DR. KONOPKA'S "Restoring" atkuriamasis pėdų kremas su organiniais aviečių ir levandų aliejais, skilinėjantiems kulnams

Metas šiek tiek pakalbėti ir apie pėdų priežiūros priemones... Anksčiau kas porą mėnesių mano namuose atsirasdavo vis nauja pėdų kremo ir šveitiklio tūbelės porelė, o pastaruoju metu stebiu (ir labai džiaugiuosi), kad tik kartas nuo karto nusiperku pėdų kremo, kai apie šveitiklius jau esu pamiršusi (dėka nerealios lazerinės dildės). Ir tai... pradedu galvoti, ar tikrai labai skiriasi pėdų ir kūno kremas? Galbūt neverta apsikrauti papildoma pakuote, jei gali naudoti vieną? Kol kas dar nesu iki galo apsisprendusi, tačiau jau dabar žinau, kad pasibaigus šiam, kuris laikas visiškai neplanuoju pirkti specializuoto pėdų kremo - tepsiu įvairių kremų likučiais ir stebėsiu, ar tikrai man reikia tos dar vienos papildomos pakuotės. O ką jūs manote? Ar reikalingi specializuoti pėdų produktai, ar tai tik marketinginis triukas?

"Gyvenimo sėkmė daug labiau priklauso nuo mokėjimo bendrauti nei nuo talento."
Dž. Labokas



Produktas: DR. KONOPKA'S "Restoring" atkuriamasis pėdų kremas su organiniais aviečių ir levandų aliejais, skilinėjantiems kulnams
Gamintojas: "Eurobio Lab" Pagaminta Tallinn, Estija
Paskirtis: minkštinti, drėkinti, skatinti regeneraciją ir teikti antibakterinį poveikį pėdoms
Tinkamas tipas: sausai, skilinėjančiai odai
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: tikrai sausai ir skeldėjančiai odai tikriausiai bus per lengvas
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita, Eurovaistinė 
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Atstatantis kremas kojoms sausai, skilinėjančiai odai. Aviečių aliejus minkština ir drėkina odą, levandos aliejus stimuliuoja regeneraciją, teikia antibakterinį poveikį.
Naudojimas: įmasažuoti reikiamą kiekį į švarią sausą kojų ir pėdų odą.


Pėdų kremo pakuotė man pasirodė šiek tiek nostalgiška dėl metalinės tūbelės. Dažnai gamintojai naudoja plastikines pakuotes ne tik dėl patogesnio produkto išspaudimo, tačiau ir tikriausiai pigesnių gamybos kaštų. Šiuo atveju galiu pagirti metalą - jis lankstus, produktą lengva išspausti, o tūbelė net ir lenkiama nelūžta (bent jau kol kas). Kremo tūbelė atkeliavo kartoninėje dėžutėje, kurios dizainas visiškai atitinka tūbelės. Puošyba man pasirodė daili: tarsi šiek tiek senovinės knygos puslapyje rastas avietės augalo piešinėlis, rožinis spalvinis intarpas ir keli užrašai. Jau prieš perkant atrodė patraukliai, dailiai ir įdomiai. 

Kvapas nėra labai stiprus, lyg ir primena aviečių lapus ar kažkokią augmeniją, bet neįsigilinus, nepasakyčiau, kad labai jaučiasi.

Konsistencija. Kažkodėl tikėjausi, kad atkuriamasis kremas bus riebus ir sunkesnės konsistencijos. Tačiau jis lengvas, primena įprastą kremą ir visiškai neturi riebumo.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/ Caprate, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Sorbus Sibirica Extract*, Citrus Limon Peel Oil*, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Silica, CI 77007, CI 77491.
* iš organinių ūkių
98,9% natūralios kilmės ingredientų
Tinka veganams.
Cosmos Natural.


Poveikis. Smagu, kad pėdų kremas į odą susigeria labai greitai, be didesnio vargo. Aš mėgstu kremo patepti kiek storesnį sluoksnį ir apsimovus kojinaites, palikti per naktį įsigerti. Jaučiu, kad kremas tikrai gerai drėkina odą, suteikia jai minkštumo ir šiek tiek švelnumo. Tačiau, man vis kliūva tas riebumo trūkumas... paprastai sausai odai ir skeldėjantiems kulnams reikalinga riebesnė konsistencija, tokius kremus dažniausiai renkamės nakčiai arba šaltąjam sezonui. Tuo tarpu šis tinkamas ištisus metus ir bet kuriuo paros metu. Mano pėdos nėra reiklios ir senai pamiršau skeldėjančių ar išsausėjusių kulnų problemą, tad negaliu garantuoti, kad tikrai pagelbės. Iš esmės kremas sugebės sudrėkinti odą, sugebės suteikti jai minkštumo ir tiks visus sezonus. Tik va, esant rimtesnėms bėdoms visgi rinkčiausi kažką riebesnio ir labiau maitinančio nei ši priemonė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Sveika!
    Gal gali plačiau papasakoti apie lazerinį šveitiklį?
    Niekada apie tokį negirdėjau! Jaučiausi kaip iš gilaus miško:(. Kas tai per daiktas?!
    Smalsu iki negalėjimo:)!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, lazerinė dildė, ne lazerinis šveitiklis :) Įdėjau nuorodą ant žodžių lazerinė dildė :)
      Nerealus brūželis pėdoms, bent jau man nerealus ir kas kart juo džiaugiuosi :) Iki jos mano patirtis su brūžekliais, švelniai tariant, buvo nekokia :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą