DRIU BEAUTY "Wise Unisex" PHA šveičiamasis serumas su prebiotikais, vitaminu B3, hialurono rūgštimi ir PHA rūgštimis

Pristatinėti Driu Beauty kompanijos mano bloge tikriausiai jau nebereikia? Spėjau papasakoti apie porą priemonių veidui iš universaliosios Wise Unisex linijos, pristačiau jums linijos idėją bei papasakojau, kodėl kompanija naudoja prebiotikus kosmetikos priemonių sudėtyje, tad šiam kartui be ilgų įžangų noriu papasakoti apie paskutinį produktą - šveičiamąjį serumą.

Mechaniniai šveitikliai odai tikriausiai yra patys populiariausi, tačiau toli gražu ne geriausias pasirinkimas odai: grūdeliai gali braižyti odos paviršių ir pažeisti apsauginį barjerą, ko pasekoje ji tampa pažeidžiamesnė aplinkos poveikiui, formuojasi odos tekstūros nelygumai... Geriausias pasirinkimas, bent jau sausesniems ir brandiems odos tipams yra švelnūs rūgštiniai šveitikliai. 

"Sėdėti ir laukti, kol sėkmė už jūsų užklius, ar eiti ir paieškoti, kur ji pasislėpus?"
N. Chilas


Produktas: DRIU BEAUTY "Wise Unisex" PHA šveičiamasis serumas su prebiotikais, vitaminu B3, hialurono rūgštimi ir PHA rūgštimis
Gamintojas: MB "Driu Beauty". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles, drėkinti, apsaugoti nuo laisvųjų radikalų
Tinkamas tipas: moterims, vyrams, paaugliams (12-25 m. amžiaus)
Labiausiai patiko: švelniai šalina negyvą odą
Labiausiai nepatiko: labai lipnus
Tūris: 50 ml
Kaina*: 32,00 EUR
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Šveičiamasis serumas PHA rūgščių pagalba švelniai šalina negyvų ląstelių sluoksnį, drėkina, stiprina odos apsauginį barjerą bei kovoja su laisvaisiais radikalais. Veido serumas gerina odos būklę, kovoja su aplinkos poveikiu ir nejautrina odos. Tai švelnus veido odos šveitiklis su prebiotikas. Moksliniai tyrimai rodo, kad ši medžiaga maitina gerąsias odos bakterijas ir padeda atstatyti odos mikrobiotą, taip pat saugo nuo aplinkos poveikio ir taršos.

Rūgštinio serumo sudėtyje naudojamos polihidroksi rūgštys, glukonolaktonas ir laktobioninė rūgštis, jos veikia švelniau nei AHA rūgštys ir tinka jautriai bei problematiškai odai. Moksliniai tyrimai patvirtina, kad PHA rūgštys ne tik šalina negyvų ląstelių sluoksnį, bet taip ir drėkina, tvirtina odos apsauginį barjerą ir turi antioksidacinį poveikį.

Sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri padeda palaikyti odos drėgmės pusiausvyrą. Jos poveikį papildo alijošiaus ekstraktas, rūgštys, pantenolis, glicerinas bei natrio laktatas.
Vitaminas B3 padeda atstatyti odos apsauginį barjerą ir drėgmės balansą, ramina, mažina uždegimines reakcijas ir veikia kaip antioksidantas, padeda odai kovoti su žalingu aplinkos poveikiu.
Sudėtyje esantys tripeptidai skatina kolageno gamybą ir odos atsinaujinimą.
Šis šveičiamasis serumas atlieka ne tik veido šveitiklio funkciją, bet ir gerina odos būklę, stiprina apsauginį barjerą, gerina drėgmės pusiausvyrą ir kovoja su žalingu aplinkos poveikiu.
Naudojimas: Naudoti nakčiai 2-4 kartus per savaitę, paskirstyti serumą ant švarios veido ir kaklo odos. Jei trūksta drėgmės, ant serumo galima tepti kremą. Naudojant šį produktą privaloma apsauga nuo saulės!


Labai patogi, metalinė serumo pakuotė su plastikine pompa, kurią esant reikalui galima užfiksuoti ir saugiai įsimesti į kosmetinę. Tokio tipo pakuotės, kaip žinia yra ne tik patogesnės, bet ir gerokai higieniškesnės, nei pavyzdžiui, pipetė. Wise Unisex linijos gaminius vienija vienodas - sidabriškai juodas dizainas, kuris įtiks ne tik moterims, bet ir išrankiems vyrams. Tiesa, lyginant su kremo ir prausiklio pakuotėmis, serumo pakuotė atrodo gerokai išvaizdžiau ir solidžiau.

Kvapas. O va visi trys turėti Wise Unisex gaminiai yra visiškai vienodo aromato - kosmetinis kvapas, kurioje dominuoja gana stipri, saldoka vanilės nata.

Konsistencija. Skaidrus, lipnus, tirštokas skystis.


Sudėtis: Aqua, Lactobionic Acid, Gluconolactone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Sodium Lactate, Glycerin, Panthenol, Inulin, Niacinamide, Saccharide Isomerate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-5, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate


Poveikis. Kalbant apie poveikį noriu pradėti nuo labiausiai nepatikusio dalyko - priemonės lipnumo. Pirmą vakarą užtepus gausiau niekaip nesupratau, kas vyksta, mat serumas nė neketino susigerti, o veido paviršius pasidengė itin lipniu sluoksniu. Sekančius kartus jau buvau atsargesnė ir atidžiau dozavau produktą, tačiau veidas vistiek būdavo labai lipnus, net ir ant viršaus užtepus drėkinamojo kremo. Po pusvalandžio tas lipnumas šiek tiek sumažėdavo, tačiau vistiek būdavo toks, kad veidas lipdavo prie pagalvės. Dėl tokio priemonės lipnumo ir ryte tekdavo atsikelti su dar šiek tiek lipniais skruostais, prie kurių jausdavosi tarsi smulkūs prilipę nešvarumai ar dulkelės (spėju nuo pagalvės ar iš aplinkos. O ką, jūs gyvenate steriliai? Tvarkausi ir valau namus kasdien, bet nuo dulkių dar niekad nepavyko pabėgti). Nors tas lipnumas kas kart erzina vis mažiau, imu prie jo priprasti, tačiau vistiek tai lieka pačiu nemaloniausiu aspektu. Suprantu, kad kitaip, naudojant rūgštis, priemonės ir nepagaminsi, tačiau erzina ir gana.

Taip taip, įpročio reikalas. O gal geriau pakalbame apie gerus dalykus? Šis serumas yra veiksmingas, kai reikia ar norisi itin švelniai pašalinti nuo odos negyvas ląsteles. Anksčiau visuomet rinkdavausi šveitiklius su grūdeliais, tačiau jau kuris laikas pastebiu, kad odai tai ima vis mažiau ir mažiau patikti, - dalelėmis galima lengvai subraižyti ir pažeisti odą... Tuo tarpu rūgštinis produktas šalina negyvas ląsteles be jokio masažavimo ar odos trynimo, tiesiog per naktį. Be to, aiškiai pastebėjau ir priemonės drėkinamąsias savybes - retai kada odai pritrūksta papildomo drėkinimo, o naudojant šveičiamąjį serumą gana greit dingsta odos pasausėjimai ir  ženkliai mažėja odos šerpetojimas.

Man šitas serumas labai patiko - daro tai, ką žada itin švelniai ir maloniai. Man nepatinka tik lipnumas, bet jau minėjau, kad tai labiau įpročio reikalas, kitų gali ir visiškai neerzinti. Nors kaina gali pasirodyti nemaža, tačiau reikia visai nedidelio lašelio visai odai, tai tie 50 ml tarnaus dar ne vieną mėnesį. Rekomenduočiau išbandyti sausos, normalios odos savininkėms!

P.S. Dabar gundausi išbandyti Driu Beauty auksinę liniją. Gal bandėte? Kurios priemonės vertos dėmesio?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Bandžiau jų rūgštį. Man dirgino akis, nors šalia jų net netepiau 🤷‍♀️

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šita rūgštis tik veidui - jokiu būdu šalia akių negalima

      Panaikinti

Rašyti komentarą