AMBER HUMAN Baltijos gintaro papuošalai!

Aš mėgstu gintaro papuošalus. Apskritai papuošalai man labai gražu ir nors nenešioju tiek dažnai, kiek norėčiau, bet labai mėgstu. Iš tikro, tai priežastis, kodėl negaliu savo norų įgyvendinti yra paprasta - mūsų kambaryje trūksta baldų, papuošalai sudėlioti keliose vietose, niekaip nenusiperku kosmetinio stalo, nesu susidėliojusi ir savo turto: kosmetikos, papuošalų, nagų priemonių. Tai va taip ir gyvenu, kol kas, tikiuosi jau greitai.

O šiandien jus noriu supažindinti su dar viena gintarų gamintoja, tikriausiai pačia švelniausia - nors prie žaizdos dėk - Apolonija ir jos kuriamais Amber Human gaminiais.


Amber Human live transliacijos vyksta Facebook platformoje, tikriausiai patogiausiu laiku - šeštadieniais. Beje, jei pasidomėsite gintaro gaminių transliacijomis, matysite, kad taro gamintojų tarsi galioja kažkoks susitarimas - kiekvienas turi pasirinkęs dieną ir live vykdo tik tą savaitės dieną. Labai mylint gaminius, kiekvieną savaitės dieną gali stebėti vis kito gamintojo transliacijas. Stebėjau ne vieną transliaciją ir išsirinkau kelis gaminius, apie kuriuos šiandien noriu jums šiek tiek daugiau papasakoti.


Kraterio kolekcijos "Kleopatros" vėrinys

Kaina: 42 Eur
Ilgis: 42 cm
Detalių dydis: pupelės - 90-200 mm; ilgi netaisyklingi  - 180-270 mm
Medžiagos: matinis, tamsios vyšnios ir juodos spalvos gintaras + virvelė


Tikriausiai pats mylimiausias šio įrašo papuošalas iš juodų, matinių gintarų, tiksliau vėrinys, pusiau iš ilgų detalių ir pusiau iš pupelių. Aš esu paprastų, patogių rūbų mėgėja, tad ekstravagantiški papuošalai nėra mano arkliukas - tokie dažniausiai guli pamiršti ir lieka labai retai naudojami.


Kleopatros vėrinys yra vienas tų, kurie tinka ir prie paprastučių, kasdienių derinių, tiek prie šventinių, balinių suknelių. Labai fainas ir labai malonus prie odos. Aš į tokius vėrinius daugiau nei metus žvalgausi, bet dauguma jų klasikiniai, dideli ir atrodantys brandžiai. Kleopatra moderniausias tokio tipo vėrinys. Mylimukas!


Vėrinys ir apyrankė "Smilga"

Kaina: vėrinys 80 Eur + apyrankė 40 Eur
Ilgis: vėrinys 40 cm; apyrankė - 16 cm
Detalių dydis: rutuliukai 70 mm
Medžiagos: matinis įvairiaspalvis gintaras


Smilgos vėriniai ir apyrankės būna trijų dydžių karoliukų: smulki, vidutinė ir stambi. Aš pasirinkau smulkiausią, nes esu linkusi manyti, kad stambūs papuošalai man nelabai tinka. Smilga yra vasaros svajonė: matiniai taisyklingi gintaro asorti karoliukai. O kiek čia visko... skaidrus, geltonas, medaus, vyšnios, juodas, putpelinis, su samanėlėmis, su šiek tiek kreidos baltumo, žalias.... vis spalvų puokštė.


Šitas papuošalų rinkinys - mano vasaros mylimukas, kai norisi ko nors prie vasarinės suknelės, ko nors lengvo ir romantiško. Šį papuošalą žiūrinėjau tikriausiai ilgiausiai, ilgas savaites galvojau - man reikia jo ar visgi ne? Ir nė kiek nesigailiu įsigijusi. Matinis gintaras dėvint ilgesnį laiką, nuo odos riebaliuko įgaus spindesio, matiškumas palaipsniui nusitrins, bet manau vis dar taip pat mylėsiu. Visgi, Smilga man išskirtinai vasaros papuošalas.


Pakabukas "Širdelė"

Kaina: 6 Eur
Plotis: 1,5 cm
Medžiagos: vyšninis gintaras + medicininis metalas


Dovanų gavau prie kažkurio užsakymo ir tokias širdeles jau tikrai turiu kelias. Pakabukas atkeliauja be jokios grandinėlės - priderinau 38 cm sidabrinę grandinėlę ir pakabukas kabo arčiau kaklo. Minimalistinis papuošalas labai fainas ir labai patinka!


Deja, bet širdelės kokybė nėra pati geriausia - vienoje pusėje pakabukas nepakankamai nušlifuotas, su keistais išlikimais, kaip karščio paveikto plastiko; viena briauna per daug nušlifuota ir tokie lyg nutarkavimai. Nežinau... pritrūko kokybės ir nors sakoma, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, bet aš žiūriu. Kokybė yra svarbu, dovanoti daiktai taip pat rodo kokybę. Patinka, nusuku kita puse ir taip stipriai nesimato, tai va taip ir nešioju, kai norisi smulkmenos.


Apykojė "Kopa"

Kaina: 13 Eur
Ilgis: 24 cm + 2,5 cm prailginimas
Detalių dydis: nuo 1 mm iki 101 mm
Medžiagos: geltonas, vyšninis gintaras, dirbtiniai (greičiausiai plastiko) žydri karoliukai + nerūdijantis plienas


Dar vienas vasariškas papuošalas prie gražiausio pedikiūro, vasarinių basučių ir pajūrio smėlio - spalvinga apykojė - kokos papuošalas su geltonu ir vyšniniu gintaru bei ryškiaspalviais karoliukais. Tiesą sakant apykojes labiau mėgstu arčiau čiurnos, o šita kiek ilgesnė - nukrenta ant pėdos ir dėl to atrodo kiek kitaip, bet tikrai ne prasčiau. Spalvinė gama labai faina, labai patraukli akiai. Vienintelis didesnis trūkumas yra metalas - nesuprantu kodėl, bet per kelias dienas jis sugeba pajuoduoti. Nuvalau - ir vėl juodas. Nu kas per metalas? Nei kvepalų purškiu, nei kažkuo teplioju, labai saugau ir vis tiek. Ai, nu daiktai turi tarnauti žmogui, o ne žmogus daiktams.


Juodi matiniai mini auskariukai - vinukai

Kaina: 12 Eur
Skersmuo: 3 mm
Medžiagos: juodas matinis gintaras + nmedicinis metalas


Kadangi turiu po tris skylutes auskarams kiekvienoje ausyje, tai man dažniausiai pritrūksta auskarų, tinkamų kitose skylutėse - jos mažesnės, nei mano pagrindinės o ir verti auskarus noriu į visas, tai reikia mažesnių auskariukų. Sunku ir sudėtinga rasti mažus gintarinius auskariukus, tad kai pamačiau juodus matinius - iš kart pirkau ir kaip faina, kad jie tokie mažuliukai! Puikiai tinka antroje ir trečioje skylutėje, nors pasitaiko, įsiveriu ir į pagrindines.


Atrodo puikiai ir kaip pagrindiniai, jei norisi minimalistinio efekto, visai noriu daugiau tokių smulkių auskariukų. Minimalistinis dizainas, mažučiai žirneliai puikiai atrodo šalia masyvių, tiek sidabrinių, tiek auksinių auskarų ir tinka tiek paryškinti kitus auskariukus, tiek progoms, kai norisi visiškai minimalaus akcento ausyse. Labai patinka!


Nepoliruota klasikinė apyrankė "Graikija"

Kaina: 55 Eur
Dydis: detalės 2 -2,5 cm
Medžiagos: nešlifuotas medaus spalvos gintaras + tampri gumelė


Per šio gamintojo live transliacijas yra galimybė laimėti prizų - man regis tokias dovanas įsteigia dauguma gyvų transliacijų metu pardavimus vykdančios įmonės. Tiek kad pas vienus dovanas laimėti paprasčiau, o pas kitus - sudėtingiau. Amber Human prašo dalintis tiesiogine transliacija ant savo sienos, istorijoje, grupėse (su žyma vieša), tuomet skaičiuoja aktyviausiai per visą transliaciją besidalinantį, ir jam dovanoja tą savaitę įsteigtą prizą. Pamenu, pirmosios ar kokios penktosios transliacijos metu man pavyko būti aktyviausiai, prispaminau visas grupes, sužymėjau visus įmanomus draugus ir laimėjau šitą apyrankę. Šiaip jau labai nemėgstu tokio spam'o - na ne visiems įdomu, todėl taip dariau tik poros transliacijų metu - pačiai nefaina, kai primygtinai siūlomai tai, ko man nereikia. Kita vertus, tokiu būdu kelios draugės atrado šį gamintoją ir tapo Amber Human klientėmis.


Gana plati, nešlifuotų, nevienodų gintaro detalių apyrankė yra visiška klasika - tokias mielai renkasi tiek vyresnio amžiaus moterys, tiek klasikinius gintaro papuošalus mėgstančios merginos. Aš kelis kartus bandžiau nešioti prie kasdienės aprangos, bet dar nesijaučiu 'nulaužusi' apyrankės kodo, nes vis kažko pritrūksta ar netobulai sudera. Sekantį kartą planuoju bandyti su paprasta juoda suknele ilgomis rankovėmis ir apyrankę dėti ant suknelės rankovės. Galbūt vienspalvė apranga suteiks papuošalui daugiau subtilumo, nei šalia kasdienės aprangos. Su šia apyranke man dar trūksta testavimo, bandymų su skirtingais stiliais, dar nesijaučiu supratusi su kuo ši klasika 'valgoma', tačiau labai džiaugiuosi, kad turiu vieną tokią - papuošalų įvairovė yra labai geras dalykas. Turėdama pasirinkimą jaučiu laisvę, kad prie bet kokios aprangos pavyks rasti derantį aksesuarą.


Vėrinys + auskarai "Žvaigždžių kelias"

Kaina: vėrinys - 80 Eur; auskarai - 28 Eur
Dydis detalės: auskarų detalės - 1,5-2 cm; vėrinio pakabubis 2,5 cm; gintaro burbuliukai - 0,4 cm; intarpai - 0,2 cm
Ilgis: auskarų 3,8 cm su ausele; vėrinys - 49 cm
Medžiagos: žalsvas facetuotas gintaras; matinis juodas gintaras; medicininis metalas, plastikiniai intarpai



Tikriausiai brangiausias mano pirktas rinkinys iš šio gamintojo pasiūlos, tačiau kartu - pats mylimiausias, nes tiesiog neatsispyriau... Vėrinys labai puošnus - facetuotas gintaras spindi ir žėri su kiekvienu saulės blyksniu, tad tiks pasipuošti tiek svarbiai progai, tiek kasdienai.


Vėrinys unikalus savo universalumu. Elementariausia, kad vėrinį galima kabinti su pakabuku priekyje, taip, kaip nuotraukoje viršuje. Pirkdama galvojau, kad bus galima pakabutį nuimti ir tuomet jau varijuoti su turimais pakabukais, bet ne  - laisvės kabinti kažką kito gamintojas čia nepaliko. Tačiau kas neleidžia vėrinio nusukti ir pakabuką palikti kabėti nugaroje, po drabužiais? Tuomet dar vėrinį patraukiu arčiau kaklo ir turiu dar vieną variaciją "Žvaigždžių kelio vėriniui".


Šios kolekcijos auskarus galima rinktis iš vinukų ir kabančių auskarų. Kadangi man norėjosi juos derinti su vėriniu, pasirinkau kabančius ant aukso spalvos kabliukų. Faina, kad auskarai skirtingi - pusmėnulis ir korys iš juodo matinio gintaro atrodo solidžiai, tačiau skirtingos formos įneša žaismingumo. Auskariukus dažnai nešioju ir be vėrinio, kasdienai ir prie visai paprastos aprangos. Pats mėgstamiausias šio įrašo rinkinys, pats universaliausias, pats moderniausias ir greičiausiai mano širdžiai mieliausias.


Vėrinys "Kuba"

Kaina: pilna kaina 80 Eur; mokėjau 56 Eur
Dydis detalės: pakabutis 4 cm; bačkutės - 0,9 cm; rutuliukai 0,4 cm ir 0,6 cm
Ilgis: 55 cm
Medžiagos: medaus ir geltonas skaidrus gintaras; pakabukas su žėručiu


Šitas vėrinys turėjo būti dovana... pirkau su mintimi, galvodama apie vieną žmogų, bet paskui persigalvojau, radau geriau tinkančią dovaną ir vėrinukas liko pas mane. Šis vėrinys labai kasdieniškas ir puikiai tinka dienomis, kai renkuosi šviesius marškinius ir liemenę bei norisi paprasto, klasikinio akcento. Kadangi esu smulki, žema, tokio ilgio vėrinys man jau yra ilgesnis, tad stengiuosi dėvėti su vienspalve apranga, kad išryškėtų žėrintis pakabutis. Beje, nors įprastai stengiuosi kiekvieną papuošalą nufotografuoti, bet šio nuotraukos kažkur pasimetusios - jei rasiu, vėliau įkelsiu. 


Auskarai - vinukai "Gyvatės akelės"

Kaina: 12 Eur
Dydis: 0,5 cm
Medžiagos: gelsvai žalsvas gintaras ir medicininis metalas


Dar vieni vinukai, tačiau šitie labai ypatingi, pirmiausia tuo, kad jie gali atrodyti visiškai skirtingai, priklausomai nuo kampo, kuriuo į vinukus žiūrima. Žiūrint iš šono, vinukai atrodo kaip paprasčiausi gelsvi gintaro auskariukai. Tačiau sukant auskariuką iki žvilgsnio tiesiai - gintaras tampa tamsus, žalsvas. Faina, ane? Ir tas besikeičiantis auskaro atspalvis atrodo labai smagiai. 


Kadangi vinukai nėra dideli, aš juos retsykiais segu ir į antras, ir trečias skylutes, kai norisi ryškesnio efekto. O kartais ir derinu su juodais matiniais vinukais. Maži, kasdieniai, tačiau labai žaismingai nuteikiantys gyvatės akelių auskariukai.


Kaklo papuošalas iš pjauto gintaro

Kaina: apie 45-55 Eur
Dydis: pakabukas - 5 cm x 3 cm; virvelė - 60 cm
Medžiagos: putpelinis gintaras ir odinė juostelė


Papuošalas, kurio kainos aš nežinau, nes laimėjau aktyviausiai besidalinančios konkursą, pirmą kart, kai žiūrėjau gamintojo live transliaciją. Iš ties tokio stiliaus papuošalai yra mano labai mėgstami, o pats gintaras labai dailus. Apskritai putpelinis gintaras yra unikalus savo įvairove. 


Iš vieno gintaro gabalo pjautas pakabutis su natūraliomis įgraužomis apačioje, viršuje skaidraus medaus spalvos gintaro juostelė ir baltas, kreminis debesėlis. O kur dar kamputyje, vos vos karamelinės spalvos... baltame debesyje matomos tamsios, bemaž juodos dėmės. Žavingas ir unikalus pakabutis, tačiau tokios virvelės sprendimas gal ne pats puošniausias ir universaliausias? Man patinka slankiojančios, reguliuojamo ilgio virvelėmis, kurios padeda labai patogiai, pagal tos dienos aprangą prisitaikyti papuošalo ilgį. Šiuo atveju, kai reikės ilgesnio ar trumpesnio - teks persirišti. 
Bet tiek to, pabambėjau ir gana - labai gražus putpelinio gintaro gabalėlis, labai patrauklus ir tinka praktiškai prie visko.


Mėnulio kolekcijos rinkinys "Saulėlydis kalnuose"

Kaina: auskarų ir pakabuko komplektas 85 Eur 
Dydis: apie 3 cm
Medžiagos: skaidrus gintaras ir medicininis metalas


O čia yra daugiausiai emocijų sukėlęs rinkinys, nes pirmą kart pamačius aš tiesiog įsimylėjau auskarus. Pasižiūrėkite, koks gražus kalnų peizažas! Tarsi skirtingi kalnų paveiksliukai kiekviename auskare, pasakojantys skirtingą, kalnų vienijamą istoriją. Taip, labai akivaizdu, kad auskarus aš myliu labiau, tiesą sakant, pakabuko man čia iš vis galėjo nebūti, nes nors ta juostelė atrodo įdomiai, bet iki auskarų peizažui pakabuko dar toli...

Nors tai yra komplektas, tačiau grandinėlės komplekte nebuvo, greičiausiai lyg ir nieko tokio, nes namuose dažnai turiu vienokią ar kitokią, tačiau mane šiek tiek erzina tas papuošalų susikomplektavimas, grandinėlių pervėrinėjimas, tad mieliau būčiau nusipirkusi papildomą grandinėlę.

Kad ir kaip myliu šiuos peizažus, tačiau nesu patenkinta auskarų auselių metalu - jis po vieno dėvėjimo pajuodo, o bandant nuvalyti - nulūžo vieno auskaro kojelė. Tiesiog išniro, nors regis nei spaudžiau, nei kažkaip kitaip galėjau auskarus pažeisti. Manau, kad kažkokia brokuota metalo partija pasitaikė... Susisiekiau su gamintoju, žadėjo pataisyti, bet reikia prisiruošti atsiųsti, siuntimas papildomai kainuoja. O jei vėl uždės nekokybiško, prasto metalo ausytes? Ir vėl vargsiu? Galvoju ir apie grąžinimą, bet vis negaliu prieiti vienos nuomonės - auskaruose esančius piešinius labai myliu! Ką jūs darytumėte mano vietoje?

--------------------------------------
Štai ir viskas, parodžiau jums visus įsigytus papuošalus iš šio gamintojo ir noriu pasidžiaugti, kad kūrėja Apolonija turi unikalų skonį papuošalams kurti, jaučia klientų poreikius, greit reaguoja į rinką ir sugeba pasiūlyti ne tik modernių, bet ir klasikinių variantų - unikalūs juodi papuošalai žavi, mažiausi miniukai rinkoje džiugina. Tačiau kartu tai yra brangesnių gintaro papuošalų gamintojų, kai lyginant kainą su kitais, kai prisimeni naudojamas medžiagas... Labai liūdna, kad pasirinktas nerūdijantis plienas, kuris tikrai nėra aukščiausios kokybės metalas - sidabras, auksuotas sidabras būtų labai tinkamas metalas ir regis kainos kategorijai puikiai tiktų. Galiausiai medicininis metalas yra gerokai patvaresnis ir ne taip greit juoduoja. Nesuprantu, kodėl būtent tik šio gamintojo papuošalai mano namuose patamsėjo per kelias dienas? Visus laikau vienodai, visus nešioju vienodai, nei vienų nepurškiu kvepalais.... 

Manau ateityje, renkantis šio gamintojo papuošalus daugiau dėmesio skirčiau tiems, kurie neturi metalo detalių, nes labai nesmagu už auskarus ir pakabutį sumokėjus beveik 100 Eur, po kelių dienų turėti pajuodusio metalo papuošalus. Mieliau pasidairysiu po gamintojo vėrinius, apyrankes, na o auskarai - auskarus pakartotinai rinkčiausi tik tada, kai gamintojas imtų naudoti kokybiškesnį metalą.

P.S. esu alergiška nikelio priemaišai ir dauguma metalų man netinka - šiuo atveju pagirsiu, kad nealergizuoja, ausų neniežti ir tikrai neberia.

---------------------------------------------
PAPILDYMAS
2024.03.02. Mėnulio rinkinį gražinau, dėl nekokybiško metalo. Ir deja, bet grąžinimas nebuvo sklandus, greičiau stipriai komplikuotas. Užklausiau kūrėjos dėl metalo, nes... man regis kiekvienas save gerbiantis kūrėjas atsako ir drąsiai gali pasakyti dėl medžiagų? Ar ne? O man asmeniškai tai svarbu, nes turiu ir nerūdijančio plieno, ir medicininio metalo (abu šiuos metalus gamintoja teigia naudojanti) kitų gamintojų papuošalų ir nė vienas taip stipriai nekeičia spalvos - tiesiog bet kuris iš šio gamintojo pirktas papuošalas per kelias dienas nusidažo visom vaivorykštės spalvomis! Taip neturi būti - pirmą kart tokį metalą matau ir nežinau ką galvoti? Kai kiti mano papuošalai, gyvenantys tokiomis pačiomis sąlygomis, taip nedaro. 
Tai va, kelis kartus užklausiau gamintojos, kad patikslintų metalą iš kurios gaminamos auskarų ausytės ir vinukai, bet pirmus kartus mano klausimas liko perskaitytas ir ignoruotas; o galiausiai - aš užblokuota, nors nieko blogo nepasakiau. Man atrodo turiu teisę žinoti? Žodžiu, kažkas čia neaišku, jei gamintojas negali atsakyti už gaminių dalių kokybę, jei nepriima grąžinimų (teko įrodinėti pasitelkus vartotojų teisių įstatymą, skambinti telefonu), ir atsakyti dėl metalų - tai pasitikėjimo gamintoju nelieka.
Visgi greičiausiai tai bus paprastas metalas, iš kurio pašalintas nikelis ir tiek - tokiu atveju kainos neadekvačiai aukštos, o gamintoja - mažų mažiausiai nesąžininga klientų atžvilgiu. Aš vertinu paprastą atvirumą - buvo galima tiesiog atsakyti į klausimą, buvo galima palankiau priimti norą grąžinti ir greičiausiai blokuoti dėl to, kad noriu žinoti iš ko pagaminti mano papuošalai, nėra logiška. 
Apmaudu... jaučiuosi apgauta ir nusivylusi, buvusi pirkėja.

AMBER HUMAN rasite: internetinė parduotuvė (ČIA)
Facebook (ČIA) - tiesioginės transliacijos vyksta kiekvieną šeštadienį 19 val




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakas M15.

Komentarai

  1. Labai smagu per Jus išgirsti apie lietuvių kūrėjus. Nors pačiai gintaras absoliučiai neaktualu, senamadiška ir nu nepykit, bet nesižiūri ir nestilinga niekaip, bet kaip ten sakoma, skonis draugų neturi, o kur dar #senos sielos" ar pan. Beje, iš įrašų atrodo, kad tokia esate Jūs, kas yra labai žavu šiame super duper besikeičiančiame moderniame pasaulyje! Nuoširdžiai, ačiū už apžvalgas, smagu vakare prieš miegą vis užmest akį, ką įsigijote ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad lankotės ir vis grįžtate :) Man tai reiškia daug!
      Nežinau, kaip ten su tomis senomis sielomis, bet jau senai esu nusprendusi, kad skonis draugų neturi ir dėl skonio nesiginčijama. Anksčiau, tik išlipus iš paauglystės labai stengiausi pritapti prie aplinkinių, rinkdavausi tai, ką renkasi visi, stengiausi nepavėluoti su madomis, domėtis pliotkais. o pastaruosius 10-15 metų man kažkaip susivokiau, kad buvimas savimi leidžia jaustis geriausiai, net jei kitiems gintaras gali atrodyti senamadiškas, man jis patinka, tai ir renkuosi :D Ir pan. džiaugiuosi kad visa tai atėjo be didesnių egzistencinių paieškų, natūraliai ir tarsi savaime suprantamo proceso etapas :)

      Panaikinti
  2. Man tai labiausiai patiko megztinis su avytem!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Ant to megztinio dar yra juoda avis baltų būryje ;) nors nuotraukoje nesimato. Man irgi labai fainas :)

      Panaikinti
  3. Jei ir rinkčiausi gintaro gaminius, tik kažką labai minimalistinio, pvz., mondri gintaro papuošalus. Aišku, ten ir kaina kita, bet ir metalai naudojami auksas, sidabras. Vis dėlto gintaro papuošalai kai kurie prideda metelių, ypač dėvimi komplektais, na, čia tik mano nuomone.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sakyčiau ta "Mondri gintaro papuošalai" labai užkeltos kainos :) Kalvaitė naudoja sidabrą ir auksuotą sidabrą - kaina ženkliai mažesnė nei to paties stiliaus, to paties modelio, pvz auskarų. Juvelyrika, kur grynas auksas - kaina būtų suprantama. Gerokai užkeltos kainos :)

      Jei žiūrite į mano nuotraukas su gintaru, tai man ir yra nemažai metelių, natūralu, kad jie matosi. Būtų keista, jei atrodyčiau kaip jaunuolė, kai tokia senai nebesu ;)

      Panaikinti
    2. Jūs puikiai atrodote, tikrai neturėjau omenyje, kad atrodote sena ar pan . :) Kalbėjau tik apie papuošalus, dėvimus kaip komplektus, man atrodo tai nešiuolaikiškai ir tiek, bet čia tik mano žvilgsnis.

      Panaikinti
    3. Anksčiau irgi maniau, kad komplektų dėvėjimas sendina, tačiau dabar nebevengiu - priklauso nuo papuošalų dydžio, iš kart niekad nesirinkčiau 4 vienodų komplekto papuošalų, bet 2 - lengvai, o jei papuošalai smulkesni - mano akiai kartais ir 3 sudera :)
      Kaip ten sakoma - dėl skonio nesiginčijama ;)

      Panaikinti
  4. Man atrodo senamadiškas pats įsitikinimas, kad gintaras tai jau prideda metų - nei prideda nei atima - tai tik papuošalai :) Ne kitokie ir kokie nors ametisto, karneolio, perlų ir pan. gaminiai. Juk įsisegusios pvz. blizgius segtukus su drugeliais nebeatrodysime kaip paauglės, jei metų 30 plius :) Aš asmeniškai gintato dar neprisijaukinau, bet gal kada nors :) O Jūs atrodote tiesiog puikiai - elegantiška, subtili ir jaunatviška! Esu Jūsų amžiaus, bet save dar laikau labiau 'jaunuole' nei brandžia moterimi :))))))))) Ačiū, kad rašote ir dalinatės!!! P. S. O tas megztinis su avytėmis ir man super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki bendraamže :)
      Mintyse man 18-lika! Tik veidas ir žili plaukai grąžina į realybę, kad jau nebe jaunuolė, bet sena tikrai nesijaučiu :)
      Gintaras toks dalykas, kad reikia laiko. Pamilau iš naujo gintarą prieš kelis metus - pamačiau paprastą, minimalų papuošalą, auskariukus (Kalvaitės įraše "Pavasario" auskarai) ir nusipirkau. Jie neatrodo gintariniai - meilė gintarui išaugo palaipsniui. Nors tikrai buvau įsitikinusi, kad kas jau kas bet gintaras negali gerai atrodyti. Bet atrodo i jo dėvėjimas man teikia daugiau laimės, nei mano perlų :)

      Panaikinti
  5. Ogo kokia diskusija apie gintaro papuošalus užvirė. Tikrai skonis neturi draugų. Bet atrodote su tais papuošalais puikiai. Manau tik prisijaukinti reikia ta gintarą ir viskas su juo gerai. Turiu radusi senas sąsagas gintarines. Manau mielai kokius marškinius susisegsiu jomis. Nes labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kad gintaras tik močiutėms - yra tiesiog gilus įsikinimas, kurį manau reiktų griauti. Gintaras gali atrodyti moderniai, šiuolaikiškai ir patraukliai. Gintaras gali nepatikti, tačiau pats akmuo iš esmės, kad ir yra labai senas, nėra tik bobučių reikalas. Jei nepatinka gintaras - jo ir nenešioji. Ir tiesa ta, kad tų gintaro papuošalų yra visokių - yra moternių, yra klasikinių, yra jaunoms, yra vyresnėms. Jei dar kažkas nematė ne močiutiško gintaro, vadinasi žiūrėjoo kažkur ne ten :D

      Gintarą tikrai galima prisijaukinti ir prisijaukinus jis man daug mielesnis, nei anksčiau mylėti ametistai ar šalti klasikiniai perlai. Aš gintarą mylėjau visada, bet didelį laikotarpį jo tiesiog nenešiojau. Bet taip, gintaras yra skonio reikalas :)

      Būtinai išbandykite gintarines sąsagas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą