UOGA UOGA staigmenų dėžutė "Karalienei"

Niekur neafišuota ir niekur nereklamuota Uoga Uoga paslapčių dėžutė pati mane susirado... Tiksliau likimas taip jau lėmė, kad aprašinėdama Uoga Uoga "Akys, kaip kokosai" paakių kremą, prisireikė gamintojo aprašymo. Apsilankiusi Uogų tinklaraštyje pamačiau, kad jie siūlo įsigyti dvi skirtingas dėžutes su paslaptimi viduje: "Karalienei" (kaina 20 EUR) ir "Princesei" (10 EUR) ...

Kadangi aš senokai ne -aitė, o -ienė, tai ir dėžutę rinkausi atitinkamai. :) Be to, juk mes nusipelnėme daugiau ir geriau? Nea, kosmetikos man tikrai netrūksta, bet Uoga Uoga produktus aš mėgstu, todėl visai neplanuotai ir netikėtai, šeštadienio vakare dėžutę dėjau į pirkinių krepšelį... Šiandien jau gavau, apžiūrėjau ir rodau jums...


Produktas: UOGA UOGA staigmenų dėžutė "Karalienei"
Kaina: 20,00 EUR
Kur įsigyti: Uoga Uoga internetinėje svetainėje

Ką žada gamintojas: "Įsivaizduok jausmą, kai vienu kartu gauni galimybę išbandyti daug ir įvairių „Uoga Uoga“ produktų. Būtent toks apniks atvėrus šią dėžutę. Į ją sudėjome saują natūralių kosmetikos priemonių, puoselėjančių Tavo grožį ir džiuginančių širdį. Tai puiki dovana ne tik sau, bet ir draugei. Juk visi mėgstame malonias staigmenas!"


Staigmenų dėžutė, kaip ir dera karalienės rinkiniui, karūnuota aukso spalvos karūna dizainas minimalus, baltas. Pati dėželė labai nedidukė, lyginant su kitomis staigmenų dėžutėmis, kurių krūvą jau buvau bandžiusi anksčiau: mažesnė ir plonesnė. Tačiau kokia pilnutėlė... Visa prikrauta karališko, natūralaus gėrio iki pat viršaus... Atidarome ir pasižiūrime...


Aišku, ant viršaus krūva lankstinukų, su produkcija ir informacija, tarp kurių yra ir nuolaidos kuponas Grožio namui, esančiam Kaune. Deja, jis liks nepanaudotas... Keli receptai, kaip pasigaminti natūralius produktus namie ir dailus, pilnos dekoratyvinės kosmetikos asortimento lankstinukas...


Aš jau senai gundžiausi išbandyti šį šveitiklį, ir kaip tik ketinau tokį įsigyti, po to, kai pabaigsiu tris šiuo metu turimus kūno šveitiklius. Ką gi, mano šveitikliai bus dedami į šoną, naudojamas pirmiausia šitas (tikriausiai).
Vertė: 6,95 EUR

Man atrodo, kad čia žiemos kolekcijos ir žiemos leidimo aromatas. Ir kvepia Kalėdomis... bet iki kitų Kalėdų tikrai neišgyvens, sunaudosiu iš karto po nevykusios dušo želė, kurią baiginėju šiuo metu.
Vertė: 5,95 EUR

Kai tik Uoga uoga kosmetika atsirado, esu turėjusi vieną pirmųjų jų blizgesių lūpoms. Ir niekad po to karto neprisiruošiau pakartoti. Šiaip pati rinkčiausi kiek ryškesnį ir kiek intensyvesnį atspalvį, bet ateinančiai vasarai švelni spalva ant lūpų bus pats tas... O jau kvapo malonumas...
Vertė: 7,50 EUR

Šito pakuotę aš ką tik pabaigiau. Ištisai naudojau 4 tinkamumo naudoti mėnesius, ir vėl turiu naują pakuotę. Ką gi, nedelsdama griebiu jau šiam vakarui, ir žiūrėsim, koks rezultatas bus po pusmečio.
Vertė: 5,50 EUR

Visiška naujovė Uogų produkcijoje. Bent jau visai ne seniena. Bus žiauriai įdomu pabandyti aukso spalvos atspalvį ir pagaliau išbandyti mineralinius akių šešėlius.
Mėginuko kiekis nenurodytas, tačiau 1 g šešėlių vertė 8,95 EUR

Aliejų mišinukas plaukams, subalansuotas plaukų galiukams, bet tinkamas naudoti ir kaip plaukų kaukė. Mano šiuo metu sausiems plaukučiams bus tikrai karališka palaima. Jau senokai galvoju, bandyti ar ne, pirkti ar ne, iš tiesų gąsdina didelis kiekis ir trumpas galiojimo laikas. Bet, kaip jau minėjau įžangoje, atrodo, kad tam tikra kosmetika pati mane susiranda :D
Vertė: 6,95 EUR


Dėžute aš žiauriai patenkinta, sumokėjau 20 EUR, o gavau visą krūvą gaminių, kurių vertė be mėginio siekia 32,98 EUR. Ir visi šie produktai yra natūralus, sveiki naudoti ir tikrai bus sunaudoti iki paskutinio lašelio. Tiesa, sunaudoti teks greitai... aš nežinau, kodėl, bet internete kosmetikos galiojimo laikas nurodytas 6 mėnesiai ir šiek tiek mažiau, o viskas, ką aš gavau baigia galioti birželio pabaigoje, vadinasi turiu 2 mėnesius viskam išbaigti, kas su kai kuriais gaminiais nėra labai realu... Kažin čia man vienai taip pasitaikė, ar Uogos nusprendė išparduoti greit besibaigiančio galiojimo produktus per populiariąsias paslapčių dėžutes? Aš suprantu dušo želė, kūno šveitiklis... Bet nei paakių kremui, nei plaukų galiukų serumui per du mėnesius ištuštėti nebus įmanoma, nebent juos optimizuosiu kitais tikslais.

Ir jei jau kalbame atvirai ir tiesiai, tai mane pirmiausia pakirtęs dalykas buvo pažeista kūno šveitiklio pakuotė (nuotrauka viršuje): jos lipdukas nuplėštas, pakuotė buvo prasukta ir vėl užsukta, o paviršiaus etiketė purvina... Negi man pakliuvo kažkieno bandytas ir naudotas gaminys? Juk jei Uogos dėžutes pakavo ne parduotuvėje, tikrai turėjo matyti, ką deda į vidų...

Čia du, labai dideli akmenys į Uogos uogos dėžutės daržą. O apskritai vertinant man labai patinka, nekantrauju išbandyti plaukų galiukų serumą ir birų kūno šveitiklį, apie kurį jau labai senai svajojau... Ar verta pirkti, paklausite manęs? Manau verta: krūva gaminių už gerą kainą, kurių dauguma tikrai spės ištuštėti iki jų galiojimo laiko pabaigos...




Ačiū, kad skaitote,

Kasdien po mažą staigmeną,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Daug kas gavo produktus su besibaigianciu galiojimu, gal todel ir paleido sias dezutes. O dovanu ceki gali isleisti ir internetineje parduotuveje arba ju saleleje, tik reikia parasyt Uogoms ir paprasyti, kad suteiktu tokia galimybe. Princeses dezute geresne, nes dezutes verte irgi virs 30 eu, o kainuoja dvigubai pigiau. Tik seseliu meginio ir dovanu kupono neduoda.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daug kas gavo produktus su besibaigianciu galiojimu, gal todel ir paleido sias dezutes. O dovanu ceki gali isleisti ir internetineje parduotuveje arba ju saleleje, tik reikia parasyt Uogoms ir paprasyti, kad suteiktu tokia galimybe. Princeses dezute geresne, nes dezutes verte irgi virs 30 eu, o kainuoja dvigubai pigiau. Tik seseliu meginio ir dovanu kupono neduoda.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti, kad ir taip. Ar pirkot dėžutę "Princesei"? Gal pasidalinsit, kas buvo jos sudėtyje?

      Panaikinti
  3. Mano dėžutė kiek kitokia. Galiojimo laikai įvairūs. Yra kas galioja iki spalio, gruodžio, liepos. Trumpiausiai matyti akys kaip kokosai :). Po tavo atsiliepimo, kad neįmanoma greitai sunaudoti, jį iš karto trejopai bandau: paakiams vakarais, lūpoms ir nagų odeles patepu.

    O kas ten sako apie kupono keitimą į kitokį, tai... na čia jau reikia rašinėti, prašinėti. Nefaina.
    Tačiau visumoje aš ta dėžute patenkinta. Nemanau, kad ir kokiame Rimi visi produktai kas dieną keičiami, kad tik galiojimo laikas prasitęstų. Ir kai dar bent trečdalis jo likę, tai visai neblogai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tik lūpų blizgesys ilgiau galioja. Visi kiti iki birželio pabaigos :( Aš irgi tęsiu "Akys kaip kokosai" naudojimą, žiūrėsiu, kaip reaguos toliau :)

      Man irgi nepatinka kažko prašinėti ir rašinėti, toks nefainas jausmas. Geriau tą sumą paprasčiausiai padengsiu savo pinigėliais.

      Man irgi dėžutė paliko gerą įspūdį - patinka uogų produkcija, tai kuo čia nesidžiaugti? Tik šiaip, pamąstymais dėl galiojimo pasidalinau. Tikiu, kad vienaip ar kitaip optimizuosiu viską :)

      Panaikinti
  4. Aš be problemų išsikeičiau gautąjį kuponą į nuolaidą apsipirkimui salelėje, tereikėjo parašyti "Uogai Uogai" į elektroninį paštą. Galėsiu įsigyti dar vieną norimą išbandyti produktą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad pasidalinot patirtimi.
      Tik man nemalonu kažkaip rašinėti ir prašinėti. Manau pagalvosiu, ar noriu taip daryti, ar tiesiog palikti nepanaudotą ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą