MAX FACTOR "Glossfinity" nagų lakai: "55 Angel Nails" ir "145 Noisette"

Kadangi pavasaris jau visai ant nosies galo, o lauke pavasarinis vėjelis atneša gaivią pavasario šilumą, metas pakalbėti apie pokyčius... Greit trauksime iš spintos sukneles, trumpus sijonus, rinksimės ryškesnes spalvas. Žodžiu keisimės ir išgražėjusios pasitiksime ateinančią šilumą. Ar spėjote sulieknėti tiek, kiek norite? Aš galiu pasidžiaugti, kad šiandien sveriu lygiai tiek pat, kiek prieš nėštumą, ir beveik atgavau tokias pačias kūno formas. Valio!!!

"Reikia tik vieno žmogaus, kad pakeistumėte savo gyvenimą - TAVĘS"
Ruth Cosey

Taip, šiandien mes kalbame apie pokyčius, bet ne apie kūno formų, ir ne apie pavasarinio oro. Šiandien pakalbėkime apie du chameleoniškus, kintančius atspalvius iš Max Factor nagų lakų kolekcijos...


Produktas: MAX FACTOR "Glossfinity" nagų lakai: "55 Angel Nails" ir "145 Noisette"
Gamintojas:  "Max Factor". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti nagams spalvos
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gera pigmentacija - pakanka 1 nagų lako sluoksnio
Labiausiai nepatiko: nagų lakas paryškina nagų plokštelės nelygumus
Tūris: mano turimos pakuotės mini dydžio - kiekviena po 4,5 ml
Kaina*: pilnos pakuotės (11 ml) kaina 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Kosmada

Ką žada gamintojas: Kompanija „Max Factor“ pristato naują savo gaminį – elegantišką žvilgų ilgai išliekantį nagų laką „Glossfinity“, kuris padės Jums visą savaitę išlikti stilingai. Naujasis lakas suteikia nagams kerintį iki 7 dienų išliekantį žvilgesį ir užtikrina nepriekaištingą manikiūrą.

Dėl patentuotos nagų lako „Max Factor Glossfinity“ sudėties nagai atrodys tarsi nulakuoti grožio salone, nes jis suteikia kerintį žvilgesį, tvirtai prilimpa ir nesilupa, be to, lygiau pasklinda, todėl nesusidaro ruoželių.

Savybės ir pranašumai 
- Patentuota ryškų žvilgesį užtikrinanti technologija apima tris šio nagų lako savybes:
- Spalva. Didelis pigmentų kiekis užtikrina elegantišką spalvą.
- Žvilgesys. Dėl pažangios technologijos lakas atsparus vandeniui, geriau prilimpa ir ilgiau išsilaiko.
- Patvarumas. Dėl patentuotos technologijos lakas nenusilupa, be to, geriau pasklinda, todėl jį lengviau tepti ir nesusidaro ruoželių.

Naudojimas: jei norite, kad nagai atrodytų nepriekaištingai, tepkite du plonyčius lako sluoksnius. Prieš tepant antrą sluoksnį reikia palaukti, kol išdžius pirmasis, o kai išdžiūsta antrasis, galima tepti viršutinį sluoksnį.


Šio nagų lako pakuotės yra didesnio (11 ml) ir mažesnio (4,5 ml) dydžio. Iš tiesų, aš neturiu nieko prieš dideles pakuotės, tačiau turiu tiek daug įvairiausių nagų lakų atspalvių (mano pastarasis kolekcijos įrašas ČIA), kad retai kada baigiu pilno dydžio buteliuką. Didesnė tikimybė pabaigti mažesnę pakuotę, o ir ekonomiškiau pirkti, nes vistiek tenka išmesti didesnės pakuotės buteliuke nemažai produkto. Todėl jei tik turiu galimybę, visuomet renkuosi mažesnę to paties nagų lako pakuotę.

Mano turimos mini pakuotės gana tradicinės: kvadratinės formos skaidraus stiklo buteliukai su juodos spalvos užsukamais plastiko dangteliais. Dizaine nenaudojami jokie piešiniai, jokie puošybos elementai, išskyrus kelis užrašus.

Buteliuko dangtelis atrodo vidutinio dydžio, bet po juo esantis šepetėlis yra ant labai trumpo kotelio. Dėl to lakuoti nagus nėra itin patogu, bet laimei, pats šepetėlis vidutinio ilgio, nors ir šiek tiek siauresnis nei įprastai.


Konsistencija. Nagų lako konsistencija vidutinio tirštumo. Pigmentacija gera, nes pakanka vieno nagų lako sluoksnio ryškiai ir intensyviai spalvai. Net jei padengsite 2 ar daugiau sluoksnių, spalvos intensyvumas nesikeis.

Sudėtis:
"55 Angel Nails"Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anyhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Alcohol Denat, Polyvinyl Butyral, Alumina,
[+/- CI 77742, CI 77891, CI 15850, CI 77007, CI 15880, CI 77000, CI 19140, CI 77510, CI 77163, CI 77491, CI 77266, CI 42090, CI 77499, CI 60725].

"145 Noisette": Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anyhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, Mica, N-Butyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Alcohol Denat, Polyvinyl Butyral, Alumina, Tin oxide,
[+/- CI 77891, CI 77000, CI 77491, CI 77266, CI 19140].


Poveikis. Dėl per siauro šepetėlio, nagų laką patogu padengti prie nagų šonų, tačiau tenka daugiau kartų nei paprastai braukti šepetėliu per nagų lako plokštelę. Nagų lakas padengiamas labai tolygiai, tačiau, jei ant nagų turite pasisluoksniavimų, pastorėjimų ar paplonėjimų - jie tampa vizualiai aiškiai matomi po spalva. Nagų lakas labai išryškina netolygumus, todėl reiktų, prieš dengiant spalvą, kruopščiai pasirinkti nagų lako pagrindą, kuris sugebėtų išlyginti nagų plokštelės netolygumus, taip paslėpdamas nagų trūkumus.


"55 Angel Nails" atspalvis konsistencijoje turi smulkių blizgių dalelių, kurios suteikia nagų lakui ypatingo spindesio. Šis atspalvis kiek neįprastas: iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jis aukso spalvos, tačiau priklausomai nuo apšvietimo, jis gali atrodyti ir šiek tiek sidabrinis, ir vos vos bronzinio atspalvio turintis nagų lakas. Chameleoniška spalva su itin blizgiu efektu. Man ji labai patinka. Tiesa, ar matote skirtumą: vienos rankos nagai dengti vienu nagų lako sluoksniu, kitos - 2 sluoksniais? Su dviem sluoksniais visiškai nebesimato nagų galiukų, todėl šiai spalvai mieliau renkuosi du sluoksnius, nors puikiai atrodo ir vienas.


MAX FACTOR Glossfinity shade "55 Angel Nails"

"145 Noisette" atspalvis irgi gali būti apibūdinamas, kaip atspalvis chameleonas. nors buteliuke jis atrodo labiau kaip slyvų ar violetinis, tačiau ant nagų varijuoja priklausomai nuo šviesos, kuri krenta ant nagų. Kartais atspalvis atrodo tamsiai pilkas, kartais rudas, o kartais pasirodo ir violetiniai tonai. Tai gili spalva atrodo, kad po vienos spalvos atspalviu, kažkur giliai matosi ir kitas atspalvis. Labai neįprastas nagų lakas toms dienoms, kai pati nežinau, kokios spalvos noriu. Gilus ir paslaptingas, nuolat kintantis ir nenuspėjamas... Nuostabus... Deja, nuotraukos negali atvaizduoti spalvos žavesio ir atspalvių kaitos.



MAX FACTOR Glossfinity shade "145 Noisette"


Nors Max Factor gamintojai tiek savo svetainėje, tiek ant nagų lako buteliuko sako, kad atspalvis išlieka iki 7 dienų, tačiau aš nusivyliau ir turiu nuvilti jus. Geriausiu atveju spalva man laiko 5 dienas, dažniausiai 4. Tad spalvos išlaikymas man niekuo nesiskiria nuo kitų, pigesnių, nagų lakų: laiko 3-5 dienas, priklausomai nuo to, ką darote ir priklausomai nuo to, kokios kokybės pagrindą dedate. Suprantama, nagų lako išlaikymą galima pailginti kokybišku, skaidrios spalvos viršutiniu nagų lako sluoksniu, bet testuodama nagų lako išlikimą, jo niekad nededu ant viršaus. Taip aiškiau ir kiek spalva patvari, ir koks iš tikro spalvos blizgumas, tikrasis atspalvis.





Ačiū, kad skaitote,


Keiskitės, būkite žavios, būkite nenuspėjamos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai