MOSSA "Youth Defence" sertifikuotas ekologiškas naktinis kremas su gervuogėmis ir omega-3 bei omega-6 riebalų rūgštimis

Pirmadienis tegul prasideda gražia, prižiūrėta ir pasirūpinta veido oda. Iš tiesų, savo veiduko odą stengiuosi prižiūrėti kiek įmanoma labiau, teisingai rūpintis ir kiek įmanoma puoselėti jos grožį, todėl nenuostabu, kad šiandien kalbėsime apie veido kremą skirtą nakčiai. Ne, savo L'Orealio nakčiai dar nebaigiau, tačiau aną galima naudoti ne kiekvieną vakarą, tad jį naudoju pakaitomis su latvių gamintojo Mossa naktiniu kremu, apie kurį noriu pakalbėti plačiau.

"Brangus tu,
Susitaikyk su veidrodžiu ir stebėk, kaip keičiasi tavo atspindys jame"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MOSSA "Youth Defence" sertifikuotas ekologiškas naktinis kremas su gervuogėmis ir omega-3 bei omega-6 riebalų rūgštimis
Gamintojas: "Madara Cosmetics SIA". Pagaminta Latvijoje
Paskirtis: maitinti, drėkinti, stabdyti senėjimą, stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams. Amžius: 20-45 m.
Labiausiai patiko: poveikis odai
Labiausiai nepatiko: ilgai išliekantis kvapas
Tūris: 50 ml
Kaina*: apie 17,00 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Trejopas jauninamasis poveikis:
1. Vertingas gervuogių aliejus maitina ir drėkina odą miego metu;
2. Biologiškai aktyvus omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių kompleksas atkuria natūralias odos apsaugines savybes;
3. Gervuogėse esantys antioksidantai stabdo senėjimo procesą ir stangrina odą.
Rezultatas: kitą rytą oda atrodo atjaunėjusi. 89% moterų patvirtino, kad oda tampa lygesnė, stangresnė ir labiau švytinti jau po 4 savaičių. Kreminės tekstūros dėka oda maitinama ir minkštinama.
Naudojimas: tepti ant švarios veido odos. Visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai.


Veido kremas supakuotas tvirto, storo balto kartono dėžutėje, tačiau jas mes metame lauk iš karto, kai nusiperkame priemones, na, bent jau aš metu. Pati kremo pakuotė aukšta, plona, su pompa, uždengta skaidriu, matinio efekto dangteliu. Iš tiesų kremo naudojimo principas paprastas: spaudi pompą, o produktas kyla į viršų. Aš įsivaizduoju, jog viduje įmontuotas dvigubas dugnas, kuris kyla į viršų. Gaila, kad pro plastiko sieneles, kurios iš pirmo žvilgsnio man pasirodė metalinės, nesimato kiek produkto sunaudota, kiek jo dar liko pakuotėje - aš neįsivaizduoju, kaip patikrinti likučius ir man tai visai nepatinka - tikėtina, kad kremas baigsis gana netikėtai...

Iš tiesų akį patraukia baltas pakuotės dizainas su pakankamai švaria (dizaino prasme, ne švaros 😆) etikete ir juoda, apetitą keliančia gervuoge. Mmm... užsimaniau uogų 😊


Kvapas. Priemonės kvapas labai stiprus ir intensyvus, tiesą sakant stiprumas ne tik erzina, bet ir atrodo griaužia uoslę. Pasitepu dar gerokai prieš miegą, ir užmiegu su tuo erzinančiai stipriu kvapu, nors ryte, ačiū gamintojams, jo nebejaučiu. Šiaip pats kvapas nėra nemalonus - jis kosmetinis, malonus, kažkiek primena uogas, tačiau gerokai per stiprus. Ir jei jau aš skundžiuosi dėl stiprumo, tai reiktų įsivaizduoti, kaip jaučiasi kvapams jautrios merginos!

Konsistencija. Veido kremas baltos spalvos, iš pirmo žvilgsnio atrodo, jog konsistencija labai lengva, tačiau kremas tirštokas, turi šiek tiek riebumo, bet nepasakyčiau, kad labai riebus, ne, normaliai riebus.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, Lavandula Angustifolia (Lavander) Floral Water*, Glycerin**, Caprylic/ Capric Triglyceride, Decyl Cocoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Squalane, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rubus Fruticosus (Blackberries) Fruit Extract*, Rubus Fruticosus (Blackberries) Fruit Oil Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter*, Cellulose, Aroma, Stearic Acid, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Linalool**, Limonene**.
* ingredientai iš natūralių organinių ūkių
** natūralūs eteriniai aliejai
*** pagaminta naudojant organinius ingredientus

99% ingredientų yra natūralios kilmės; 10% ingredientų gauta iš organinių ūkių.


Poveikis. Taigi, viskas labai paprasta - kremą dengiu vakarais, kai ant odos netepu L'Oreal Extraordinary naktinio kremo - kaukės. Ir tuomet jau keliauju miegučio. Iš ties, kremas į odą susigeria greitai, tik tas, jau minėtas erzinantis kvapas niekur ir niekad nedingsta, iki pat miego. Tą žinodama, pastaruoju metu kremą dengiu tik prieš pat nakties miegą - pasitepu ir einu iš karto miegoti.

Tačiau, tikrai nėra viskas taip blogai, kai čia piešiu. Man labiausiai patinka kremo poveikis odai. Nežinau, kas jame tokio, bet mano oda po nakties atrodo puikiai, ir jaučiasi visai kitaip nei po L'Orealio naktinio kremo. Čia gi oda labiau maitinama, negu drėkinama, nors ir drėkinimas jaučiasi. Bet stipriausias efektas yra odos jauninimas: taip, po nakties oda atrodo gerokai jaunesnė, lygesnė, skaistesnė ir šviesesnė. Be to, pastebėjau, kad smulkios raukšlelės nebėra tokios matomos, o pati oda - stangresnė. Matant tokį efektą ant odos, tiesiog norisi tikėti, kad jis efektyvus siekiant apsaugoti nuo senėjimo ir ilgiau išlaikyti odą jauną, kad jos taip neveiktų turimas metų skaičius ir ilgiau būtų apsaugota nuo aplinkos poveikio.

Jei jau prakalbome apie metus ir skaičius, norisi pabrėžti, kad kremas skirtas 20-45 metų amžiaus merginoms ir moterims, tačiau amžių žyminti juostelė ryškiausia ties 25-40 metų amžiaus riba. Manau, kad 40-metės aš norėtų šiek tiek stipresnės ir efektyvesnės, nebe prevencinės priemonės, o iš tiesų su raukšlėmis kovojančio stipraus kremo. Tuo tarpu 20-metė aš pasakytų, kad tokiems kremams ji dar per jauna. Aš sakyčiau, kad jis turėtų būti aktualiausias 30-35 metų moterims ir merginoms, kurios nori panaikinti smulkias raukšleles, tačiau dar negalvoja apie intensyvų su raukšlėmis kovojantį kremą. Iš kitos pusės, mes visos labai skirtingos, kai kurios 25 metų merginos jau atrodo gerokai vyresnės arba turi pakankamai gilių raukšlių, trūksta odos stangrumo, o kai kuriai 30-metei toks kremas būtų dar per stiprus ir jos oda visiškai nereikalaus jokio papildomo stangrinimo ir jauninimo. Tad tikriausiai reiktų rinktis pagal save. Aš galvoju, kad šito kremo, žinodama poveikį, dar bent porą metų nenaudočiau - nėra didelio poreikio. Tačiau ateityje, ypatingai, jei gamintojai patobulins kvapo intensyvumą - kodėl gi ne?




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Didžiausias minusas - didelis alkoholio kiekis sudėtyje, alkoholis visgi sausina ir nieko labai gero nedaro :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, alkoholis net antroje vietoje tarp sudėtinių dalių. Tačiau man asmeniškai jokio odos sausumo ar sudirgimo neatsirado, kitu atveju būčiau tai parašiusi tekste. Nors jūsų, Živile tiesa, kremą reiktų atsargiai naudoti, stebint, kaip oda reaguoja.

      Panaikinti

Rašyti komentarą