2018/03 Kovo mėnesio pirkiniai ir naujienos

Na ką, metas naujiems pirkiniams? Kovo mėnesį jų visai nedaug: kosmetikos staliukas ir taip lūžta nuo kosmetikos, o vonioje turiu visko, ko man reikia, tad šiam kartui visai nedidelis priemonių papildymas ir kompanijų naujovės. Kviečiu įrašui.

"Kiekvienas kvailys suras dar didesnį kvailį, kuris juo žavėsis."
N. Bualo


Plaukams

Padariau pertrauką su aliejais, bet vistiek noriu kažkokių papildomų priemonių, tad paėmiau losjono ampulėse, skirto silpniems ir lūžinėjantiems plaukams. Vis dar nesuprantu, ar jis skirtas tik plaukams ar ir šaknims? Atskirai neišskirta, kad tepti ir galvos  odą, tad tikriausiai tik plaukams. Be to, nelabai suprantu, ar vienam kartui turėtų būti skirta visa ampulė? Ar per didelis kiekis nesuriebins plauko? Gal kas esate bandžiusios?
Eurokos, 5 x 0,79 EUR


Eurokos ir Drogas parduotuvėse išbandžiau bene visus nagų lako valiklius ir nepasakyčiau, kad radau kažką kas man labai patiko. Visai tiko Essence variantai, o mėgiamiausias Sally Hansen valiklis. Visai norėjau išbandyti kažką "ale" profesionalesnio, tad šitas jau lauks mano nagų.
Douglas, 4,99 EUR


Šitas dalykėlis buvo pridėtas prie naujausio, pavasarinio Happy 365 žurnalo. Labai smagi spalva ir ant lūpų atrodo puikiai. Fainas

L'Oreal naujienos


Iš L'Oreal šį kart gavau naujuosius veido drėkiklius ir juos naudoju nuo pat pirmos dienos. Šiai dienai įspūdis labai malonus ir geras: lengva formulė greitai susigeria, gana gerai drėkina, sudirgimų ar nemalonių pojūčių nekelia. Daugiau būtinai paminėsiu tinklaraščio įraše.

Maybelline naujienos




Ir naujienos iš Maybelline kompanijos - smagios antakių tatuiruotės ir tušas, kurį visos rekomendavo, bet taip ir nenusipirkau... 

Vitrina PRO naujienos


Visas depiliavui skirtas rinkinys. Jaučiu šiokį tokį jauduliuką, nes... juk aš mėgstu kojas skusti skustuvu ir turiu savo pamėgtą plaukelių šalinimo būdą. Tačiau kas čia žino? Gal bus taip patogu ir efektyvu, kad jis pasikeis? Belieka dar šiek tiek paauginti plaukelius ir imsiu bandyti 😊


Viskas, tokios mano naujovės ir pirkiniai. Kaip jau minėjau, labai kuklus šitas mėnuo, tačiau nieko keista, tokių pasitaiko. O ką gero jūs įsigijote šį mėnesį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Man tai nieko su tomis kasetemis ir vaskais nesigavo. Per daug skauda, kad pati sau sugebeciau nusiplesti. Pas kosmetike kazkaip atsikankini. Bet ji tai daro profesionaliai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm, ačiū kad pasidalinai potyriais :) Oi, pažiūrėsiu, pabandysiu, jei ką, šiaip nesu labai pakanti skausmui, bet visuomet galima grįžti prie skutimo, jei kas netiks :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą