CASMARA "Hydra" original algae peel-off mask - nulupama jūros dumblių drėkinamoji ir stangrinamoji veido kaukė, skirta visiems odos tipams

Aš labai stengiuosi nepamiršti naudoti veido kaukių, minimaliai bent kartą per savaitę, geriausiai - du kartus. Gera kaukė geba padaryti mažus stebuklus, tiesa? Viena iš regis populiariųjų ir brangesniųjų yra Casmara veido kaukės, apie kurias pirmiausia sužinojau iš Oksanos Pikul-Jasaitienės reklamų, dar kai Lietuvoje nebuvo euro, tai tuo metu 50 Lt už vienkartinę kaukę man atrodė nežmoniškai daug, ir nors smalsumas tikrai buvo, bet niekada nebūčiau sugalvojusi tokios sumos leisti ant vienkartinės kaukės. Aišku, įvedus eurą viskas atrodo šiek tiek kitaip, tad po kelių metų vis grįžtant apžiūrėti kaukes, aš pagaliau nusprendžiau vieną įsigyti ir išbandyti. Ar tikrai Casmara yra stebuklas? Ką realiai jos daro veido odai ir ar verta tiek mokėti už vienkartinę veido kaukę?

"Muzika - geriausia paguoda nuliūdusiam žmogui."
M. Liuteris


Produktas: CASMARA "Hydra" original algae peel-off mask - nulupama jūros dumblių drėkinamoji ir stangrinamoji veido kaukė, skirta visiems odos tipams
Gamintojas: "Casmara Cosmetics" S.A. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: stangrinti ir drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesu tikra ar kaina tokiai kaukei yra optimali
Tūris: 4 ml kremo + 32 g miltelių + 82 ml skysčio
Kaina*: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurovaistinė, Cascada, Kosmada ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Stangrinantis ir drėkinantis kaukės rinkinys. Jūsų 20 minučių grožio planas.

DRĖKINANTIS STANGRINANTIS KREMAS AMPULĖJE + DRĖKINANTI KAUKĖ 
Unikali bei išskirtinė Nulupama dumblių kaukė. Sudėtyje yra jūros dumblių, wakame dumblių ir alijošiaus ekstraktų. Ši kaukė palengvina veikliųjų medžiagų, esančių kaukėje ir kreme, įsigėrimą. Ji taip pat gali būti naudojama ant akių ir ant lupų – vietose, kuriomis kitos kaukės nepasirūpina. Produktas sumažina Jūsų odos temperatūrą iki 6°C, taip sausindamas odą, pašalindamas paburkimą ir tamsius ratilus po akimis.  Giliai drėkinantis, itin stangrinantis, nuo senėjimo apsaugantis, maitinantis ir tonizuojantis poveikis. 

 KAM SKIRTA?
Tinka visiems odos tipams. Moterims ir Vyrams. 
Suformuluota kovai su prasidedančiu senėjimu.

NAUDOJIMAS:
1. Paskirstykite šiek tiek kremo ant švaraus veido. 
2. Išspauskite visą kaukės 1 ir 2 pakelio turinį į vieną dubenį. Sumaišykite mentele, kol išgausite vienodą mišinį. Tolygiai paskirstykite ant veido.
3. Atsipalaiduokite. Po 15 minučių nulupkite visą kaukę vienu kartu.
Nuplauti nereikia.

Svarbi pastaba: Kaukė turi būti uždėta iki 5 min. nuo maišymo pradžios, nes po 5 min. kaukė pradeda stingti. Rinkinys skirtas vienai procedūrai.


Aš labai dviprasmiškai jaučiuosi dėl kaukės pakuotės. Visų pirma - ji milžiniška, palyginus su kitomis vienkartinėmis kaukėmis, na realiai, kiek tokių bonkių prisistatysi namuose? Užima daug vietos, yra pernelyg masyvi. Tačiau iš kitos pusės, išpildymas ir išvaizda iš tiesų išskirtinė - juodame pagrinde sutalpinti su kaukės maišeliai, kremas ir gausūs informaciniai lapeliai, o nuimame dangtelyje kaukę susimaišome. Ji tikrai skiriasi nuo kitų ir tai tikriausiai yra viena iš priežasčių, kodėl ji nelieka nepastebėta parduotuvių lentynose - juk visuomet smalsu, kas ten? Tiesą sakant pamenu, kad pirmą kart pamačius pakuotę, aš tikrai galvojau, kad čia keliems kartams skirta kaukė.

Kvapas. Lengvas, gaivus, primena vandenį ir jūrą. Logiška, kaukės pagrindas yra jūros dumbliai, tad ir kvapas labai panašus.

Konsistencija. Kaukė vadinama Beauty Plan sudaryta iš kelių priemonių. Pirmiausia - kremas, skirtas teptis prieš ir po kaukės - įprastos kreminės konsistencijos. Tuomet seka su maišeliai - nr.1 - melsvi kaukės milteliai ir nr.2. - tiršta melsvos spalvos masė.


Sudėtis: 
Kremo: Aqua, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glycerin, Potassium Olivoyl Hydrolyzed Oat Protein, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Parfum, Glyceryl Oleate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xanthan Gum, Pullulan, Citric Acid, Alaria Esculenta Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Undaria Pinnatifida Extract.

Kaukės milteliai (No.1): Glucose, Diatomaceous Earth, Calcium Sulfate, Algin, CI 77891, Tetrasodium Pyrophosphate, Maltodextrin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aluminum Hydroxide, CI 42090.

Kaukės masė (No.2): Aqua, Algin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Mica, CI 77891, Parfum, Methylisothiazolinone, CI 42090.


Poveikis. Aš labai ilgam užtempiau šios kaukės pirmuosius bandymus, tikriausiai dėl to, kad ją dar reikia pasiruošti - neužtenka tik ištraukti iš pakelio ir užsidėti. Visas naudojimas yra žaidimas - pirmiausia pasitepi pusę turimo kremo. Kadangi žinojau, kad kaukę galima paskirstyti ir sunaudoti per du kartus - tam jos pilnai pakanka, tad kremo tepuosi 1/4 pakuotės ir jaučiu, kad būtent kremą numatuoti bent kiek tiksliau, iš ties sunku. Toliau dedu maišymo indelį ant svarstyklių ir pamatuoju pusę pakuotės miltelių, lygiai tą patį darau su skysta mase. Tuomet jau reiktų paskubėti sumaišyti ir padengti ant veido. Kaukė nuo sumaišymo pradžios pradeda labai greitai stingti, ta žaidimams ar fotosesijoms čia nebėra laiko. Iš pradžių ant veido kaukę bandau skirstyti pridėta mentele, tačiau ji mane erzina, dengiasi sunkiai, tad tiesiog naudoju pirštus ir uždengiu visą veidą, įskaitant antakius, paakius ir lūpas. Naudodama sekantį kartą užtepiau ir akis, mat kaukė tinkama apskritai visam veidui. Tik uždengus akis nusifotografuoti pačiai praktiškai neįmanoma, tad kaip atrodo ant veido matote po pirmojo karto.


Veido kaukę ant odos laikiau 15 minučių. Per tą laiką ji sustingo ir lengvai nusiplėšė tiesiog vientisu lakštu. Tiesa, turiu pastebėti, kad jei jos šiek tiek pakliūva ant ilgesnių plaukų, nuimti kiek sudėtingiau, nei nuo antakių, tačiau iš esmės įmanoma, plauti nereikia ir vargo nėra labai daug. Tikriausiai įdomu, kaip atrodo kaukė ją nuėmus? Žemiau prisegu nuotrauką su visais savo veido kontūrais. Kitoje pusėje puikiai matosi visos poros, visi odos nelygumai, visos raukšlelės, tad puikus būdas dar ir pasitikrinti, kokia šiuo metu odos būklė. Galiausiai po kaukės lieka dar kartą pasitepti veido kremu.


Kaip veikia kaukė? Aš negaliu pasakyti, kad kaukė stangrina - neįmanoma po poros naudojimų pasakyti, kad kaukė tikrai tai daro. Jaučiu, kad šiek tiek, labai lengvai padrėkino odą, tačiau iš esmės drėkinimo efektas nėra labai stiprus. Tačiau veido oda jaučiasi labai puikiai - švelni, gaivi, skaisti - labai panaši būna po kosmetologo kabineto, kai tiesiog norisi džiaugtis veido oda. Tačiau aš vistiek nemanau, kad ši kaukė yra visiškai nepakeičiamas stebuklas. Savo poveikiu man ji labai priemena tiesiog įprastus jūros dumblių miltelius (juos maišiau ir aprašiau ČIA), kuriuos dažnas kosmetologas naudoja savo kabinetuose. Tad aš verta mokėti 15 EUR už kaukę, kai gali įsigyti jūros dumblių miltelių ir tokias kaukes pasidaryti pigiau ir dažniau? Tikriausiai ne. Nesakau, kad kaukė neveiksminga, veiksminga, man patiko ją naudoti ir tikriausiai dar noriu nusipirkti bent vieną pabandymui, tačiau manau, kad jūros dumblių milteliai yra visiškai tokio pat poveikio ir kainuoja ženkliai pigiau.

Ar bandėte Casmara veido kaukes? Kuri jums patinka labiausiai? Ar pirktumėte dar kartą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Cia toks pazaidimas su ta kauke gaunasi. Na turi "atidirbti" ivaizdziu savo kaina

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą