FAITH IN NATURE Humphrey's Corner "Calming Chamomile" natūralus šampūnas vaikams su organiškomis ramunėlėmis

Tai va, mano mažasis pilietis vis dar serga rimta angina, nors šviesa tunelio gale jau matosi. Gavome leidimą pirmadienį keliauti į darželį, tik ta baisulinė sloga manęs visai nedžiugina. Bet, jei gydytoja sako, kad jau bus galima - gydytoja žino. Žinote, kartais nesuprantu mamyčių, kurios paskaitinėjusios internete priima sprendimus dėl vaiko sveikatos, ypač jei jos neturi medicininio išsilavinimo. Vakar žiūrėjau laidą apie skiepus ir stebėjausi nenoru suvokti "bendruomeninio imuniteto" sąvokos, realaus pavojaus esant mažam vakcinacijos procentui ir pokalbių, kad viena ar kita liga nėra baisi. Ir taip kalba žmonės be jokio medicinio išsilavinimo! Aš tik už skiepus, dėl savo vaiko esu pasiryžusi padaryti tiek daug, kiek pajėgiu ir tiek daug, kiek išgaliu, todėl skiepijau viskuo. Nors aplink mane esančios supermamytės bandė atkalbėti ir remtis "vaiko imunitetas pats turi susitvarkyti su ligomis" bei "neaišku ką ten suleidžia" argumentais... Niekad per daug nesivėliau į tokias diskusijas ir nenorėjau to daryti - gi neskiepyti labai madinga ir "natūralu". Suprantu, kad yra vaikų, kurie netoleruoja skiepų ir tikrai negali būti skiepijami, bet visas tas antivakcinų judėjimas buvo (ir vis dar yra) tikrų tikriausias mados reikalas. Bet Ingrida, tavo vaikas irgi gali užsikrėsti tymais! Žinoma, kad gali, bet tikiuosi kad organizmas, jau atpažindamas ligos sukelėją su juo kovos greičiau ir efektyviau. O antivakseriams tik norisi pasakyti - žaidimas su vaiko sveikata, priklausomai nuo norų, yra šiek tiek savanaudiška tiek savo vaiko, tiek kitų vaikų sveikatos kaina.

Gerai, aš tikrai nenoriu užsitraukti rūstybės ar diskutuoti tokiomis temomis, žinau, kad visuomet bus piktų, katogoriškų ir įsitikinusių savo teisybe. Tiesiog pamąstymui - tymai buvo visiškai išnykusi liga, iki šiol... Na viskas, baigiam diskusijas ir keliaujam prie pirmosios šiandieninės apžvalgos apie vaikišką kosmetiką. O šiandien Faith in Nature natūralus šampūnas vaikams, puoštas Humphrey drambliuku. Aš šio drambliuko nežinau ir nepamenu, tad priemonę rinkau dėl to, kad ji natūralios sudėties.

"Neskubėk teisti, skubėk suprasti."
Seneka



Produktas: HUMPHREY'S CORNER "Calming Chamomile" natūralus šampūnas vaikams su organiškomis ramunėlėmis
Gamintojas: "Faith Products" Pagaminta Didžioji Britanija
Paskirtis: išplauti, stiprinti, saugoti plaukus, raminti
Tinkamas tipas: vaikams
Labiausiai patiko: natūrali sudėtis
Labiausiai nepatiko: po plovimo plaukai veliasi labiau nei įprastai
Tūris: 250 ml
Kaina*: 6,29 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Šis natūralus ir švelnus šampūnas ne tik rūpinasi jūsų kūdikio plaukais ir odele, bet ir veikia raminančiai, todėl puikiai tinka vakaro maudynėms. Šampūno sudėtyje esančios ramunėlės stiprina švelnius mažylio plaukus ir juos saugo. Humphreys Corner kūdikių priežiūros priemonių linija specialiai sukurta drambliuko Hamfrio draugams, kad jų odelė ir plaukai būtų švelnūs ir minkšti. Priemonės pagamintos naudojant tik ekologiškas ir natūralias sudedamąsias dalis. Šis švelnus šampūnas yra:
-Natūralus produktas;
-Hipoalerginis (nesukelia alergijos);
-Su ekologiškomis ramunėlėmis;
-Be parabenų;
-Subalansuoto pH;
-Biologiškai skaidomas.

Naudojimas: Supakuotas į perdirbamą pakuotę Sudrėkinkite kūdikio plaukus, išspauskite mažą šampūno kiekį į delną ir švelniai įmasažuokite į plaukus, kad šampūnas suputotų. Nuplaukite švariu, šiltu vandeniu. O dabar - pats laikas apsikabinti. Skirtas nuolatiniam naudojimui. 

Sudėtis: Aqua, Ammonium Laureth Sulfate*, Maris Sal, Cocamidopropyl Betaine*, Polysorbate 20*, Tocopherol*, Chamomilla Recutita Flower Extract**, Cymbopogon Martini Oil*, Citrus Reticulata Peel Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Glycerin*, Citric Acid*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Geraniol***, Limonene***, Linalool***.
* augalinės kilmės
** sertifikuotas organiškas
*** iš eterinių aliejų
Produktas tinkamas vegetarams ir veganams. 
Nebandytas su gyvūnais.
Hipoalerginis.
Natūralus.
Be parabenų.


Mano nuomonė. Gelinės konsistencijos šampūnas turi gana stiprų citrusinių vaisių ir levandų aromatą. Jis gana stiprus aiškiai jaučiamas dar ir kuris laikas po plaukų plovimo. Šampūnas skalsus, naudojasi taupiai, o nedidelis kiekis gerai suputoja. Na ir išplauna plaukus jis normaliai, taip, kaip ir visi šampūnai. Kažkokio kondicionuojančio poveikio čia nėra. Apskritai, naudodama ant mažojo šią priemonę pastebiu, kad jo plaukučiai veliasi kiek daugiau nei įprastai (vyrukas paveldėjo mamos plaukus, kurie linkę veltis ir pūstis).

Noriu pabrėžti, kad natūralus šampūnas ne visuomet yra geriausias pasirinkimas vaikui. Mano vaikui šis šampūnas nepatinka, putos stipriai griaužia akis (nors visuomet labai jas saugau). Apskritai natūralus šampūnas turi krūvą natūralių ir eterinių aliejų, kurie gali erzinti net ir labiau, nei cheminės medžiagos. Natūralu, nėra lygu saugu. Smagu, kad priemonė netestuota su gyvūnais, kad yra natūralesnė, tačiau regis mano mažylis nėra labai patenkintas šiuo produktu, o ir labiau besiveliantys plaukučiai nelabai džiugina mamą. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Aš ir tik už skiepus!!! Vien todėl, kad jei nebūtų jokių vaistų negyventų žmonės po 70, 80 metų. Baisiausia, kad žmonės galvoja, kad ai nieko tymai, bet kiekvieno organizmas skirtingas.. Nereiškia jei tavo vaikui nieko, kad kitam bus nieko.. Apskritai trūksta visuotinio suvokimo, pagarbos.. Matykim toliau nei tik savo daržą ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą