GREEN FEEL'S gelinis veido prausiklis su natūraliu kanapių sėklų ekstraktu

Geras veido prausiklis yra labai svarbus veido priežiūros rutinoje. Ir geras veido prausiklis nebūtinai turi būti brangus - rinkoje turime neblogų pigių prausiklių iš kurių galima, pagal savo odos tipą ir poreikius, išsirinkti iš ties efektyvų. Per testavimo metus esu atradusi kelis tikrai gerus, tačiau labai mėgstu kosmetiką iš esmės keisti, mėgstu testuoti, tad atradusi gerą, įrašau savo atmintyje (ir šiame tinklaraštyje) ir renkuosi išbandyti kažką naujo.

Taip jau nutiko, kad šį kart eilė atėjo Green Feel's prausikliui su kanapių sėklų ekstraktu, nes labai norėjosi išbandyti daugiau šios kompanijos veido priežiūros priemonių ir tikriausiai prausiklis yra lengviausias sprendimas. Bandžiau ir dalinuosi nuomone.


Produktas: GREEN FEEL'S gelinis veido prausiklis su natūraliu kanapių sėklų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: veidui - pašalinti nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 250 ml
Kaina: 6,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Pirmas žingsnis tavo nuostabios odos link - tobula veido švara. Šis prausiklis itin kruopščiai pašalina visus odos nešvarumus ir makiažo likučius. Gelinė, itin švelni priemonės konsistencija praturtinta visame pasaulyje pripažintu natūraliu kanapių sėklų ekstraktu. Tyrimais įrodyta, jog šis komponentas pasižymi odą raminančiomis bei poras sutraukiančiomis savybėmis. Prausiklyje esantis niacinamidas padeda reguliuoti per didelį debumo išsiskyrimą odoje, todėl tinka ir aknės pažeistai odai.
NAUDOJIMAS: naudokite vakare bei ryte (pagal poreikį). Tinka visų tipų odai.


Pakuotė. Plastikinis didelis buteliukas su balta plastiko pompa, kurią esant poreikiui galima užfiksuoti ir pakuotę įsimesti į kosmetinę kelionėms. Pakuotės dizainas nėra pats patraukliausias, savotiškas ir mano žvilgsnio nepatraukė - greičiausiai ir nebūčiau atkreipusi dėmesio, jei nebūčiau priemonės ieškojusi konkrečiai.

Pompa labai patogi dozuoti produktą, tačiau turiu pastebėjimą, kad kas kart pompos kaklelyje randu sudžiūvusio prausiklio burbuliuką. Tokius dažniausiai pastebiu, plaukų kondicionieriuose su pompomis. Nefaina, bet smulkmena.

Kvapas gaivus, malonus, kosmetinis aromatas. Gana stiprus, prausiantis jaučiamas ir šį kart neprieštarausiu - kvapas gali daryti stebuklus ir kažkodėl kas kart po prausimosi, iš dalies dėl kvapo, jaučiasi gaivus, labai malonus aromatas.

Konsistencija vidutinio tirštumo, gelinės tekstūros. 


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cellulose Gum, Niacinamide, Disodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cannabis Sativa Seed Extract, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Glutamate, Sodium Cocoate, Propanediol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum.
97% natūralios kilmės ingredientų


Poveikis. Jau žadėjau girti priemonės sudėtines dalis, nes pagrindas labai geras: vanduo, glicerinas, niacinamidas, kanapių sėklų aliejus ir kiti saugūs bei odai naudingi ingredientai. Tačiau sudėtyje yra alkoholio, kuris pasirinktas konservuoti priemonę - ar tikrai to reikėjo? Gamintojas galėjo pasirinkti bet kokį kitą ingredientą, tik ne alkoholį. Apmaudu... vengiu priemonių su alkoholiu, nes jos sausina odą, ilgalaikio naudojimo metu pažeidžia odos apsauginį barjerą. Alkoholis veikia odą, net jei to nepastebite iš karto.

Gelinės konsistencijos priemonė saikingai putoja smulkiomis putomis, kvapas maloniai nuteikia, o priemonė labai švelniai prausia veido odą. Negaliu patikėti, koks šis prausiklis švelnus odai! Ir kaip maloniai, švelniai ir efektyviai prausia visus nešvarumus, visus makiažo likučius. Po prausimo veido oda nepriekaištingai švari, jaučiasi gaivi, neišsausinta - pojūtis po prausimo labai, labai geras.

Prausiklį tik girčiau ir pločiau atsistojusi katučių, tačiau deja, dėl alkoholio to nedarysiu. Nors šiuo metu nejaučiu jokio šalutinio poveikio, bet nuolat tokio prausiklio naudoti paprasčiausiai negalėčiau - žinau, kad vienu ar kitu būdu pasireikštų ir alkoholio poveikis. Šią prausiklio pakuotę planuoju pilnai sunaudoti, nebent pasireikštų koks nepageidaujamas poveikis, bet nei pati pirkti, nei jums rekomenduoti negaliu ir to nedarysiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Visada smagu skaityti šio blogo įrašus ir ačiū, kad rašote, Jūsų dėka atradau nemažai įdomių, naudingų dalykų - iš kvepalų ir ne tik! :) Dar smalsu, ar prieš įsigydama naują priemonę nepasidomite sudėtimi? Atkreipiau dėmesį, nes lyg ne pirmas įrašas apie gaminį, kurio sudėtyje yra alkoholio (kad ir Hempz šampūnas iš ankstesniųjų) - kuris, kiek susidariau įspūdį, Jums labai labao netinka. Suprantu, kai kurias priemones gal gaunate dovanų, kai ką gal perkate spontaniškai?.. Aš jau tarsi įpratau prieš pirkdama peržvelgti sudėtis, kai tuo tarpu 'senais laikais' vadovaudavausi tik gražiais aprašymais, o apie priemonės gerumą spręsdavau pagal tai, ar skaniai kvepia :)))))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pastaruosius metus beveik viską perku internetu arba tomis retomis progomis - labai paskubomis, nes tikslas buvo ne kosmetikos priemonę nusipirkti. Ar teko pastebėti, kad perkant internetu neretai nebūna sudėtinių dalių? Dažnai lyg netyčia neparyštas visas sąrašas ir praleisti žalingi ingredientai? Arba tarkim pradžia yra, o pabaigos nerasta? Va taip ir apsiperku. Arba kaip su Hempz - tiesiog norėjau išbandyti, skubėjau ir neatkreipiau dėmesio - pasitaiko ir taip :D

      O šiaip 99% tikrinu sudėtines dalis ir labai daug norėtų priemonių taip ir nebuvo nupirkta, nes neįtinka vieni ar kiti ingredientai ;) Pakuotės faktorius jau senai nebėra esminis, kvapas - malonus akcentas, bet perkant internetu nepauostysi, o aprašymas gelbėja, bet nėra vienintelis aspektas sprendimui ;)

      Panaikinti
    2. Ačiū už atsakymą :) Ir nieko sau, nors daugiausiai irgi apsiperku online, tikrai dar nebuvau pastebėjusi, jog internete pateikiami nepilni sudėtinių dalių sąrašai! 🙈 Kita vertus, pastaraisiais metais vadovaujuosi 'daugiau yra mažiau' ir perku visko gana santūriai. Mėgstu išbandyti rutinas (veido priežiūrai), paeiliui išmėginau lietuvių gamintojų (pvz., Manilla, Skinlovers, Math, Pharma Oil) priemones - tai pvz. jų puslapiuose viskas atrodo išsamiai nurodyta... Šampūnus dažniausiai renkuosi iš rekomendacijų ar paskaitau blogerių atsiliepimus su jau panagrinėta sudėtimi. Aišku būna retsykiais ir tų spontaniškų pirkinių ar gautų dovanai, kuomet sudėtis nuvilia :)

      Panaikinti
    3. Kadangi neretai perku Eurokos - tenka pastebėti tokius bajerius, pvz nusikopijuoji sudėtinį sąrašą (čia jau apžvalgai rašyti) ir galvoji ko tai per trumpas... palyginus su esančiu ant pakuotės, pastebi kiek daug praleista. Arba neretai ruošiesi pirkti priemonę ir ten iš viso sudėties nepateikia - belieka tikėtis, kad bus gera, arba eiti į parduotuvę pasižiūrėti ar tikrai mane tenkina. Neinu, nes ir tingiu ir laiko neturiu :D
      lietuvių gamintojai labai faini - sudėtis pateikia sąžiningai pilnai ir rutinos labai liuksinės!

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Atsakiau anksčiau - perku internetu ir pastebiu, kad ne visuomet yra sudėtis, sudėtys nebūna pilnos, o retkarčiais pati apsižioplinu pirkdama paskubomis ir nepasižiūrėjusi :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą