HIMALAYA Herbals švelnus veido šveitiklis su abrikosais

"Mes privalome pasirinkti tarp to, kas teisinga ir to, kas lengva"
Professor Dumbledore

Išsirinkti tinkamą šveitiklį mano odos tipui yra labai sunku. Sausai odai netinka stambios šveitiklio granulės, kurios mechaniškai pažeidžia smulkias sausos odos poras. O va su stambiomis granulėmis gaminami šveitikliai dažniausiai siūlomi rinkoje. 

Apskritai, kažkodėl rinkoje siūloma labai daug produktų riebiai-mišriai veido odai. O va sausai kažkodėl mažiau... Net pikta! O gal sausai odai tiesiog sunkiau atrasti tinkamą produktą?


Produktas: HIMALAYA HERBALS švelnus veido šveitiklis su abrikosais ir vitaminu E
Gamintojas: Pagaminta Indijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles ir inkštirus
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: tiršta priemonės konsistencija
Tūris: 75 ml
Kaina*: 9,80 Lt (2,84 €), akcijos metu įsigijau už 6,39 Lt ( 1,85 €)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurovaistinė, Elvaistinė
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojasĮprastas prausimasis nepašalina negyvų odos ląstelių ir giliai esančių nešvarumų, todėl odą būtina valyti. Abrikosų kauliukų granulės švelniai valo odą, pašalina negyvas ląsteles ir inkštirus, atveria poras. Kviečių daigų aliejus, prisotintas vitamino E, išlaiko natūralią odos drėgmę ir skatina ląstelių atsinaujinimą. Sudėtyje esantis obuolys maitina odą ir suteikia jai spindesio.
Naudojimas: Ant sudrėkintos odos užtepkite šveitiklio, venkite paakių srities. Švelniai masažuokite pirštų galiukais sukamaisiais judesiais apie 1min. Nuplaukite ir nusausinkite. Naudoti 2-3 kartus per savaitę, kad oda būtų sveika ir spindėtų.

Paprasta, vidutiniškai minimalistinė šveitiklio pakuotė išlaikanti Himalaya kompanijos pakuočių stilių. Ant pakuotės, kaip ir visų šios kompanijos tūbelės tipo pakuočių - pagrindinio ingrediento paveikslėlis, šiuo atveju - abrikosas.
Produkto pakuotė sandariai uždengiama žalios spalvos dangteliu. Tūbėlės plastikas labai minkštas, tai palengvina gaminio dozavimą, t.y. reikiamo kiekio produkto išspaudimą iš pakuotės.


Man nepatiko šveitiklio kvapas. Nors sudėtyje pažymėta, jog produkte pridėta kvapų, bet natūralus aliejinis kvapas su maltos grūdinės kultūros kvapu man nėra labai malonus. Nors kita vertus, neįsivaizduoju kitokio šios priemonės kvapo...

Produkto konsistencija pakankamai tiršta. Vienam kartui priemonės reikia labai nedaug, tad šveitiklio labai ilgam pakaks. Šveitiklyje matomos rudos ir juodos skirtingų dydžių dalelytės. Kadangi rudos dalelės labai smulkios, jos tinkamos ir sausai odai, šveičiant odą priemonė nepažeis veido odos.


Sudėtis: AquaPyrus malus fruit extrat, Stearic acid, Isohexadecane & C9-C16 Isoparaffin, Cetyl alcohol, Prunus armeniaca seed powder, Juglans regia shell powder, Sorbitan stearate & Sucrose Cocoate, Triticum vulgare germ oil, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl acetate, Disodium EDTA, Fragrance, Flavour.

Taip pat oficialiame puslapyje pabrėžta, jog tai Arjurvedinis produktas, neturintis kenksmingų cheminių medžiagų (!). Kliniškai patikrintas. Tinka alergiškiems žmonėms. Tik išoriniam vartojimui. Nenaudoti aplink akis. Tačiau patyrinėjus sudėtį paaiškėja, kad cheminių medžiagų šveitiklis visgi turi.

Poveikis. Švelnus šveitiklis iš tikrųjų nėra toks jau švelnus, tačiau priešingai, nei Rasos šveitiklis, apie kurį jau pasakojau, Himalaya veido šveitiklis turėtų tikti visiems odos tipams, įskaitant ir riebią bei mišrią veido odą. Nors granulės atrodo smulkios, bet kadangi jos - smulkintų graikinių riešutų kevalo dalelės, yra pakankamai šiurkščios efektyviam šveitimui.

Taigi, grįžtant prie poveikio, priemonė puikiai nušveičia veidą, pašalina negyvas ląsteles. Apskritai, po naudojimo, veido oda atrodo daug šviesesnė, skaistesnė, lygesnė ir netgi švelnesnė.


REZIUMĖ. Puikus šveitiklis, tačiau niekaip negaliu apsispręsti šis, ar Rasos šveitiklis geresnis. Rasos šveitiklis švelnesnis, maloniai kvepia. Himalaya šveitiklis yra efektyvesnis, jo pakanka ilgesniam laikui... Manau abu šveitikliai puikūs - pasirinkti vieno paprasčiausiai negalėčiau...




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Nesutinku. Šį šveitiklį taip pat esu išbandžiusi ir jo granulės (maltas abrikoso kauliukas) yra per aštrios veido odai! Tiek riebiai, tiek sausai. Nežalok savo odos tokiais šveitikliais :( Ir beje, sausai odai šveitiklių nerasi, nes tokio tipo oda pagal idėją neužsikemša :)) Jeigu kemšasi, vadinasi, oda ne sausa, o tiesiog dehidratuota. Giluminei veido priežiūrai siūlau naudoti švelnią kempinėlę ir daug vandens stiklinių per dieną ;) arba kavamale susimalk avižų dribsnių ir sumaišiusi juos su tavo odai tinkančiu moliu kartą į savaitę pasilepink švelniu ir natūraliu šveitikliu, kuris tikrai nesubraižys tavo veido odos ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už patarimą.
      Išgeriu 2,5 - 3 Lt vandens per dieną, daug. Bet oda kažkiek vistiek kemšasi. Ji tikrai sausa - kartais atrodo, jog visiškai nebežinau, kaip savo veido odą prižiūrėti :) Ačiū už patarimus, išbandysiu!

      Panaikinti
    2. Tiesa, labiau norisi pašalinti tos sausesnės odos plotus... Norisi skaisčios, spindinčios veido odos ir tikisi, jog kiek grubesnis šveitimas smulkesnėmis granulėmis veido odą išvalys.
      O va molį išbandyti jau ankščiau galvojau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą