SAMPLE SIZE. FRESH THERAPIES Nail Polish remover wipes - matinančios, nagų lako valikliu prisotintos servetėlės nagų lakui valyti

Apie Fresh Therapies kompaniją aš jau senai buvau girdėjusi visą glėbį, kuo geriausių atsiliepimų, ir labai senai norėjau išbandyti kompanijos gaminius. Pirkdama Grožio draugas staigmenų dėžutę, gavau mėginį, tiksliau 1/10 tikrosios pakuotės kiekio, kad išbandyčiau.

Išbandžiau, labai patiko ir pasakoju jums. Na, o jei sugalvosite išbandyti pačios, turėkite galvoje, kad jas reikės siųstis iš užsienio, nes kol kas Lietuvoje jomis neprekiaujama.


Ką žada gamintojas: Fresh Therapies tiki, kad tai, kas natūralu, yra geriausia. Jokių toksinų, jokių nemalonių cheminių kvapų. Tiesiog šviežias, žalios citrinos aromatas ir nagus bei apynages maitinanti formulė.
Kiekviena servetėlė yra prisotinta natūraliais ingredientais. Tyra, švelnu, minkšta. Idealios keliaujantiems, nėščiosioms, vaikams, veganams, turintiems jautrią odą.

Šios servetėlės yra labai patogios keliaujant. Lengva ir maža pakuotė tilps į bet kokio dydžio lagaminą. Patogią, vienam kartui skirtą servetėlę paprasta įsimesti į rankinę ar į stalčių, kai prireiks paskutinę minutę nusivalyti nagų laką. Protingas būdas jaunoms merginoms pačioms nusivalyti makiažą, be baimės, kad valiklis išsilies.

Pakuotėje yra 10, atskirai supakuotų servetėlių, kurių kiekvienos pakanka 10 nagų nuvalyti nuo šviesaus, iki vidutinio tamsumo nagų lako. Servetėlės švelnios odelėms aplink nagus ir neturi žalingo sausinamojo efekto.
Netinkamos dirbtiniams nagams ir akriliniams, geliniams, šilko ir kitokioms dirbtinėms nagų dengimo medžiagoms valyti.

Naudojimas: Uždėkite servetėlę ant nago, kol nagų lakas suminkštėja. Nuvalykite traukiamais judesiais nuo apynagių iki piršto galo, kol nuvalysite visą nagų laką. Nusiplaukite ir nusausinkite rankas, prieš lakuojant nagus iš naujo.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Dimethyl Glutarate, Dimethyl Adipate, Dimethyl Succinate, Ethylhexyl Palmitate*, Limonene*, Citrus Aurantifolia Oil*, Citral*, Linalool*.

Servėtėlės pagamintos iš 50% Viskozės / 50% Polyesterio
*iš augalinių medžiagų, tinkamos veganams

Kaip teigia gamintojas, - "visi ingredientai yra natūralūs ir saugūs gamtai. Servetėlės netestuotos su gyvūnais, tinkamos naudoti ir veganams".


Kiekis: mėginio kiekis - 1 servetėlė (180mm x 105 mm). Pilnas gaminio kiekis 10 atskirai supakuotų servetėlių
Kaina: £7,99 (8,74 EUR)
Kur galima įsigyti: iš oficialios Fresh Therapies internetinės parduotuvės. Lietuvoje neprekiaujama


Mano potyriai. Nagų laką nuvalo labai greitai, efektyviai ir paprastai. Man patinka, kad po valymo nago plokštelės nepašviesėja ir nepabąla, vadinasi priemonė labai mažiau kenkia nagams. Atvirkščiai, servetėlė tarsi uždeda aliejuką ant nago, ir atrodo jį papildomai pamaitina. Ar gali nagų lako valiklis maitinti nagus? Iki šiol tokia pasaka netikėjau, o šiandien, po šių servetėlių išbandymo, pradėjau galvoti, kad tikriausiai ir gali.


Suprantama, vienas valymas tikrai nieko neįrodo, galbūt mano nuomonė pasikeistų po kelių naudojimų? Va, po pirmo naudojimo ant mano nagučių atsirado keistas, sunkokas žaliosios citrinos kvapas. Ir tas kvapas išlieka iki pat rankų prausimo. Suprantama, rankas reikia nusiplauti tuoj pat, nes valant nagučius pradėjo zirzaliuoti mažiukas, aš griebiau mėlyną servetėlių pakelį, kad nusausinti rankas ir nubėgti pažiūrėti, kas kūdikiui nutiko, bet prisilietus prie servetėlių pakučio, visos mano rankos tapo ryškiai mėlynos. Aišku, mėlyną spalvą lengvai nuvalė Fresh Therapies servetėlė, tada beliko nusiplauti rankas (o ir mažiukas nutilo per tą laiką) ir džiaugtis idealiai nuvalytais, tačiau neišsausintais savo nagais.


Man žiauriai patinka, tik labai gaila - Lietuvoje jų nepavyks įsigyti, bent jau kol kas. Reikės siųstis iš užsienio. Mielai nusipirkčiau pakuotę kitą, jos labai patogios ne tik naudojimui namuose, bet ir būtų nepaprastai geras sprendimas keliaujant: įsimetei vieną tokį pakelį į kosmetinę ir ramu, jei kartais reiktų nusivalyti manikiūrą kelionės metu. Nerealu ir visiškai nesausinamų nagų efektas ir efektyvumas ir natūralumas. Na superinis daiktas, aš neatsidžiaugiu, ir kartu labai liūdna, dėl įsigijimo galimybių...




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai