COLLECTION "Pure Gloss" Sheer Lipgloss lūpų blizgesys "Dolly Mixture"

Kosmetikos ir kūno priežiūros gaminių, kurių negalima nusipirkti ir įsigyti Lietuvoje aš parsisiunčiu iš užsienio internetinių parduotuvių, bet dažnai mane palepina Didžiojoje Britanijoje gyvenantys draugai ir atsiunčia nedidelius, tačiau labai fainus rinkinėlius su įvairiomis matytomis ir nelabai kosmetikos priemonėmis.

"Sek savo širdimi, tačiau nepamiršk kartu pasiimti ir smegenis"
Citata, autorius nežinomas

Šį kartą aš tik trumpai paminėsiu Collection kompanijos lūpų blizgesį, iš kurio kažkodėl tikėjausi nemažai, bet nusivyliau. Tai senokai mano kosmetinėje gyvenanti priemonė, tačiau kažkodėl niekad apie ją nepasakojau, tad šiam kartui jo privalumai ir trūkumai jūsų dėmesiui.



Produktas: COLLECTION "Pure Gloss" lūpų blizgesys "Dolly Mixture"
Gamintojas: "Collection 2000 Ltd". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti lūpoms spindesio ir spalvos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas blizgesio efektas ir vos matoma spalva
Labiausiai nepatiko: labai nemalonus, sintetinis skonis ir kvapas
Tūris: 15 ml
Kaina*: £2.99 (2,53 EUR)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama, galima parsisiųsti iš Boots, rasti Wilkinson, ebay

Ką žada gamintojas: Nelipnus lūpų blizgesys, kuris suteikia natūraliai atrodantį, dieninį lūpų makiažą. Galima rinktis iš 8 dailių permatomų lūpų blizgesių atspalvių.

Paveikslėlis skolintas iš ČIA

Lūpų blizgesio pakuotė labai paprasta: skaidrios spalvos minkšto plastiko tūbelė, kurią labai patogu be vargo paspausti. Pro skaidrias sieneles puikiai matosi priemonės likutis, todėl tokioje pakuotėje esantis gaminys niekad nesibaigs netikėtai. Pats dizainas paprastas, pakuotė papuošta tik keliais sidabro spalvos rutuliukais - burbuliukais, ir sidabrinės spalvos juostele ant pakuotės galo. Daugiau jokių papuošimų nenaudojama, išskyrus gaminio užrašus.

Tūbelė užsukta skaidraus plastiko dangteliu, ir turi kirstos formos plastikinį dozatorių. Jei sekate mano įrašus, puikiai žinote, kad būtent tokie dozatoriai man nepatinka labiausiai: jie nepatogūs dengti ant lūpų ir nuolat išsiterlioja priemonės likučiais, kurie paskui atsiduria dangtelyje, ir galiausiai ant srėgių, taip terliodami ir pačią pakuotę.


Kvapas ir skonis. Kas man labiausiai nepatinka šioje dekoratyvinėje priemonėje lūpoms yra nelabai malonus sintetinis aromatas. Ir jei dar kvapą galima atleisti, nes jis ilgai neišsilaiko, tai skonis ant lūpų siaubingas: cheminis, nemalonus, sunkokas... Aš pasitepusi priemone bijau netyčia lyžtelti lūpų, nes fuuuu, kaip neskanu ir nemalonu skonio receptoriams.

Konsistencija. Lūpų blizgesys savyje turi nemažai raudonų, geltonų ir sidabrinių, gana stambių blizgių dalelių. Mano turimas atspalvis ryškiausios, raudonos spalvos, tačiau aiškiai matosi gaminio skaidrumas. Apskritai, konsistencija vidutinio tirštumo, tačiau mano nuostabai, visiškai neturi jokio lipnumo. Ir tai man labai patinka.


Sudėtis: deja, sudėtinių dalių rasti nepavyko, o aš esu senai nutrynusi ir nuplėšusi lipduką, su lūpų blizgesio ingredientais


Poveikis. Nors mano turima spalva pakuotėje atrodo ryškiai raudona, tačiau deja, bet ant lūpų ji suteikia tik vos matomą rausvą atspalvį, greičiau skaidrią raudoną spalvą. Spalva matoma tik vos vos, o va blizgesys labai aiškus, iš arti žiūrint galima įžiūrėti ir pavienes blizgias daleles ant lūpų.

Va, paveikslėlyje matote viršuje mano lūpos be jokių priemonių, apačioje du paveikslėliai su lūpų blizgiu. Kairėje - dienos šviesoje, lengvas vienas sluoksnis; dešinėje - keli riebūs sluoksniai pavakario metu. Kaip matote, daugiau blizgesio, nei spalvos.


Apskritai vertinant lūpų blizgesys dengiasi gana lengvai, tik dėl nepatogaus aplikatoriaus jis vis išvažiuoja už lūpų kontūro dengiant priemonę. Reikia pasidžiaugti tuo, kad Collection lūpų blizgesys neturi absoliučiai jokio lipnumo, taigi pavasario vėjyje besiplaikstantys jūsų plaukai bus saugūs nuo prilipo prie lūpų. Tai mane itin džiugina - negaliu pakęsti lūpų priemonių lipnumo. Tikriausiai dėl šios priežasties mieliau ir gerokai dažniau renkuosi lūpų dažus.



Priemonės išlikimas ant lūpų, deja nedžiugina: aš blizgesį jaučiu 0,5-1 valandą ant lūpų odos, o kada tiksliai jis dingsta sunku ir nuspėti, nes spalva priemonė nepasižymi ir aš jo praktiškai nematau. Galiausiai norisi tik pasakyti, kad šį kartą Collection gaminys mane nuvylė - iš blizgesio aš tikėjausi gerokai daugiau, o nemalonus kvapas, trumpas išlikimas ir spalvos nebuvimas buvo trys didžiuliai šios priemonės nusivylimai ir trys didžiuliai minusai...




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai