NATURE BOX Avocado Oil atkuriantys šampūnas, kondicionierius ir kaukė su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi

Žinau, kad Nature Box kosmetika Lietuvoje jau nelabai gali vadintis naujiena. Tiesą pasakius, aš nepasidaviau visoms gražioms reklamoms ir visiškai neplanavau pirkti nei vieno iš reklamuojamų produktų, na, bent jau tikrai ne artimiausiu metu, tad visas reklamas praleidau pro ausis, nors reikia pripažinti - jos iš tiesų patrauklios ir gundančios. Tad kodėl Nature Box visgi nusipirkau? Kelios skaitytojos labai paprašė išbandyti ir pasakyti savo nuomonę, viena iš jų labai gražiai argumentavo, kad mano rekomenduojamos priemonės jos plaukams labai tinka, o tas, kurias sukritikuoju - jai irgi neprilimpa. Na ir kaip gali atsisakyti tokio prašymo? Juolab, kad viduje per kelis šimtus kartų matyta reklama tikriausiai paliko pėdsaką. Šiek tiek pastoviniavusi prie lentynos su plaukų priemonėmis, išsirinkau liniją su avokadais, atidžiai bandžiau, sekiau savo pojūčius ir pagaliau jaučiuosi pasiruošusi apie šią liniją papasakoti ir jums.

"Sunkiausia gyvenime nuspręsti, kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos sudeginti."
D. Raselas



Produktas: NATURE BOX Avocado Oil atkuriantys šampūnas, kondicionierius ir kaukė su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išplauti, atkurti, maitinti plaukus
Tinkamas tipas: nenurodyta, bet tikriausiai sausiems ir pažeistiems plaukams (pagal tai, ką žada)
Labiausiai patiko: suteikia plaukams purumo ir lengvumo
Labiausiai nepatiko: efektas - po priemonių plaukai vis dar veliasi
Tūris: šampūno ir kondicionieriaus po 385 ml; kaukės - 200 ml
Kaina*: visi po 6,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas:
Šampūnas Nature Box šampūnas su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi, gerai žinomu dėl sudėtyje esančių vertingų vitaminų ir antioksidanto, atkuria plaukus ir glotnina jų galiukus.
NAUDOJIMAS: gerai išskalauti.


Kondicionierius: Nature Box balzamas su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi, gerai žinomu dėl sudėtyje esančių vertingųjų vitaminų ir antioksidanto, giliai pamaitina plaukus ir atkuria juos nuo šaknų iki galiukų.
NAUDOJIMAS: gerai išskalauti.

Kaukė: Stipriai pažeisti plaukai? Pabandykite šią atkuriamąją kaukę. Riebios formulės kaukėje yra 100% šalto spaudimo avokadų aliejaus, žinomo dėl vertingų vitaminų ir antioksidantų, intensyviai regeneruoja, atkuria iki pačių galiukų. Malonaus aromato. 
NAUDOJIMAS: paimkite nedidelį kiekį rankomis ir švelniai patrinkite tarp rankų. Įmasažuokite į drėgnus plaukus. po 3 minučių išskalaukite. 



Sužavėjo mane ne tik įtaigi reklama, tačiau ir patrauklios akiai pakuotės. Ryškiai žali buteliukai su juodomis etiketėmis traukia žvilgsnį ir atkreipia dėmesį. Ir ne tik šios, su avokadais, bet ir kitų linijų mėlyni, rožiniai, oranžiniai... ryškūs ir spalvoti buteliukai. Smagu žinoti, kad pakuotėje naudojamas perdirbamas plastikas ir apskritai paminėta labai daug aspektų - natūrali kilmė procentaliai, tinka veganams, šalto spaudimo aliejai, be daugybės cheminių medžiagų... kas iš tiesų skatina norą išbandyti, nors palieka abejonę. Iki šiol nelabai džiaugiausi natūralesnėmis plaukų priežiūros priemonėmis ir nors natūralistės tvirtina, kad panaudojus priprantama, aš žinau savo plauką - jis pučiasi, veliasi... priprasti prie vaizdo veidrodyje gal ir galėčiau, bet kupeta netvarkingų plaukų garantuotai būtų.

Kvapas. Kai jau tiek daug visko prižadėta ant pakuotės, suviliota reklama renkiesi produktus, kažkaip tikiesi, kad ir kvepės vaisiais ar kažkaip labai gardžiai. Tarkim gal avokadu nebūtina, tačiau norėtųsi čia kokio žalumo ir gaivos aromato. O kvepia tai sakyčiau beveik taip pat, kaip dauguma šampūnų, gana paprastai. Yra kažkoks gaivos kvapas ir keistoka nata, bet tai toli gražu ne tas kvapas, kurį apibūdinčiau itin maloniu. Ne tokio tikėjausi. Perkant šios linijos produktus, reiktų atsiminti, kad kvapai yra intensyvūs (jautrios kvapams suries nosį), po plovimo išlieka dar kiek ilgiau nei pusdienį!

Konsistencija. Šampūno gelinė, skaidri, sakyčiau nei tiršta, nei labai skysta. Kondicionierius viditiniškai tirštas - iš buteliuko kratyti lauk nereikia, bet ir nepaspaudus nelabai ištekės lauk. O kaukė - deja, aš myliu tirštas kaukes, man ji pasirodė kiek riebesnė, bet jokiu būdu ne tirštesnė u- kondicionierių,


Sudėtis:
Šampūno: Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-120 Methyl Glocose Dioleate, Sodium Chloride, Parfum, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Coconut Acid, Propylene Glycol.

Kondicionieriaus: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Brassicamidopropyl DimethylaminePersea Gratissima (Avocado) Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Parfum, Hexylene Glycol, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.

Kaukės: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Behentrimonium Chloride, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Caprylic/ Capric TriglycerideBrassicamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Stearate, Persea Gratissima (Avocado) OilGuar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Parfum, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin.

Su šalto spaudimo avokadų aliejumi.
Tinka veganams.
96% kaukės ir kondicionieriaus ingredientų natūralios kilmės.
84% šampūno ingredientų natūralios kilmės
25% šampūno ir kondicionierius pakuotės pagaminta iš perdirbto plastiko
Be silikonų, parabenų, dirbtinių dažiklių.
Šampūnas be sulfatų


Poveikis. Šiuo metu esu sunaudojusi nepilnai pusę pakuočių, paprastai apžvalgas rašau kai ištuštėja pusę šampūno buteliuko. Tačiau šiuo atveju labai skubėjau išpildyti jūsų norus ir kaip galima greičiau papasakoti apie produktus. Tad gal šiek tiek apie kiekvieną atskirai, o tuomet apie bendrą rezultatą.

Iš šampūno aš paprastai nesitikiu nieko daugiau nei galvos plovimas. Man svarbu, kad gerai išplautų ir nesuveltų mano ir taip veltis linkusių plaukų. Priemonė gerai suputoja ant plaukų ir išplauna iš tiesų gerai. Tiesa, naudojimo eigoje ėmiau jausti kiek pasausėjusią galvos odą, tačiau nepanašu, kad pleiskanų atsiras - tiesiog ji kiek sausesnė, nei įprastai ir tikrai nepulsiu kaltinti šio šampūno.

Kondicionierius paskirai man pasirodė geriausia priemonė, kurios konsistencija mane tenkino, regis neblogai kondicionavo plaukus. Apskritai kaukė nuo kondicionieriaus tiek efektu, tiek sudėtimi man labai mažai kuo skiriasi, tad spėju visiškai neverta pirkti abiejų produktų, kai veikia taip pat - skirtumas tik tas, kad kaukė kiek riebesnė (dėl taukmedžio sviesto sudėtyje ir tirštiklių), tačiau poveikis niekuo nesiskiria. Man užkliuvo ir priemonių sudėtinės dalys - jei tikitės natūralių produktų, turiu pastebėti, kad tai tikrai nėra saugiausi, natūraliausi variantai. Mane nustebino ir kondicionuojančių priemonių sudėtyse randamas žalingas alkoholis, kurio aš nenorėčiau matyti, kai priemonės etiketės deklaruoja natūralumą, natūralią kilmę ir daugelio ingredientų vengimą.

Tačiau labiausiai man gaila efekto mano plaukams. Mano plaukučiai (pasikartosiu, jei jau žinote) yra sausi iš prigimties, linkę veltis, porėti, pučiasi ir banguojasi; o nuo dešimtmečio balinimo - dar ir pažeisti (nors situacija jau ženkliai geresnė, nei buvo rudens metu). Ši linija suteikia plaukams lengvumo, apimties ir purumo; tačiau nesutiksiu nė už ką, kad yra atkuriamoji linija. Kai toks efektas - greičiau priemonės, skirtos ploniems plaukams. Mano atveju trijulė dar labiau papūtė plaukus, juos buvo sudėtinga suvaldyti net ir papildomomis priemonėmis. Ir jau nekalbu apie tai, kad jie siaubingai vėlėsi, nors jau ilgas laikas pavyksta išvengti stipriai susivėlusių plaukų naudojant kitus šampūnus ir kondicionierius! Juk atkuriamoji linija, skirta pažeistiems plaukams turėtų apsunkinti plauką, suteikti jam gilaus maitinimo ir suvaldyti pūtimąsi ir vėlimosi procesus. Deja, tačiau ši linija visiškai manęs nežavi, o kiek žinau, tai geriausia iš visų kompanijos linijų plaukams! Manyčiau visiškas viduriukas, kaip produktai iš prekybcentrio, nors tam pačiam prekybcentryje pirkdama priemones pažeistiems (L'Oreal, Dove ir kt.) sulaukiu daug geresnio efekto nei iš šių.

------------------------------------------------
PAPILDYMAS.
Nieko tekste ir vertinime tikrai nebekeisiu, tačiau norisi papildyti, kad galiausiai tas sausos galvos odos pojūtis virto į niežėjimą, kurio metu pastebėjau pleiskanas! Nesu linkusi jų turėti, tad darausi sau išvadą, kad šampūnas labai intensyviai sausina galvos odą, ko pasekoje pleiskanos man tapo tiesiog neišvengiamos...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Sveika!
    Laukiau, laukiau ir pagaliau sulaukiau apžvalgos!
    Pirmiausia - ačiū, kad apžvelgei, pakomentavai, pasidalinai įspūdžiais. Kaip visada begalo įdomu paskaityti.
    Aš jau gerą mėnesį bandau Nature Box žalios (su avokadais) ir mėlynos (su kokosų aliejumi) linijos plaukų purškiklį ir kremą (pasidaviau kitų blogerių rekomendacijoms ir super atsiliepimams... Gal labiau sakyčiau reklamai...).
    Taigi dėl kvapo visiškai su tavimi sutinku - nekvepia nei kokosais, nei avokadais. Bet kad labai natūraliai irgi nepasakyčiau. Abiejų priemonių aromatas toks švelniai sintetinis, lyg ir bandyta išgauti natūralų žalumos ir šviežumos kvapą, bet, mano nuomone, nelabai pavyko.
    Konsistencija skiriasi: mėlynas (kokosinis) purškiklis skystos konsistencijos, o Žaliasis (avokadas) kreminės.
    Naudojimas: ant drėgnų plaukų paskirstyti priemonę ir džiovinti džiovintuvu. Keista tik tai, kad ant pakuotės rašo, jog patepus priemone šlapius plaukus, reikėtų vengti sąlyčio su drabužiais. Taip ir neaišku, kodėl. Pabandžiau „nepaklusti“ rekomendacijoms ir išbandžiau ant rankšluosčio, tačiau jokio efekto nei plaukams, nei rankšluosčiui nepastebėjau. Taigi nelabai supratau, kame esmė, taip sakant. Bet svarbu nepadauginti priemones. Bet čia greičiausiai kaip ir su visomis kitomis kosmetikos rūšimis: kad per daug, - tas nesveika. Jei savo vidutinio ilgio plaukams panaudoju daugiau nei keturis-penkis paspaudimus/papurškimus, plaukai apsunksta, greičiau riebaluojasi.
    Efektas: vienintelis efektas, kurį pastebėjau - esu reklamos auka! O jei rimtai, priemonės skalsios, po naudojimo plaukai nesišiaušia, jei nepadauginu priemonės, įgauna visai smagus glotnumo, svorio, bet ne apsunkinto plauko efekto. Galvos odą nesiriebaluoja (kaip ir minėjau, jei priemonės netepu prie šaknų ir nepadauginu). Ir vis dėlto nepajutau jokio-tokio-super-duper efekto kaip buvo išreklamuota. Smagi priemonė, bet tikrai neiškirtinė. Mokėjau 4,- Eurus (už vieną priemonę su nuolaida), bet nekartočiau, nes nieko ypatingo nepajutau. Labai panašiai veikia ir kitos Schwarzkopf arba Sayos priemonės. Mano patarimas, geriau pataupyti ir įsigyti profesionalams skirtą liniją, pvz. Keune ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už labai išsamų komentarą :)
      Mano nuomonė lygiai tokia pati. Pavyzdžiui, tas pats L'Oreal Elvital Extraordinary Oil (ne su kokosais) daug geriau veikė nei šitie :( Oij, tos reklamos :)

      Panaikinti
  2. Sveiki, Cetearyl Alcohol yra riebusis alkoholis ir jis nėra ponas baubas :), neturėtumėte bijoti. Tik man veido kremai su didele jo koncentracija kemša poras.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą