BIELITA "Pearl Shine" drėkinantis ir spindesio suteikiantis veido tonikas su perlų ir azijinės centelės ekstraktais

Baigiau, sunaudojau Skinlovers toniką ir pagalvojau, kad dabar puiki proga pabaigti krūvą kosmetikos priemonių likučių buteliukuose dar iki remonto - norisi kuo mažiau pakuotis, todėl šiomis dienomis namuose tikras kraustametis - į dėžes ir pakuotes renkasi dar naudojami ir mieli dalykai; šalia pastatytos ir dvi: viena jų skirta išmetimui, o kita dovanoms. Dovanų/ atidavimo dar skirstoma daugmaž pagal tai, kas ko norėtų iš artimųjų, o likusią dalį tiesiog sudedu skelbimus ir atiduodu tiems, kurie susidomi ar paprašo. Taip jau iškeliavo didžioji dalis baldų, taip iškeliaus ir likę. Šiomis dienomis per rankas praeina kelios dešimtys daiktų, tad mažų mažiausiai norisi papildomai pakuoti dar vieną ar penkis buteliukų, kurių likučių pakanks vos keliems kartams. Vienas iš tokių butelaičių yra veido tonikas iš Bielita - įsigytas senokai, naudojimo eigoje nutrauktas naudoti ir vėl naudotas, tik jau su kitokia patirtimi ir kiek kitokiomis emocijomis.

"Visi mes vienaip ar kitaip esame pamišę."
Paulo Coelho


Produktas: BIELITA "Pearl Shine" drėkinantis ir spindesio suteikiantis veido tonikas su perlų ir azijinės centelės ekstraktais
Gamintojas: SP "Bielita". Pagaminta Minskas, Baltarusija
Paskirtis: drėkinti, tonizuoti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiamas drėkinimas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 150 ml
Kaina: 2,24 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Užbaigia valymo procesą, efektyviai paruošia odą tolimesnei priežiūrai. Aktyviųjų komponentų kompleksas (perlų ir centelės ekstraktai, Polylift) intensyviai drėkina, gabena maitinamąsias medžiagas į giliuosius odos sluoksnius, šalina blankią veido spalvą ir suteikia odai spindesį.
Naudojimas: priemonėje suvilgytu vatos diskeliu nuvalyti veido ir paakių odą.


Pakuotė. Balto plastiko buteliukas su juodu užsuktu plastikiniu dangteliu, kurio viršus atsidaro. Pakuotės dizainas labai paprastas - užrašai lotyniškais raštmenimis ir kirilica bei pora holografinio spindesio akcentų. Sakyčiau labai paprastai ir žvilgsnio nepatraukė iš karto, paėmiau regis tik dėl pažado suteikti odai spindesio.

Kvapas primena kosmetines priemones ir sintetinį perlų aromatą. Perlo asociacijas iš ties kelia. Gamintojas priemones sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas ir šiuo atveju aš nežinau, kaip reiktų vertinti? Nemėgstu kvapų kremuose, nepatinka intensyvūs serumų aromatai. Tačiau tonikas yra toks dalykas, kur aromatas teikia savotišką aromaterapiją. Pavyzdžiui, man labai patinka rožių vandens aromatas, tačiau ne visus kosmetinius kvapus aš vertinu. Tad jei tonikas turi kvapą, norisi tokio, kuris kuo labiau tiktų mano uoslei ir nuteiktų maloniai.

Konsistencija skysta, visiškai tokia, kaip įprasto vandens.


Sudėtis: Aqua, Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Sodium Chloride, Hydrolyzed Pearl, Centella Asiatica Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Xanthan Gum, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional.


Poveikis. Deja, tačiau vien kiek atidžiau patyrinėjus sudėtines dalis, akių vaizdas tikrai nedžiugina. Nors pradžia atrodo daugiau mažiau standartinė: vanduo, antistatikai, emulsikiai, tirpikliai sudaro priemonės pagrindą Toliau seka keli gerieji ingredientai odai, kurie geba drėkinti, skaistinti ir raminti odą, tačiau galui - tiesiog masė nesaugių konservantų, masė vidutinio saugumo kvepalų ingredientų, kurie didelės vertės tonikui neprideda. Akių nedžiugina, tačiau neigiamo poveikio odai aš nepastebėjau.

Nelabai stiprus man pasirodė ir teigiamas efektas. Oda po toniko jaučiasi labai komfortabiliai, lyg ir minimaliai geba drėkinti, kondicionuoja ir vos, vos, vos pašviesina. Tačiau... poveikis nėra labai intensyvus. Tad kaip vertinti? Nežinau, lyg ir nieko blogo odai nedaro, tačiau ir to teikiamo gėrio mažoka. Pastaruoju metu ir baltarusiškų produktų man nebesinori pirkti, nesinori remti diktatoriškų rėžimų savo pinigais. Ir dėl efekto kartoti nemanau kad norėsiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai