SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Angelica" Ultra Matte Fluid - matinę išvaizdą suteikiantis veido fluidas

Dar vienas veido priežiūros mėginukas, šį kartą jau iš L'Occitane, buvo panaudotas. Laikas trumputei nuomonei apie "Angelica" veido fluidą.

Priemonė yra skirta mišriai odai, bet po nevykusio bandymo su Nivea "Sensitive" kremu, užkimšusiu mano veido poras, šis buvo tikras išsigelbėjimas ir suveikė pravalydamas atsiradusius spuogelius, sutvarkydamas riebaliukus, supančius kiekvieną užspaustą odos porą.


Ką žada gamintojas: Šventagaršvė yra išskirtinis augalas, kuris labai greitai auga dėka savo drėgmės įsisavinimo galimybių.
L'OCCITANE šventagaršvei skyrė ypatingą dėmesį ir panaudojo jos drėkinamąsias savybes pilnai odos priežiūros linijai, kuri intensyviai drėkina ir atgaivina odą. Tiek šventagaršvės eterinis aliejus, tiek šventagaršvės vanduo yra naudojami produktų gamybai, kurie atstato drėgmės pusiausvyrą ir atkuria natūralų odos grožį.
Šioje kolekcijoje atrasite veido prausiklius, tonikus, ypatingą serumą ir kremus.

L‘Occitane atrado šventagaršvės efektyvumą dėl jos drėkinamųjų savybių ir organinį citrinos ekstraktą, kuris suteikia odai gyvybingumo. Gaivus, lengvos tekstūros veido fluidas, puikiai tinka mišriai odai:
1) citrinos eterinis aliejus žinomas dėl valomųjų savybių;
2) cinkas pašalina riebalų perteklių
3) šventagaršvės ekstraktai padeda atstatyti drėgmės  kiekį  ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų.
Rezultatas: švari, skaisti ir matinė oda.
Naudojimas: Tepkite ryte ir vakare švarią ir nusausintą veido odą arba tik T zoną (nosį, kaktą , smakrą). Gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas  po drėkinančio kremo.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water**, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin**, Hydrogenated Coconut Acid**, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Sorbitol**, Angelica Archangelica Root Extract*, Angelica Archangelica Root Oil*, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil**, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Spiraea Ulmaria Extract**, Amyris Balsamifera Bark Oil**, Mentha Piperita (Peppermint) Oil**, Zinc Glycyrrhetinate, Salicylic Acid, Zinc PCA, Coco-Caprylate/ Caprate, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol**, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Cetearyl Glucoside**, T-Butyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Limonene.
* Ingredientai iš organinių ūkių
** Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml

Kaina: 33,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internetu ČIA




Mano potyriai. Priemonės veido odai man pakako trims kartams. Kaip jau minėjau įžangoje, fluidą ištraukiau laiku, nes kartu su prieš tai naudotu mėginiu mano veido poros užsikimšo, atsirado spuogeliai ant kurių išlindo ir riebaliukas. Siaubas... bet apie viską paeiliui...


Pirmiausia apie vizualinius dalykus: fluidas baltos spalvos (nesuprantu, kodėl nuotraukoje jis atrodo gelsvas); konsistencija lengvutė, tačiau fluidas nėra skystas, tik vidutinio tirštumo, tiksliau pakankamai tvirtos konsistencijos.

Kvepia augaliniu aromatu ir citrina. Negalėčiau pasakyti, kokios tai žolelės, tačiau kvapas malonus, nėra intensyvus. Jis lengvas, vos vos jaučiamas, o paskirsčius ant odos iš viso dingsta.



Fluidas labai greitai susigeria į veido odą, tiesiog per sekundę ar dvi. Tiesa, su kiekvienu fluido padengimu ant veido, kaskart jaučiu keliolika sekundžių trunkantį, nestiprų dilgčiojimo jausmą.


Per kelis turimus naudojimus pastebėjau, kad užsikimšusios poros atrodo išvalytos (nors tikrai dar ne visos), spuogelių sumažėjo, riebaliuko ant odos taip pat neliko. Oda po kremo tepimo tampa matinė, švaresnė, šiek tiek skaistesnė ir gražesnė. Tad mėginys buvo panaudotas labai laiku, šiuo metu man jį patiko naudoti, bet turiu pasakyti, kad jis visiškai netinka mano odai, nes naudojimo metu ant vietų, kur poros nebuvo stipriai pasikimšusios oda tapo stipriai išsausinta, susidarė sausos odos ploteliai su atsilaupiusiais sausos odos gabalėliais.

Mano nuomonė dėl šio fluido labai dvejopa, iš ko galiu daryti išvadą, kad odai, kuri yra riebi ir mišri tiks, o kitiems tipams šį fluidą visgi reiktų apeiti ratu, siekiant išvengti nemaloniai sausos veido odos.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos pavakarės,
Gėlėta kosmėtinė

Komentarai