BIELENDA Skin Sensory Mask Restar - drėkinamoji prebiotinė kaukė, suteikianti odai švytėjimo

Pirmadienis ir tiesą sakant šiandien neplanavau dėtis veido kaukės, bet vis dar sergu, rytoj reikės važiuoti į ofisą, o visa nosis nutrinta nuo slogos, veido oda papilkėjusi, pavargusi ir iškamuota ligos. Veido odai greitos pagalvos labai reikia, tad pagalvojau, kad drėkinanti ir skaistumo suteikianti veido kaukė turėtų pagerinti situaciją.


Produktas: BIELENDA Skin Sensory Mask Restar - drėkinamoji prebiotinė kaukė, suteikianti odai švytėjimo
Gamintojas: "Bielenda Kosmetyli Naturalne" S.A. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, suteikti švytėjimo ir lygumo
Tinkamas tipas: sausai ir papilkėjusiai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 8 g
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Puikiai tinka sausai, papilkėjusiai ir išblyškusiai veido odai. Drėkinamoji kaukė suteikia tiesioginį odos drėkinimo ir energijos pojūtį. Dėl didelio natūralios kilmės veikliųjų medžiagų kiekio kaukė optimaliai drėkina odą, atkuria jos natūralų švytėjimą ir daro ją idealiai lygią.
Akivaizdžiai sudrėkinta, lygi ir švelni  oda, kupina spindesio.
NAUDOJIMAS: pirštais arba šepetėliu tolygiai paskirstykite kaukę ant švarios sausos odos. Venkite akių srities. Po 15 minučių nuplaukite šiltu vandeniu arba likučius įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Nedidelis vienkartinis plastikinis maišelis. Dizainas mano akiai nėra labai patrauklus, toks taip sau, kažkodėl primena rusiškos kosmetikos pakuotes, su stilistika šiuo atveju prastokai. Melsvą foną šiek tiek pagyvina neoninės vaivorykštės spalvos intarpas, bet šiaip dėmesio į pakuotę vargu ar būčiau atkreipusi.

Kvapas vidutinio intensyvumo gaivus kosmetinis aromatas.

Konsistencija kreminės tekstūros, dažyta švelniai melsva spalva. Kas mane labai nustebino? Įvairiaspalviai žirniukai kaukės konsistencijoje

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Coco-Caprylate/ Caprate, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Prunus Persica Kernel Oil, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Rice Amino Acids, Inulin, Proline, Alpha - Glucan Oligosaccharide, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Mannitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Propanediol, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Polyacrylate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum,CI 42090, CI 77289, CI 77491, CI 77492.


Poveikis. Aš tikrai pamenu, kad kai pirkau šitą veido kaukę, tyrinėjau sudėtį vaistinėje, o šalia skubino vyras ir eilė žmonių. Bet matyt arba akys nepagavo arba neperžiūrėjau iki galo, bet pasirodo, šioje priemonėje yra alkoholio - to paties, apie kurį vis kalbu ir pastaruoju metu aptinku viename ar kitame nusipirktame produkte. Žodžiu, jo yra ir šioje kaukėje, tačiau sąlyginai nedaug, mažiau nei 1%, nors nesu tikra, ar tai mane guodžia. Kas mane tikrai guodžia, tai labai gera priemonės sudėtis ir puikus pagrindas iš odą drėkinančių, kondicionuojančių, minkštinančių, raminančių, šviesinančių, gydančių ingredientų. Ir jų ne šiaip keli, o  tikrai labai gausus kiekis - gal dėl to alkoholio poveikio nepajaučiau? Ir šiaip - jei ne sudėtyje esantis alkoholis - sudėtis būtų nepriekaištingai gera ir aš neturėčiau prie ko prisikabinti, o dabar va vieną priekabę turiu ir dėl to ją įrašau į labiausiai nepatikusių dalykų eilutę.

Kreminės konsistencijos veido kaukė tirštoka. Mane nustebino gausybė spalvotų rutuliukų priemonės sudėtyje, kuriuos tyrinėjau, bandžiau susprogdinti ir suprasti jų paskirtį, tačiau regis jie skirti dekoratyvinei funkcijai - čia kad smagiau būtų. Mat nei sprogsta, nei į odą įsimasažuoja, taip ir nusiplauna, kartu su kaukės likučiais. Tad mano griežtam žvilgsniui jų iš viso galėjo nebūti.


Kaukė lengvai užsitepė ant veido odos, tik gal kiekio man buvo šiek tiek per mažai - norėjosi truputėlio daugiau priemonės, kokių papildomų dviejų mililitrų būtų pilnai pakakę. Gamintojas kaukę rekomenduoja arba įmasažuoti į odą arba nuplauti - aš visuomet renkuosi nuplauti, nes vien tiek rutuliukai ant odos pasitikėjimo man nekelia. 

O va nuplovus... eina sau!!! Labai, labai gerai - veido oda sudrėkinta, labai gerai sudrėkinta, oda įgauna švelnumo ir tokio labai natūraliai atrodančio, skaistesnės, sveikesnės odos švytėjimo. Tačiau žinote, kas svarbiausia? Svarbiausia yra odos komfortas - po kaukės nesinorėjo tepti veido kremu, regis ir miegoti galiu eiti nepasitepusi (bet tepsiu, nes turiu sausą odą ir nenoriu pleiskanojimo). Efektas labai geras, odai jaučiasi labai gerai, tačiau vis tiek tas alkoholis mane šiek tiek neramina - abejoju ar savo noru tokias kaukes pirkčiau nuolatiniam naudojimui. Išbandžiau - faina, poveikis labai geras, bet man labai liūdna, kad gamintojai neranda kito būdo, kaip naudoti alkoholį priemonėms konservuoti, ypač pastaruoju metu. Kodėl? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai