DNC Biosol Manikiurnaja stiprinamoji nagų vonelių priemonė su morkomis ir audinių aliejumi

Susitvarkyti nagus namie ir pilnai atlikti higieninį manikiūrą man reikia visai nemažai laiko, kurio pastaruoju metu vis mažiau: mažasis bosas komanduoja, kada ką ir kaip galima daryti, tad užsiimti poros valandų kruopščiu nagų tvarkymu nebėra laiko.

Šiandien pagaliau ištaikiau progą, kol vyras miegojo ir pasimaitinusi mažiuką išsimirkiau nagus, pašalinau odeles, pamaitinau aliejuku. Tuomet vėl pamaitinau sūnų, susitvarkėm ir sugebėjau persilakuoti nagus, vis tikėdamasi, kad mažiukas nesugalvos pabusti :D

"Ar žodžiais įmanoma apibūdinti pavasario kvapą?"
Neltje Blanchan

Mirkydama nagus vonelėje, aš pagalvojau, kad jums pasakojau apie priemonę nagų vonelėms su spanguolėmis, bet nekalbėjau apie kitą buteliuką - su morkomis. Tad pristatau tai, ką manau apie DNC Biosol Manikiurnaja priemonę nagų vonelėms. Aš jau žinau, kuri man patiko labiau, ir kurią galbūt pakartočiau...


Produktas: DNC Biosol Manikiurnaja stiprinamoji nagų vonelių priemonė su morkomis ir audinių aliejumi
Gamintojas: "OOO DNC Kosmetika". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: padėti paruošti nagus manikiūrui ar pedikiūrui, suminkštinti odeles, apsaugoti nagus nuo lūžinėjimo, juos stiprinti
Tinkamas tipas: visiems, ypač silpniems, lūžinėjantiems nagams
Labiausiai patiko: aliejukai pamaitina nagus ir odą aplink juos
Labiausiai nepatiko: druskos per ilgai tirpsta vandenyje, praktiškai netirpsta
Tūris: 140 ml
Kaina*: 4,78 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Stiprina nagus. Padeda paruošti juos manikiūrui ar pedikiūrui atlikti. Druska ir augaliniai aliejai minkština odeles aplink nagus, padeda išvengti nagų sluoksniavimosi ir palengvina nagų tvarkymą. Kokoso aliejus ir vitaminas F aprūpina nagus maitinamosiomis medžiagomis. Nutrijų (? mano žiniomis audinių) aliejus ir lanolinas stiprina nagus ir atkuria jų struktūrą. Prieš naudojimą buteliuką supurtykite.
Naudojimas: Vieną arbatinį šaukštelį druskų ištirpinkite negiliame karšto vandens inde. Palaukite, kol vanduo atvės iki Jums malonios temperatūros. Pamerkite nagus ir palaikykite 10-12 minučių. Gaminio gali užtekti iki 30 procedūrų.


Produkto pakuotė mano akimis žiūrint labai paprasta: tvirto skaidraus plastiko buteliukas, užsuktas sidabrinės spalvos dangteliu. Pro sieneles matosi įdomi gaminio konsistencija ir neįprastai ryški aliejaus spalva. Tikriausiai, jei produktas būtų supakuotas ne permatomų sienelių pakuotėje, aš niekad nebūčiau susigundžiusi įsigyti priemonę nagų vonelėms.

Pakuotės anga po dangteliu gana didelė ir plati, pro ją idealiai telpa mano arbatiniai šaukšteliai, kuriais apmaišau gaminį iki daugmaž vienodos konsistencijos bei galiu šaukšteliu lengvai jį dozuoti. Šiaip kalbant apie gaminio sumaišymą: gamintojas rekomenduoja buteliuką suplakti, tačiau plakti reikia stipriai, o be to, aliejus patenka į dangtelį ir nubėga išorinėmis sienelėmis. Man daug paprasčiau ir lengviau viską sumaišyti šaukšteliu.


Kvapas. Aš buvau nusipirkusi dvi skirtingas šios linijos priemones. Apie vieną jų, su spanguolėmis, pasakojau jau anksčiau (ČIA), jos kvapas man visai patiko ir priminė spanguoles. Na o šis, su morkomis ir gyvulinės kilmės audinių ar tai nutrijų aliejumi, man nemaloniai smirda. Nepatinka kvapas nei iš buteliuko, nei vandens su priemone kvapas. Na nemalonus uoslei ir viskas! Nepatinka, tačiau nėra taip, kad visiškai negalėčiau priemonės naudoti, tiesiog kvapas man nemalonus.

Konsistencija. Daugiasluoksnė produkto konsistencija buvo pirmas dalykas, patraukęs mano akį parduotuvėje: baltos spalvos druska praktiškai visuomet guli priemonės dugne, ant jos viršaus matosi oranžinės dalelės - džiovintos morkos ir galiausiai ant viršaus - ryškiai geltonos spalvos aliejus. Sluoksnius sumaišyti tolygiai vienas su kitu gana sudėtinga, labai greitai jie vėl nusėda minėtąja tvarka.


Sudėtis:  Salt Marinum, Vegetable Oil, Dehydrata Daucus Carota, Cocos Nucifera Fruit Powder, Lanolin, Macadamia Ternifolia Oil, Karotin, Cocos Nucifera Oil, Linoleic Acid, Mink Oil.

Apie gaminio sudėtį noriu pasakyti tik vieną dalyką: kad jūs žinotumėt, kaip man gaila tų kailiniuotų padarėlių (audinių ar nutrijų), kurios turėjo mirti tik tam, kad aš galėčiau palepinti savo rankas vonele! Jei būčiau mačiusi prieš perkant kad sudėtyje naudojami gyvulinės kilmės aliejai - bučiau tikrai nepirkusi! Man atrodo, kad yra pakankamai daug ir geros kokybės augalinių aliejų, kurie drąsiai gali keisti gyvulinės kilmės aliejus kosmetikoje.


Poveikis. Arbatinį šaukštelį sumaišytos priemonės dedu į specialią vonelę nagams, užpilu karštu vandeniu ir bandau druską ištirpinti. Tačiau man ji tirpsta žiauriai sunkiai, o kol nors truputį aptirpsta, verdantis užpiltas vandenukas tampa šaltas ir netinkamas naudoti, todėl man visiškai priemonė pastaruoju metu ima nepatikti... Kitai rankai vonelę ruošiu iš naujo ir tikiuosi, kad rankos spės gauti naudingąsias medžiagas per tokį nelabai vykusį mirkymą.

Rankas visuomet mirkau tiek, kiek man malonu, ir kiek turiu laiko: kartais tai trunka tik 5 minutes, kartais ir 20 minučių. Po vonelės nagai ir rankos tampa riebios, slidžios ir aliejuotos.


Naudojant priemonę pastebėjau, kad ji suminkština odeles aplink nagus, paruošia jas lengvesniam atstūmimui ir pašalinimui. Mano nagai tampa šviesesni, lankstesni, o ir rankų oda spėja įgerti dalį naudingų aliejų. Tad apskritai tampa lengviau toliau darytis higieninį manikiūrą ir nagus dailiai susitvarkyti.

Priemonė žada stiprinti nagus ir apsaugoti juos nuo sluoksniavimosi. Deja, bet po vonelių nagai ir lūžinėja ir sluoksniuojasi lygiai taip pat, kaip ir anksčiau. Jokio stiprinamojo poveikio aš nepastebėjau. Ir manau neteks pastebėti, nes jau sunaudojus tokį pat buteliuką, tik su spanguolėmis jokio efekto, apart momentinio minkštinimo, aš tuomet nepajutau.

Apskritai vertinant, man daug labiau patiko priemonė su spanguolėmis, nepaisant to, kad tikėtis, jog ji apsaugos nuo nagų problemų yra naivu. Nors dalinai savo funkcijąą atlieka. Ir šiaip, žiūriu aš dabar į beveik tuščią buteliuką, ir galvoju, kad tokią priemonę iš jūros druskos ir augalinių aliejų namie galiu pasidaryti ir pati. Efektas tikriausiai būtų lygiai toks pat!




Ačiū, kad skaitote,

Atpalaiduojančio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ai zinau tokia papaprasta ranku, nagu mirkimo priemone. Nusunki nuovira nuo isvirusiu bulviu, ilasini kelis lasus patinkancio aliejaus ir puiki priemone. Minkstina oda..visokiu mineraliniu medziagu yra ir nuo bulviu ir nuo druskos. Ir gauti paparasta.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą