MONTAGNE JEUNESSE drėkinanti ir valanti veido kaukė "Very Berry" su mėlynėmis ir spanguolėmis

Šį savaitgalį aš pirmą kartą nuo gandrų pagaliau šiek tiek pasilepinau: iškeliavau į kirpyklą susitvarkiau plaukučius, galiausiai nusipirkau idealiai gražią suknelę, galbūt parodysiu naujuose pirkiniuose. Kas juokingiausia - viskas, ką pasimatavau vakar, man idealiai tiko ir atrodė taip gražiai, kad norėjosi nusipirkti viską... Tikriausiai savaime suprantama, paskutinius mėnesius jaučiausi kaip balionėlis ir jau nebežinojau, ką apsirengti. Po gimdymo norėjosi tik patogumo ir taip, aš turiu galvoje laisvas jogos kelnes, paprastus marškinėlius ir užtraukiamą megztuką, nors šiam drabužių deriniui buvau pasakiusi griežtą ne, bet taip esu keliavusi net į miestą, su savo mažuoju. Ko nepadarysi dėl patogumo.. Aišku, vakarykštė kelionė į parduotuvę buvo suplanuota dėl mažiuko, mat išaugus beveik visus rūbelius, reikia pasipildyti naujais.

"Jeigu mama nelaiminga - nelaimingas niekas"
Citata, autorius nežinomas

Tad vakar mažutis pasivaikščiojimas parduotuvėje, o šiandien pora valandų (suprantama, su pertraukomis) skirtų mano grožiui. Pagaliau mano noras puoštis ir gražintis vėl grįžo! Nors šiandien nesidažiau, bet leidau sau ilgai lepintis namie susikurtu mažučiu SPA plaukams, kūnui, veidui, nagučiams, pėdoms... Žodžiu visam kūnui. Ir kaip čia apseisi be veido kaukės: be jos niekur. Šį kartą ant odos tepiau Montagne Jeunesse veido kaukę su mėlynėmis. Ją įsigijau senai ir labai senai norėjau naudoti, bet kažkodėl vis taupiau, - matyt iš jos tikėjausi labai daug. Ar pasiteisino mano lūkesčiai, paklausite? Ar gali Montagne Jeunesse (7th Heaven) produkcija nuvilti? Manau taip nebūna.


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE drėkinanti ir valanti veido kaukė "Very Berry" su mėlynėmis ir spanguolėmis
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: išvalyti ir drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: mišriai, sausai, brandžiai, normaliai ir riebiai odai
Labiausiai patiko: efektas odai: idealus drėkinimas ir valymas
Labiausiai nepatiko: ant veido kaukė palieka smulkias blizgias daleles
Tūris: 15 g
Kaina*: 1,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkina ir rūpestingai valo odą. Sudėtis papildyta mėlynių ir spanguolių sulčių ekstraktais, persikų kauliukų aliejumi ir alaviju. Mėlynių ir spanguolių ekstraktai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Maitinamasis persikų kauliukų aliejus ir raminamasis alavijas palieka odą atgaivintą ir švarią. Tinka mišriai, sausai, brandžiai, normaliai ir riebiai odai prižiūrėti.
Naudojimas: veidą nuprauskite šiltu vandeniu, sausai nuvalykite. Tepkite kaukę. Tolygiai tepkite ranka ant veido ir kaklo, netepkite aplink akis ir lūpas. Palaukite 10-15 minučių, arba kol kaukė nudžius. Nuplaukite vandeniu ir nusausinkite. Naudokite kartą per savaitę.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė raudonos spalvos plastikinis maišelis, puoštas mėlynių paveikslėliu ir merginos veidu, išteptu kauke, akys uždengtos pagrindiniu kaukės ingredientu. Ant šių pakuočių labai daug informacijos, įvairiausių užrašų, bet jos dizainas man malonus akiai - visuomet buvo ir tikriausiai visuomet bus, nepaisant to, kad vis dar populiari minimalistinių, skandinaviško tipo pakuočių išvaizda.

Kvapas. Kadangi kaukės pagrindą sudaro mėlynės ir spanguolės, tai ir kvepia ji taip, kaip šių dviejų uogų kvapo mišinys. Pripažinsiu, aromatas kiek keistas ir pradžioje priminė sintetines mėlynes, bet ilgiau pauosčius tai, kad atrodė sintetika, mano uoslė suvokė kaip spanguolių rūgštumą. O va iš kur vos jaučiamas saldumas - nelabai suprantu. Žodžiu, tikrai įdomus kvapas, kuris tikrai ne visoms/ visiems gali patikti.

Konsistencija. Veido kaukė tiršta, jos pagrindas molis. O va spalva man žiauriai patiko. Šviesiai violetinė, gal labiau alyvinė su labai smulkiomis blizgiomis dalelėmis. O ir pati spalva ne visai gryna violetinė, bet turinti šiek tiek perlamutrinio spindesio.


Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Glycol Stearate, Glycerin, Bentonite, CI 77891, Glyceryl Stearate, Coco-Glucoside, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, PEG-100 Stearate, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Mica, Parfum, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Extract, Phenoxyethanol, CI 15850, CI 42090.


Poveikis. Veido kaukės naudojimas labai paprastas: nuplėši ir tepi ant odos. Kadangi tai molio pagrindo kaukė, nepaisant jos tirštumo, dengiasi labai lengvai ir gerokai tolygiau, nei iki šiol naudotos veido kaukės su moliu. Savaime suprantama, 15 g veidui padengti buvo kiek daugoka, tačiau nepamirštam palepinti ir kaklo srities ir visas tas kiekis lengvai susinaudoja. Be to, aš visuomet maniau, kad geriau šiek tiek daugiau, nei per mažai.

Linksmai alyvinės spalvos veido kaukę nuploviau po 15 minučių. Ji nedirgino mano odos, nedilgčiojo, nesukėlė jokių problemų, priešingai, ant veido odos jautėsi maloniai ir lengvai. Kadangi molio veido kaukės turi tendenciją sunkiai nusiplauti, ją prausiau su Konjac kempinėle ir gana lengvai pašalinau visus kaukės likučius.



Po procedūros mano veido oda spindėjo sveikata ir buvo atgaivinta. Nors spindesys sukurtas sakyčiau dirbtinai: kaukė ant veido odos palieka labai labai smulkias, blizgias daleles. Tai šiek tiek erzina ir man nelabai patinka, nors puikiai nusivalo su toniku ar miceliniu vandeniu.

Veido kaukė tiesiog puikiai išvalė mano odos poras, kurios linkusios pastaruoju metu pasikimšti (ypatingai nosies srityje). Oda tapo lengvai sudrėkinta, švaresnė ir skaistesnė. Ir taip, tai vienkartinis, momentinis poveikis. Tačiau visos kaukės suteikia tik vienkartinį poveikį odai, o ir šiaip, bet koks gaminys, jei jo nenaudojame nuolat, neteiks odai labai jau ilgalaikio poveikio, ar ne?

Patiko, patiko, patiko... Aš nesu nusivylusi nė viena šios kompanijos priemone. O ši kaukė suteikia du dalykus, kurio labiausiai reikia mano odai: tam tikrų sričių gilesnio valomojo efekto ir drėkinimo. Super!




Ačiū, kad skaitote,

Atpalaiduojančio sekmadienio vakaro ir darbingos ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Vau kokia grazi kauke. Labai puiki spalva. Vien del jos ismeginti galima

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi efektas tikrai svarbiau, o jis čia puikus.
      Bet ir kaukė, kai jos spalva įdomesnė, smagiau naudojasi :D

      Panaikinti
  2. Zinoma efektas svarbiausia. Bet spalva tikrai zavi.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą