2019/04 Balandžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Essence, Catrice, ECO LAB ir kt.

Paskutinė mėnesio diena ir metas rodyti savo pirkinių ir naujienų krepšelį. Tiesą sakant, kaip ir praeitą mėnesį, naujienų ir pirkinių pas mane nėra daug, ir tuo nepaprastai džiaugiuosi. Impulsyvūs pirkiniai tampa retenybe mano gyvenime - tokia mano siekiamybė! Apskritai aš jaučiuosi persisotinusi visos išvešėjusios ir išaugusios grožio industrijos, kurios dalimi yra ir influencerės, instagramerės, tinklaraštininkės (taip, taip, ir aš pati!). Žmonės skatinami norėti ir pirkti, visiškai negalvodami apie tai, ar jam to reikia. Atsispiri pagundai pamatęs vieną kartą, bet kai prieš akis šmėžuoja nuolat... kaskart pamačius tampa vis sunkiau. Va ir dabar, noriu tų naujų L'Oreal lūpų dažų matinėje pakuotėje, bet ar man jų reikia? Nu nereikia, tikrai turiu pakankamai, tad kol kas laikausi. Kita vertus, aš suprantu, kad blogas/ instagramas, kuris nuolat nepristato naujienų, tikriausiai niekada nebus toks populiarus ir lankomas, kaip tas, kuriame naujienos keičiasi kas valandą: naujas lūpdažiukas, naujas kremukas... ir oij, kaip man viskas patinka, kaip viskas čia gerai! Pirk, pirk, pirk! Rekomenduoju, rekomenduoju, net jei nespėjau normaliai išbandyti... Aš laikausi tradicijos kiekvieną dalyką išbandyti ilgesnį laiką ir nuomonę sakyti tik pastebėjus jos efektą, tad nepasiduodu tai manijai viską girti ir apie viską kalbėti iš karto. Tik ar tokios nuomonės apskritai reikia? Ar kam nors tai dar aktualu? Galiausiai tokių minčių sraute aplanko mintys, kad jei visgi to nereikia, gal ir neverta verstis per galvą ir susikoncentruoti į save, o ne dar vieną produktą ir dar vieną naują apžvalgą? Kol kas rašau, pasakoju, bet cemento nededu - galiausiai viskas priklausys nuo tų nelemtų skaičiukų, nuo kurių pati ilgą laiką labai bėgau...

Tokia tad šiandien mano nuotaika ir mintys. Norėjau gražiai įvesti jus į mėnesio pradžią ir naujų produktų startą, tačiau kartais mintys nuveda visai kitais keliais ir takeliais. Pasižiūrime, ką įsigijau šį mėnesį?

"Išminčius gėdijasi savo trūkumų, bet nesigėdija juos šalinti."
Konfucijus


Veidui

Kelios merginos man rekomendavo šitą toniką, todėl jis šiandien mano pirkiniuose. Girdėjau, kad labai geras. Tik manau šiek tiek paskubėjau, pirkau pilna kaina, o nuo šiandien jam Eurokos -40% nuolaida.
Eurokos, 3,29 EUR

Burnos higienai

Jau senokai gundžiausi išbandyti šį pastų rinkinį ir visiškai pritariu nuomonei, kad rytinė ir vakarinė dantų priežiūra turėtų skirtis. Paprastai (ir šiuo metu) naudoju skirtingas dantų pastas ryte ir vakare. Jei ryte noriu balinimo ir itin gero apnašų šalinimo, tai vakare man daug svarbiau pasirūpinti dantenomis ir naudoti švelnesnę pastą. Atsiliepimai apie šias priemones labai kontraversiški, todėl nekantrauju bandyti.
Eurovaistinė, 6,99 EUR

Nuo mėnesio pradžios manęs niekaip neapleido mintys, kad tiesiog būtinai reikia kažką galvoti dėl dantų šepetėlių. Pirmiausia ar tikrai reikia šepetėlį keisti kas tris mėnesius? Per metus išmetame 4 šepetėlius, trijų asmenų šeima - 12! Galbūt reiktų tiesiog žiūrėti į jų nusidėvėjimą ir keisti rečiau/ dažniau? Kitas svarbus faktorius - šepetėliai tai neperdirbami! Bandžiau pirkti populiariuosius Humble Brush, tačiau man jie nepatiko ir netiko; tad bandau dar kartą iš kiniečių. Labai tikiuosi, kad pasiteisins!
ebay.com, vaikiški $1,62 US, suaugusiems $6,48 (6 vnt.)


Kiekvienais metais vasaros metu susiduriu su bėda, kaip transportuoti ir pasiimti savo makiažo šepetėlius. Anksčiau dėdavau juos į kosmetinę, bet po kelionės dažnai nusilankstydavo šereliai, išpliodavau visą kosmetinės vidų. Visai nesenai pamačiau va tokį tvirtą dėklą ir nusprendžiau išbandyti. Viduje yra 12 šepetėlių, tačiau jie neatrodo labai kokybiški, smagu, kad dėklas pakankamai didelis ir galiu sutalpinti mėgiamus šepetėlius.
ebay.com, $14,48 US

Essence - Catrice naujienos

9. ESSENCE ir CATRICE naujienos
Labai džiaugiuosi gavusi Essence ir Catrice naujienų siuntinuką. Ačiū kompanijos atstovams už įdomius produktus. Produktų paskirai nevardinsiu, paspaudus ant nuotraukos ji pasididina ir matosi, kuris produktas yra kuris. Jei norėtumėte kokios apžvalgos greičiau, būtinai parašykite, pradėsiu nuo jus labiausiai dominančių produktų. 😊

Ir viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai ir naujienos. Tik tai, ko iš tiesų reikėjo šiuo metu. Tikriausiai jau sekantį mėnesį pirkinių bus šiek tiek daugiau, mat link pabaigos artėja kai kurie veido priežiūros produktai. Bet apie tai pakalbėsime sekančius kartus. 
O koks buvo jūsų mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. O pirkiniai kovo menesio? Ar vis delto balandzio? Tikiuosi sepeteliai patiks. Man kaip ir nieko tie kinietiski.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika, domina, kaip tie nauji Essence lūpų blizgiai :) Nusižiūrėjau vieną atspalvį, atrodo, 02.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Jau bandau ir tikiuosi greit paruošiu apžvalgą su nuomone ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą