NUSIVYLIMAI: GARNIER Fructis "Color Resist" neutralizuojantis kondicionierius su aktyviaisiais violetiniais pigmentais

"Rytoj yra dar vienas šansas"

Taigi, praeitą kartą rašydama apžvalgą violetinei plaukų priemonei  blondinėms, klausiau jūsų, mielosios, o ką jūs naudojate apsaugoti savo šviesiai dažytus plaukus? Tuomet už akių užkliuvo Garnier Fructis "Colour Resist" linija, tiesa, nežinau ar labai nauja, tačiau pagaminti violetinę priemonę Garnier kompanijai man pasirodė tikrai puikus sprendimas.

Jau kuris laikas šios linijos neutralizuojantis kondicionierius mano vonios kambaryje, bandomas įvairiausiais būdais, tačiau, kaip jau supratote iš pavadinimo, rezultatai nėra džiuginantys...


Produktas: GARNIER Fructis "Color Resist Blond Booster" neutralizuojantis kondicionierius su aktyviaisiais violetiniais pigmentais
Gamintojas: "L'oreal - Garnier" Prancūzija
Paskirtis: pašalinti geltonus atspalvius, pamaitinti plaukus
Tinkamas tipas: šviesiems plaukams
Labiausiai patiko: maitinamasis kondicionieriaus efektas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 20,49 Lt ( 5,93 €).
Kur galima įsigyti: parduotuvių kosmetikos skyriuose (Maxima, Rimi, Iki ir t.t.), kosmetikos parduotuvėse (Drogas, Eurokos ir t.t.)
Įvertinimas: 4 / 10

Ką žada gamintojas: Ką tik nusidažei plaukus ir tavo šaknys atrodo per daug geltonos? Neleisk savo šviesiam atspalviui tapti geltonu: išlaikyk jį spindintį ir gaivų. Kaip jis veikia?:
Gilus maitinimas su spalvą neutralizuojančiais pigmentais.
  1. Violetiniai pigmentai neutralizuoja nepageidaujamą geltoną atspalvį ir suteikia platininį toną jau po pirmo plovimo.
  2. Giliai maitinanti formulė su vaisių ir gėlių aromatu, intensyviai maitina ir suteikia plaukams spindesio.
Rezultatas: intensyviai maitinanti formulė suteikia spindesio ir plaukai tampa švelnūs ir žvilgantys. Tavo šviesūs plaukai atrodo spindintys ir gaivūs. 
Naudojimastepti ant šampūnu išplautų plaukų 1-2 kartus per savaitę vietoje įprasto balzamo. Palaikyti 5-10 minučių, išskalauti vandeniu.


Gaminio pakuotė ryškiai raudona, tūbelės formos. Niekuo neišsiskiriantis, tiesa, nelabai sandarus, dangtelis yra pakuotės apačioje, tad gaminys nuolat paruoštas naudoti. Pakuotės plastikas pakankamai minkštas. Man pasirodė labai naudingas šviesių plaukų intarpo paveikslėlis ant pakuotės bei įvairių violetinių atspalvių paveikslėlis. Pastarasis neva turėtų rodyti, ko tikėtis gaminio viduje. Žinoma, kad violetinių atspalvių intarpas visiškai neatitinka realybės, bet būtent šie du paveikslėliai man padėjo labai greitai surasti reikiamą produktą ilgoje plaukų priežiūros gaminių lentynoje.

Nenuplaunamas kondicionierius, kaip ir visos Garnier plaukų priežiūros priemonės, turi nepaprastai malonų kvapą. Šiuo atveju šiek tiek gaivus, labai sultingų ir saldžių vaisių kvapas naudojimo metu pasklinda visame vonios kambaryje.

Švelniai violetinės, labiau pastelinės alyvinės spalvos, produkto konsistencija kreminė, bet nepaprastai lengva, tad visiškai neapsunkina plaukų.


Sudėtis: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Trideceth-6, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Chlorhexidine Digluconate, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Chloride,  Benzyl Salicylate, Citronellol, Amyl Cinnamal, Hydroxyanthraquinoneaminopropyl Methyl Morpholinium, Methosulfate, Sodium Hydroxide, Parfum / Fragrance.

Poveikis. Panaudojus kondicionierių plaukai tampa švelnučiai ir minkštučiai. Kaip jau minėjau, priemonė visiškai neapsunkina plaukų, palieka juos paslankesnius ir truputį tiesesnius. Plaukai labiau žvilga, vizualiai atrodo daug gaivesni ir sveikesni.


O dabar nuplaksiu rykštėmis Garnier kompaniją - jei jau kuriamas produktas blondinėms, jis turi būti puikus. Priešingu atveju, tokia priemonė paprasčiausiai nepatenkina 95% kliento lūkesčių...
Kadangi tai violetinė priemonė blondinėms, tikėjausi spalvos išsaugojimo bei geltonų tonų pašalinimo iš plauko, tačiau... plaukų spalvos išsaugojimas mano nuomonė yra šnipštas - spalva po dažymo nusiplovė taip pat greitai, kaip nenaudojant jokios priemonės.

Pradėjus gelsti plaukų sruogoms, kondicionierių pradėjau naudoti 2 kartus per savaitę. Iš pradžių priemonės naudojau tik pusė saujelės (daugiau nei 5 litų monetos dydžio) ir laikiau vos 5 minutes, bet nepastebėjusi rezultatų - padidinau produkto kiekį 2 kartus ir prailginau laikymą ant plaukų iki 10 minučių. Po tokių pokyčių pastebėjau, kad sustiprėjo tik gerosios kondicionieriaus savybės, o violetinio pigmento poveikis nepasireiškė nė kiek daugiau nei anksčiau.

Taigi, naudojant kondicionierių, plaukai tapo purvinai gelsvos spalvos,vietoje žadėto platininio tono atspalvio... Niekas nepasikeitė nei po savaitės, nei po mėnesio naudojimo. Tai didžiausias nusivylimas - priemonę pirkau, kad pakeisti savo įprastinį SWISS O-PAR "Silver" plaukų šampūną suteikiantį plaukams tikrai gražų sidabrinį atspalvį. Jei būčiau norėjusi tik kondicionieriaus, būčiau paprasčiausiai įsigijusi balzamą ar kondicionierių...


Papeiksiu ir produkto kainos ir kokybės santykį - už priemonę, kuri veikia tik dalinai mokėti 20,49 Lt yra gerokai per daug. Tiesą sakant net už violetinę priemonę tokia suma yra gerokai per aukšta - anksčiau naudota kainavo vos 13,90 Lt.

REZIUMĖ. Produktas nepateisino mano vilčių - jis visiškai neveikia geltonų plaukų šaknų ir nesuteikia jiems platininio atspalvio. Taip pat nepastebėjau, kad kondicionierius ilgiau išsaugotų plaukų spalvą. Kaip balzamas priemonė veikia, bet jei būčiau norėjusi įprasto kondicionieriaus, paprasčiausiai būčiau nusipirkusi bet kurį pigesnį (kad ir Garnier kompanijos) kondicionierių.




Ačiū, kad skaitote.
Gražios dienos,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Galiu parekomenduoti plauku kauke geltonumui salinti, tai kompanijos Oyster vadinasi "No yellow"", kainuoja apie 30 lt ir yra pirkti Cascadoje. Neisausina plauko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už rekomendaciją, Živile, būtinai išbandysiu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą