WET n WILD "Photo Focus" makiažo pagrindas "Nude Ivory"

Kai ką nors rekomenduoja jūsų sekama ir daugiau ar mažiau mėgiama influencerė/ youtuberė/ blogerė, ar kyla smalsumas ir noras tą daiktą įsigyti? Aš seku kelias lietuves merginas, tačiau didžiausią įtaką man visgi daro mėgiamos užsienietės, ir be abejonės, viena jų garsioji Tati, kurios kiekvieną filmuką atidžiai peržiūriu ir pasitikiu jos nuomone nors ir ne visais, tačiau dauguma klausimų. Minėjo ji ir Wet n Wild PhotoFocus makiažo pagrindą, kuris buvo labai išgirtas, kaip nerealiai geras, na ir aišku, svajojau aš apie jį ir vos pasitaikius progai - nusipirkau. Deja, regis mano ir Tati prioritetai ir lūkesčiai makiažo pagrindo atžvilgiu labai skiriasi. Tuoj papasakosiu, kaip šis makiažo pagrindas pasirodė mano akims.

"Tikslo atkakliai siekiantis žmogus susiranda priemonių, o jei negali jų rasti, susikuria."
V. E. Čeiningas



Produktas: WET n WILD PhotoFocus makiažo pagrindas "Nude Ivory"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepriekaištingai atrodo nuotraukose
Labiausiai nepatiko: realiai žiūrint, matosi kaip paryškina kiekvieną (net ir šiaip jau nematomą) veido odos nelygumą
Tūris: 30 ml 
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Makiažo pagrindas – skysta pudra veidą dengia ir sklaidosi itin lengvai, tepant su drėgna kempinėle. Neišryškina sausų odos vietų (jeigu oda normali), nesubėga į raukšleles ar aplink nosį, taip pat ji nepalieka lipnumo pojūčio. Gerai paslepia – maskuoja odos nelygumus, netobulumus ir beveik nesimato ant odos, suteikia odai matinį tarsi satino efektą. Fotografuojant oda atrodo itin lygi ir graži. Šis priemonė buvo testuota septyniuose skirtinguose apšvietimuose ir fotografuota su populiariausiais telefonų modeliais. Tai fotografijoms puikiai tinkama pudra, kuri sukuria nepriekaištingą, tobulos odos efektą. Ji pagaminta su šviesą išsklaidančiu efektu, tad fotografuojant nuotraukose neišbalina veido. Įsidėmėkite, kad rezultatai gali skirtis priklausomai nuo vartotojo individualių įgūdžių, telefono modelio ar apšvietimo sąlygų. Stiklinis buteliukas su integruota mentele.


Kokio tipo makiažo pagrindo pakuotės jums patinka labiausiai? Tikriausiai dauguma atsakytų, kad patogios naudoti? Tikriausiai su pompa? Šis makiažo pagrindas pompos neturi, atsukę dangtelį randame tiesiog mentelę. Man tai nėra naujovė, tokią naudojau iš Paese ir nepasakyčiau, kad ji nepatogi, tikriausiai tiesiog reikia prie jos priprasti. Kai kam tokios atrodo nehigieniškos, tačiau jei makiažo pagrindo nedengi su mentele tiesiai ant veido nelabai čia ir rasi higienos trūkumo. Ta mentelė man pasirodė tiesiog įpročio reikalas. Stiklinis buteliukas gana masyvus, nemažas kaip tokio kiekio priemonei. Dizainas labai paprastas, tad čia tikriausiai neverta užsiplepėti ir keliaujame prie sekančių aspektų.

Kvapas. Įprastai makiažo pagrindai turi gana vienodą kvapą. Šiuo atveju gamintojas kaip ir nenaudoja kvapiųjų medžiagų, tačiau aromatas visiškai kitoks. Man jis gana sunkus ir kažką labai primena, lyg ir riešutus, žemišką kvapą ir dar kažką, ko negaliu prisiminti, tačiau tikrai nėra standartinio makiažo pagrindo kvapo. O ir stiprokas, jaučiasi dar kuris laikas po padengimo.

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio skystoka, tačiau patrynus tarp pirštų jaučiasi pudriškumas ir konsistencijos sunkumas.


Sudėtis: Isododecane, Cyclopentasiloxane, Mica, Dimethicone, Aqua, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Adipic Acid/ Neopentyl glycol Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Silica, Sodium Chloride, Sorbitan Sesquioleate, Lecithin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/ PPG-10/ 1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polysilicone-11, Isopropyl Titanium Triisostearate, Laureth-12, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Makiažo pagrindas dengiasi lengvai, tiek kempinėle, tiek makiažo šepetėliu, tačiau dirbti reikia gana greitai nes džiūva ant veido. Na nėra taip tragiškai greitai, bet kažko lūkuriuoti užtepus nelabai galima. Aš turiu patį šviesiausią atspalvį, kuris nėra nei gelsvas, nei rausvas, greičiausiai tiesiog neutralus, tad turėtų tikti bene visoms merginoms. Pirmas įspūdis labai geras ir iš karto imu galvoti, kad Tati, ne kartą minėjusi priemonę, kaip vieną geriausių makiažo pagrindų, tikrai pasiteisins. Iš tiesų gražiai suvienodina veido spalvą ir gerai užmaskuoja bet kokius netobulumus. Apačioje esančios nuotraukos atrodo labai jau patraukliai - centre matote tik makiažo pagrindą - veidas atrodo porcelianinis, užmaskuoti visi odos tiek spalviniai, tiek tekstūros nelygumai.

Pilnai baigusi makiažą peržiūriu nuotraukas ir kiekvienoje jų veidas atrodo nepriekaištingai gerai - regis atrodau net gerokai jaunesnė, nei iš tiesų esu! Čia noriu įsiterpti ir paminėti, jog makiažo pagrindas ne veltui užvadintas Photo Focus. Jis sukurtas specialiai blur efektui pasiekti fotografijose. Sukuria nuotraukose matomą nepriekaištingą kūdikio odos efektą, be porų ar raukšlių, matinį - antros odos efektą ir veikia su 7 skirtingais fotoaparato apšvietimo efektais (1. prie naktinio klubo apšvietimo, 2. vonios kambario apšvietimo, 3. fluorosencinės šviesos, 4. giedros dienos apšvietimo, 5. lauke 6. patalpose, 7. fotografuojant su blykste). Paprastai ir aiškiai kalbant - su šiuo makiažo pagrindu puikiai atrodysite visuose nuotraukose, nesvarbu kokios apšvietimo sąlygos ar fotografavimo galimybės.

KAIRĖJE: be jokio makiažo
CENTRE: tik Wet n Wild makiažo pagrindas
DEŠINĖJE: pilnas makiažas su šia pudra

Bėda ta, kad žvelgiant į veido odą realiai, rezultatai man visai nepatinka. Makiažo pagrindas paryškina kiekvieną odos tekstūros nelygumą, kiekvieną smulkią raukšlelę, o matinė tekstūra ant veido atrodo per sausa ir per sunki. Realus vaizdas manęs visai nedžiugina... Taip, galima šiek tiek pagerinti situaciją purškiant dulksną ant veido prieš ir po makiažo, tačiau vistiek, man nepavyksta išgauti to tobulo efekto realybėje, kurį matau per fotoaparato objektyvą. Na, o išlikimu aš niekad nesiskundžiu - man puikiai išlieka visą dieną. Nors dienos eigoje dar labiau paryškėja smulkios raukšlelės, o matinį efektą ant odos bandau naikinti papildomais hailaiteriais.

Ir galiausiai, regis kiekvienos mūsų poreikiai labai skiriasi: man labiau patinka natūralaus efekto, lengvi makiažo pagrindai, kurie maskuoja, bet neapsunkina odos, turi švytėjimo efektą ir atrodo ženkliai natūraliau. O artėjant pavasariui jo apskritai nesinori rinktis. Kita vertus, kokiai fotosesijai mielai pasirinkčiau tik šį. Tačiau kiek realiai fotosesijų aš turiu? Per pastaruosius tris metus tik vieną realią... tad šį kartą ne, tai nėra nei man skirtas, nei mano lūkesčius atitinkantis (o jie iš tiesų buvo labai dideli), nei man patinkantis makiažo pagrindas.

Ar jūs bandėte? Kokia jūsų nuomonė dėl šios skystos pudros? O gal atvirkščiai, jums tai geriausias makiažo pagrindas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Turiu šį pagrindą ir man jis patiko savo poveikiu.Turiu ir geresnių, bet už tokią kainą randu tik vieną geresnį, todėl suprantu kodėl visos taip giria šį produktą. O pudros kvapas man primena... dažus :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tikrai dažus! Ačiū :)
      O man kai kurios Essence ir Catrice pudros daug geresnės, daug daug... Tikriausiai tai nėra produktas bent kiek brandesnei veido odai su nelygumais :)

      Panaikinti
    2. Man šis makiažo pagrindas vienas iš geresnių :) Tikrai yra daug daug blogesnių :) Autore, kurios Jums Essence ir Catrice pudros yra geresnės? Norėtųsi pamėginti :)

      Panaikinti
    3. Tikriausiai viskas priklauso nuo odos tipo - manęs nesužavėjo, nes esu sausiaodė ir turiu raukšlelių.
      Kas man daug labiau patiko (ir lyginu ne maskavimo kokybę, o bendrą veido vaizdą realybėje):
      - Essence Camouflage - http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/03/essence-camoufflage-2in1-makiazo.html
      - CATRICE Made to Stay - http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2018/08/catrice-made-to-stay-24h-makiazo.html
      - CATRICE Even Skin Tone - http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2018/10/catrice-even-skin-tone-beautifying.html

      Bėda ta, kad asortimentas greitai keičiasi ir jei vienu metu pavyksta nusipirkti, nereiškia, kad po pusmečio bus galima įsigyti.

      Panaikinti
    4. P.S. blogesnių makiažo pagrindų tikrai yra - ir nesakau, kad tai blogiausias variantas ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą