DOVE "Summer Glow + soft shimmer" maitinamasis losjonas su savaiminiu įdegiu ir lengvo blizgesio dalelėmis

Šiandien dieną noriu pradėti kalbomis apie Dove "Summer Glow" kūno losjoną su savaiminio įdegio dalelėmis. Iš tiesų, man tai labai nostalgiškas ir daug gerų prisiminimų keliantis produktas. Kai buvau paauglė, vienas madingiausių dalykų buvo būti rudai, įdegusiai ar gerai paskrudusiai (čia kai pagalvoji, kiek tuo metu tai buvo svarbu, populiaru ir madinga). Tos mandresnės merginos, kurių mamos buvo modernesnės keliaudavo į soliariumus. Tiesiog, norint nepilnametei apsilankyti soliariume, reikėjo ne tik nemažų finansų, tačiau ir gauti raštišką tėvų leidimą. Be jo soliariume galėjai ir nesirodyti, juolab, kai aš atrodžiau labai jaunai, jaunesnė, negu iš tiesų buvau.

Tad visos tos, kurios negalėjome patekti po dirbtinės saulės lempomis, tepėmės kūnus savaiminio įdegio losjonais ir tyliai, slapta nuo berniukų šnibždėdavomės, kuris geriau dengiasi, kas palieka dryžius, kuris tepa drabužius. Pati didžiausia žvaigždė ir populiariausia priemonė visuomet buvo Dove "Summer Glow", su kuria pavykdavo bene tolygiausias įdegis. Aišku, ji kainuodavo nemažai, na turiu galvoje iš mokinio kišenpinigių kainuodavo nemažai, todėl kartais nevalgydavom pietų, nepirkdavom ledų porcijos ir taupydavom, kad įsigytumėm naują losjono buteliuką tam gražiam ir tokiam madingam įdegiui. "Ne, aš nesideginau, mano oda tokia" (suprask tokia graži) - bene juokingiausias ir dažniausias to laikotarpio pareiškimas. 😊

Kaip supratot, losjonas mums, man tuomet tikrai buvo kažkas tokio, pasižiūrim, ką apie jį manau dabar, po to, kai intensyvus įdegis nebėra toks gyvybiškai svarbus, kaip mokyklos laikais; kai praėjo nemažai laiko; kai nebereikia taupyti pinigėlių dar vienam losjono buteliukui.

"Atsiminimai, tai ypatingos akimirkos, kurios pasakoja istoriją"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: DOVE "Summer Glow + soft shimmer" maitinamasis losjonas su savaiminiu įdegiu ir lengvo blizgesio dalelėmis
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: maitinti odą, suteikti spindesio, blizgesio ir vasariško įdegio
Tinkamas tipas: normaliai odai
Labiausiai patiko: greitai matomas rezultatas
Labiausiai nepatiko: spindesio dalelės priemonės konsistencijoje
Tūris: 250 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Maitinamasis kūno losjonas su lengvo blizgesio dalelėmis normaliai odai maitina odą ir iškart suteikia spindesio, palaipsniui sukurdamas lengvą, vasarišką įdegį. Siekdami tolygaus atspalvio, kasdien sukamaisiais judesiais įtrinkite odą. Prieš apsirengdami, leiskite losjonui susigerti į odą. panaudoję nusiplaukite rankas. 


Kūno losjono pakuotė per kelis metus keitėsi kelis kartus, tačiau šiuo metu jis labai panašus į tą, kurį naudojau mokyklos laikais. Tai ilgas, aukštas plastikinis buteliukas, pagamintas iš rudos spalvos plastiko, su vienu keistai įlenktu šonu. Pakuotės dizainas malonus akiai, tačiau kartu jokių ypatingų puošybos detalių neturi.

Buteliukas užsuktas tokios pat spalvos plastikiniu dangteliu, kurį galima nuimti, siekiant iškrapštyti paskutinius likučius. Mokyklos laikais pakuotę perkirpdavau ir pirštu iškabindavau visus produkto likučius iki pat galo. Tad dalis dangtelio atsikemša, po juo mažutė dozavimo anga, puikiai tinkama tirštam produktui: palenkus nebėga lauk, reikia paspausti minkšto plastiko sieneles. 


Kvapas. Losjono kvapas man niekad nebuvo itin malonus - kvepia tikrai ne žibutėmis. Priemonė turi pakankamai stiprų savaiminio įdegio priemonėms būdingą kvapą, kuris ant odos išlieka pakankamai ilgai, bent pusdienį, aš jį jaučiu labai aiškiai.

Konsistencija. Losjonas lengvai rusvo atspalvio. Sakyčiau, kaip losjonas jis tirštokas ir man labiau norėtųsi jį įvardyti kaip kūno kremą, negu losjoną.


Sudėtis: Aqua, GlycerinDihydroxyacetone, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Glycol Stearate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Collagen Amino Acids, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Isomerized Linoleic Acid, Lactic Acid, Potassium Lactate, Sodium PCA, Urea, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isohexadecane, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Stearamide AMP, Citric Acid, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Potato Starch Modified, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Tin Oxide, Disodium EDTA, Parfum, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Caramel, Maltodextrin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 47005, CI 77891.


Poveikis. Nors gamintojas sako, kad produktą reikia padengti kasdien, siekiant išgauti įdegio efektą, tačiau aš ne visuomet turėjau laiko, o kartais ir noro aplikuoti losjoną, todėl turiu pasakyti, jog jį naudojau ne visai reguliariai, tada, kai prisimindavau arba tuomet, kai norėdavau papildomai padengti. Pirmąją dieną po ilgesnio laiko man visuomet patinka nušveisti odą ir pašalinti visas galimas negyvos odos ląsteles lauk.

Losjonas lengvai paskirstomas ant odos, tikrai daug lengviau, nei pamenu iš savo paauglystės metų, o kartu ir gerokai tolygiau, tai man padeda išvengti dryžių ir spalvos nevienodumo, kurio pasitaikydavo paauglystės bandymų laikotarpiu. O gal išmokau geriau naudotis tokiomis priemonėmis? Vienaip ar kitaip, dryžių ji man nepalieka.

Iš karto po padengimo oda įgauna sveiką, gražų spindesį ir paskirsčius produktą, oda pasidengia nedideliomis spindinčiomis dalelėmis, Tiesą pasakius, jos man visiškai nepatinka, nes visą dieną, po produkto padengimo, visur, kur eini, tas spindesys byra nuo kūno ir pastebiu visur ant grindų spindinčių dalelių, Dalis jų pasilieka ir rūbuose. Tad nežinau, nežinau, pats blizgutis mano akiai per stambus, todėl priemonė su tokiu spindesiu man labiau priimtina žiemos metu, bet ne vasarą: nesinori tokio dydžio, akivaizdžiai matomų blizgučių ant odos. Kiek pamenu, anksčiau tų blizgučių tikrai nebuvo ir gaila, kad gamintojas sugalvojo juos dėti į produktą.

Pats gaminys netepa rūbų, jei leisite jam normaliai susigerti. Turiu galvoje, ant rūbų nepalieka rudų dėmių, susigeria gana greitai, gal kokį 10 minučių, kol galiu pilnai apsirengti. O dengiant kasdien, iš tiesų išgaunamas tas gražus, tolygus, sveikai atrodantis įdegis. Aišku, didelio odos drėkinimo aš nepajutau, bet sausinimo irgi nebuvo. Tad, jeigu ne tie blizgučiai priemonės konsistencijoje, losjonas būtų tiesiog tobulas. Dabar gi, tik geras, pradėjau antrą šios priemonės buteliuką, kurį mielai sunaudosiu ir pasidžiaugsiu įdegiu tol, kol negalėsiu iš tiesų įdegti vasariškoje saulėje.




Ačiū, kad skaitote,

Ar jau pasiilgote vasaros?
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Esu ir as bandziusi si losjona. Vat ir man siek tiek uzkliuvo tie blizguciai. Gal geriau ju nebutu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kaip pritariu, nebūtų blizgučių, būtų tobula :D :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą