EO LABORATORIE Ukrepliajuščij tiesinamasis šampūnas ir balzamas su makadamijų aliejumi

Valio, dalis medžiagų užsakyta ir jau pakeliui į mūsų namus. Kokius namus kuriame? Kursime jaukius su šiek tiek vintažinio prieskonio. Žinau, kad dabar populiaru tamsios sienos, žinau kad visi mėgsta įspūdingus marmuro raštus, žinau, kad populiarūs juodi stalviršiai... turime juodus baldus vaiko kambaryje ir kasdien gailiuosi tos akimirkos, kai nusprendžiau juos pirkti. Nenoriu tarnauti namams, noriu, kad namai tarnautų man, kad būtų lengvai prižiūrimi ir jaukūs. Užsakėme grindis visam butui ir plyteles - pradžia yra, o paskui eigoje. Ryt turėtume suprojektuoti ir greičiausiai užsakinėti virtuvinį. Na o kol kas - šiek tiek apie kosmetiką - nedideles šampūno bei balzamo pakuotes iš EO LAB.

"Širdis įpranta tikėti tuo, ką įpranta sakyti lūpos."
Charlie Baudelaire


Produktas: EO LABORATORIE Ukrepliajuščij tiesinamasis šampūnas ir balzamas
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: išplauti plaukus, atkurti pažeistus, stiprinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: pritrūko stipresnio balzamo efekto
Tūris: po 50 ml (galima įsigyti po 250 ml pakuotėse0
Kaina: 50 ml - 1,29 Eur; 250 ml - 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: EO LABORATORIE plaukų šampūnas, kuris papildytas natūraliais aliejais ir ekstraktais, savo sudėtyje turi 97,2 % augalinės kilmės medžiagų. Sudėtyje yra simondsijų ir organinio kviečių gemalų aliejaus, kinrožės ekstrakto, kurie efektyviai atkuria pažeistus plaukus bei aprūpina juos maitinamosiomis medžiagomis. Šios šampūno sudedamosios dalys stiprina ir apsaugo nuo žalingo aplinkos, saulės spindulių ir šilumos bei formavimo priemonių poveikio. Organinis makadamijos riešutų aliejus atkuria ir atgaivina silpnus, žvilgesį praradusius plaukus. Jis stiprina bei suteikia plaukams spindesio. Organinis hamamelio ekstraktas pasižymi intensyviomis maitinamosiomis ir stiprinamosiomis savybėmis, kurios suaktyvina galvos odos medžiagų apykaitą bei skatina plaukų augimą. Organinis taukmedžio sviestas pasižymi minkštinamosiomis, drėkinamosiomis ir apsauginėmis savybėmis, kurios suteikia plaukams daugiau apimties.
Naudojimas:
Masažuojamaisiais judesiais tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnų plaukų, nuskalaukite vandeniu. Jeigu reikia, procedūrą pakartokite.

BALZAMAS:  
EO LABORATORIE STRENGHTENING plaukų balzamo sudėtyje, kuri papildyta natūraliais aliejais ir ekstraktais, yra 97,2 % augalinės kilmės medžiagų. Sudėtyje yra simondsijų ir organinio kviečių gemalų aliejaus, kinrožės ekstrakto, kurie efektyviai atkuria pažeistus plaukus, aprūpina juos maitinamosiomis medžiagomis. Šios balzamo sudedamosios dalys stiprina ir apsaugo plaukus nuo žalingo aplinkos, saulės spindulių ir šilumos bei formavimo priemonių poveikio. Organinis makadamijos riešutų aliejus padeda atkurti ir atgaivinti silpnus, žvilgesį praradusius plaukus. Aliejus stiprina ir suteikia plaukams spindesio. Organinis hamamelio ekstraktas pasižymi maitinamosiomis savybėmis, kurios stiprina plaukų svogūnėlius, suaktyvina galvos odos medžiagų apykaitą, skatina plaukų augimą. Organinis taukmedžio sviestas pasižymi minkštinamosiomis, drėkinamosiomis ir apsauginėmis savybėmis, suteikia plaukams daugiau apimties.
Naudojimas:
Masažuojamaisiais judesiais tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį balzamo ant drėgnų, šampūnu ištrinktų plaukų, palikite 1 - 2 min., nuskalaukite vandeniu.


Pakuotės. Mažytės, rudo plastiko pakuotės su atsukamais dangteliais. Deja, ne pats protingiausias būdas, mat balzamą iškrapštyti lauk sudėtinga, ypatingai likus nedideliam kiekiui. Tad didesnės pakuotės ženkliai patogesnės, su pompa, kurios pagalba ir dozuoti patogiau ir naudoti vonioje nesukinėjant dangtelių ženkliai greičiau.  
Pakuočių dizainas gan įprastas kompanijos produkcijai - pagrindinis arba vienas iš ingredientų paveiksliukų, šiuo atveju, jei neklystu - makadamijos riešutai.

Kvapas gana stiprus, intensyvokas ir ant plaukų jaučiasi dar kuris laikas po plovimo. Abi priemonės kvepia labai panašiai - primena saldainius, saldžius su vos vos gaivumo. Malonus aromatas ir plaukai gardžiai kvepia.

Konsistencija šampūno - želinė, balzamo - kreminė.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS:  Aqua, Zingiber Officinate Root Extract, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Jojoba Oil Gycereth-8 Esters, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Shea Butter Glycereth-8 Esters, Vegetable Glycerin, Triticum Vulgare Germ Oil, Xanthan Gum, Glycereth-2 Cocoate, Parfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, CI 75810, CI 75470.

BALZAMASAqua, Carica Papaya Fruit Extract, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Persica Kernel OilTriticum Vulgare Germ OilHibiscus Sabdariffa Flower Extract, Vegetable Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Parfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic AcidDehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Geraniol.


Poveikis. Plaukų priežiūros priemonių sudėtinėms dalims paprastai neskiriu daug dėmesio, tad labai trumpai apie sudėtines dalis: tiek šampūno, tiek balzamo bazę sudaro krūva saugių ir plaukams naudingų ingredientų, augalinių aliejų ir ekstraktų. Tik priemonės sudėčių gale puikuojasi nesaugūs konservantai ir kvepalų ingredientai - normalu, kad toks stiprus saldaininis kvapas turi krūvą vidutinio saugumo ingredientų skirtų pašalinti gamybos kvapą, pridėti norimą, jį sustiprinti ir išlaikyti. Ar tai gerai? Plaukų priežiūros gaminiuose pernelyg neprieštarauju.

Plaukų šampūnas stipriai ir gerai putoja, švariai plauna. Paprastai iš šampūno daugiau nesitikiu, tačiau šiuo atveju jaučiu pareigą paminėti, kad nors išplovus plaukus jokio realaus papildomo poveikio lyg ir nesijaučia; tačiau pastebiu, kad jie nesijaučia tokie sausi, susišiaušę, kaip plaunant kitais šampūnais. Ir visgi sudėtis be SLS duoda didžiulį skirtumą net ir tokiam elementariam dalykui, kaip šampūnas. 

Tuo tarpu į balzamus, kondicionierius dedu dideles viltis, bene visuomet. Šiuo atveju pasižiūrėjus į sudėtį tikėjausi stipraus atkūrimo. Po plovimo plaukai atrodė lengvučiai, purūs, spindintys, mažiau vėlėsi, tačiau nepasakyčiau, kad glotnesni. Balzamo sudėtyje nėra silikonų ir man jų trūksta glotnesniam efektui išgauti - kai plaukai pučiasi, be silikono atrodau beveik kaip liūtas karalius. Tačiau po tų kelių bandymų susidariau visai gerą pirminį įspūdį: plauna švariai, plaukai įgauna malonaus purumi, švelnumo ir blizgesio. Galbūt naudojant ilgesnį laikotarpį pastebėčiau ir atkuriamąjį efektą. O kol kas - geras pirminis įspūdis ir dingusi baimė - galėsiu bandyti EO LAB plaukų priežiūros priemones be baimės, kad suvels plaukus, jų neiššukuosiu, pusę išpešiu, sausins galvos odą ir t.t.

Ar jūs esate bandę EO LAB plaukų priežiūros priemones? Kas paliko geriausią įspūdį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakas M15.

Komentarai

  1. Esu naudojusi šampūną ir balzamą su makadamijų aliejumi. Kiek pamenu, buvo visai malonu juos naudoti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties visai malonus :) reikės pabandyti ir daugiau gamintojo priemonių plaukams :)

      Panaikinti
  2. šito gamintojo aš turėjau kažkada purškiklį plaukams, apsaugai nuo karščio. naudojau tik todėl, kad bais kvepėjo juoda arbata.. ar apsaugojo - nelabai, bet bent jau visad plaukai buvo apaubti itin maloniu, gaiviu, originaliu aromatu :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą