada gamintojas: Šis kremas suteiks odai gaivos, natūralaus spindesio, - bus mažiau matomos poros, paraudimai ir dėmelės, natūraliai maskuojami nelygumai - padrėkinta ir glotni oda.
SPF 30 apsaugos odą nuo žalingų saulės spindulių. Papildyta organiniais ekstraktais, kurie išgaunami iš dieviškų augalų: baltojo iriso ir šventageršvės.
Naudojimas: tepkite ryte ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite kaip dieninį kremą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water,  Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Vegetable Oil/ Olus Oil*, Silica, Cyclomethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Potassium Cetyl Phosphate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Coco-Glucoside, Cetearyl Alcohol, CI 77492/ Iron Oxides, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Iris Florentina Root Extract*, Iris Pallida Root Extract*, Angelica Archangelica Root Extract*, Angelica Archangelica Root Oil*, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Biosaccharide Gum-1, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Lauroyl Lysine, Squalane, Alumina, Polyglyceryl-2 Caprate, Stearic Acid, Sucrose Stearate, Isoceteth-10, Glyceryl Caprylate, Coconut Alcohol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dimethiconol, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Limonene, CI 77491/ Iron Oxides, CI 77499/ Iron Oxides.
* ingredientai iš organinių ūkių


Kiekis: mėginio kiekis 1 ml. Pilnas gaminio kiekis 40 ml
Kaina: apie 29,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse


Mano potyriai. BB kremas labai šviesaus atspalvio, tiesiog idealiai šviesaus baltaodėms, kas man pirmiausia paliko tikriausiai didžiausią įspūdį: reta rasti tokio šviesumo kremą. Jis idealaus atspalvio žiemos metui, kai vaikštome baltos kaip sūriai. Tačiau reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad po kiek laiko nuo padengimo, jis oksiduojasi, prisitaiko prie odos ir šiek tiek patamsėja.

Kremo kvapas vidutinio intensyvumo, malonus ir primena žolelių - kosmetikos kvapą. Mane erzina tai, kad priemonės kvapą galima užuosti beveik visą dieną nuo BB kremo padengimo ant odos. Taip, jis tampa mažiau intensyvus, tačiau po kelių valandų mane supantis aromatas ima erzinti. Geriau jo nebūtų, arba padengus išgaruotų...

Testuojant kremą turėjau ir pasausėjusios odos (nosies šonai ir virš lūpos), pasikimšusių porų (nosis ir kakta) bei spuogelių (smakras ir kakta), tad puikiai galite matyti, kiek kremas maskavo ir kiek išryškino.

BB kremo mėginio man pakako keturiems padengimams ant veido odos. Turiu pastebėti, kad be itin šviesios spalvos, labai malonu, jog kremas po padengimo ant veido odos nesijaučia: atrodo, kad nieko nebūčiau ir dengusi, jei ne BB kvapas. Kremas turi silpną maskavimą, ir deja, man labai gaila, jog jis linkęs išryškinti spuogelius ir pasausėjusias veido odos vietas. Be to, jis sukrenta į didesnes poras ir todėl yra vizualiai matomas ant veido odos. O va paakius maskuoja tikrai gana gražiai. Apskritai, man pasirodė, jog priemonė gerai maskuoja spalvos netolygumus, bet tikrai ne kitus odos netobulumus.

Kremas, prisilietus prie veido odos, nepersikelia ant rankų, kas man yra didžiulis privalumas. O ir išlieka visą dieną. Deja, bet dėl sausos odos plotelių išryškinimo, jis visiškai netinka sausai odai, nebent odai, kuri visiškai neturi trūkumų (o jei aš tokią turėčiau, iš viso nedengčiau jos jokiais kremais su atspalviu ar makiažo pagrindais), nesausėja, be spuogelių ir su smulkiomis, nematomomis poromis.


P.S. man daug labiau patiko L'Occitane Šlamučių BB kremas :)

P.P.S. atrodo, kad šiuo metu kremas išimtas iš prekybos, tačiau mačiau Amerikoje jis parduodamas naujoje pakuotėje. Galbūt atnaujintas ir vėl pasirodys Lietuvoje?




Ačiū, kad skaitote,

Puikios nuotaikos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai