SAMPLE SIZE. L'OREAL "Skin Perfection" koreguojamasis drėkinamasis dieninis kremas

Ir tradiciškai keliam dar vieną mėginio apžvalgą. Šį kartą ant veido odos išbandžiau visiems tipams skirtą L'Oreal "Skin Perfection" dieninį veido kremą. Atrodo šį kartą posakis "Kas tinka viskam - netinka niekam" pasiteisino. Iš kremo tikėjausi daug, bet jis man netiko.

Ar jūs bandėte? Kaip patiko jūsų odai?


Ką žada gamintojas: NAUJOVIŠKA DRĖKINAMOJI IR KOREGUOJAMOJI PRIEŽIŪRA, PAGERINANTI REGIMĄ ODOS KOKYBĘ 3 DIMENSIJOMIS.
1. Pagerina odos struktūrą.
2. Sumažina poras.
3. Išlygina ir pagerina odos atspalvį.

AKIVAIZDŪS REZULTATAI:
• PAJUSK: per vieną minutę oda yra sudrėkinta, atrodo švelni ir išlyginta lyg būtų šilkinė.
• PAMATYK: po savaitės poros atrodo akivaizdžiai mažesnės.
• PATIKĖK: po mėnesio oda yra lygesnė, tolygesnė, ji atrodo pagerėjusi.
Odos struktūra yra pasikeitusi: skirtumą pastebi 74 %* moterų.

TEKSTŪRA: nuostabiai kreminis, akimirksniu drėkinantis kremas, labai patogūs pojūčiai odai ir švelnus kvapas.

SUDEDAMOSIOS DALYS: PERLINE-P: poras mažinančios medžiagos (natūralaus oligosacharidinio ekstrakto), raminamosios aktyviosios medžiagos, kontroliuojančios odos paraudimą (eperua falcata), ir šveičiamosios medžiagos (H.E.P.E.S.) derinys.

NAUDOJIMAS:
• Gerai nuvalyti veido odą veido valikliu arba mineraliniu vandeniu.
• Kremas gerai įsigers į odą kas rytą sukamaisiais judesiais jo užtepus ant kruopščiai nuvalytos veido ir kaklo odos.
• Netepti ant odos aplink akis.
Nuo 20 metų.
Patikrinta prižiūrint dermatologui.
VISŲ TIPŲ ODAI. NEKOMEDOGENIŠKAS.

PAPILDOMA INFORMACIJA: tavo oda yra jauna, bet ne visada tobula. Odos kokybę gali paveikti stresas, nuovargis ir nesubalansuotas gyvenimo būdas, todėl atsiranda įvairių trūkumų: padidėja poros, odos struktūra tampa netolygi. Šis kremas kasdien gerina regimą odos kokybę.

* Įsivertinimo tyrimas, dalyvaujant 239 moterims.

Pilno dydžio (50  ml) pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ WaterDimethicone, Glycerin, Isopropyl Isostearate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Silica (nano)/ Silica, Behenyl Alcohol, Talc, PTFE, Polyethylene, Eperua Falcata Bark Extract, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Carbomer, Arachidyl Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Palmitic Acid, Adenosine, Poloxamer 338, Ammonium Polyacryldimethyltauramide /Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium EDTA, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Lens Esculenta Seed Extract, Dextrin, Phenoxyethanol, CI 16035/ Red 40, CI 17200/ Red 33, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Citronellol, Parfum/ Fragrance.



Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 9,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Douglas


Mano potyriai. Kremas švelniai rožinės spalvos, labai lengvos konsistencijos ir tekstūros, todėl greitai, per kelias sekundes, susigeria į veido odą. Kremo kvapas mano uoslei malonus: pagrinde jaučiausi saldumas ir gaiva. Apskritai, tai labiau kosmetinis kvapas, tačiau kaip veido kremas, kvapas man pernelyg intensyvus. Malonu tai, kad po padengimo ant veido jis gana greitai dingsta.


Kaip jau minėjau, kremas susigeria į odą labai greitai, tačiau tai tikriausiai yra viskas, ką gero galiu pasakyti apie šį kremą. Nepaisant to, kad mėginio kiekis nebuvo nurodytas, manau jog jo turėjo būti apie 1 - 1,5 ml, nes jo pakako 3 kartams ant veido odos padengti. Tai visiems odos tipams skirta priemonė, todėl pirmą kartą padengus mane maloniai nustebino efektas odai: ji tapo labai švelni, ir nemeluoju, tikrai dailiau atrodė.

Tačiau po kelių valandų mane aplankė pirmieji požymiai, kad kažkas negerai: veido odą ėmė niežėti, ir kadangi šiuo metu nieko daugiau ant veido nenaudojau ir nieko nekeičiau priežiūros rutinoje, manau kaltas kremas. Su sekančiu kremo padengimu, po kelių minučių jutau silpną dilgčiojimą, po kelių valandų ėmė sausėti ir niežėti veido odą. Su trečiuoju viskas kartojosi vėl, plius pastebėjau ant veido atsirandančius pasausėjimus ir spuogelius.


Nežinau, ar man netinka pats kremas, ar kuris jo ingredientas? Bet veido odą sausina, traukia (gal taip veikia žadamas "poras mažinantis" taigi sutraukiamasis efektas?) ir kartu kemša poras. Šiandien kremo nebetepiau, bet ant skruostų yra raudonos dėmelės, labai panašios į alerginę reakciją.

Apskritai, man pasirodė, kad kurdami šį kremą gamintojai daugiau pastangų dėjo į greitą susigėrimą ir kvapą, negu į kremo poveikį. Neturiu nieko prieš L'Oreal kompaniją, tačiau nea, - šiuo atveju kremas man visiškai netinka, o juk mano odos tipas normalus...




Ačiū, kad skaitote,

Gražios pavakarės,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai