PIRMAS ĮSPŪDIS. THE SKIN HOUSE "Rose Heaven" Serum - stangrinantis, mažinantis raukšles serumas

Ar verta bandyti mėginius? Net labai verta! Jei domiesi kažkuriuo gamintoju ir planuoji pirkinius, mėginys gali atverti akis, sudaryti pirminę nuomonę ir tik patvirtinti arba paneigti planuojamas išlaidas. Pirmuosius kelis naudojimus galima susidaryti įspūdį, ar priemonė nesukelia nepageidaujamų reakcijų, ar patinka konsistencija, kaip draugauja su kitomis vonioje esančiomis priemonėmis, o kartais, pajausti ir poveikį, jei pvz tai yra drėkinantis produktas. Žinoma, stangrumo ar raukšlių mažinimo efekto greičiausiai nespėsi pastebėti, bet vis tiek, mėginys yra puikus pasitikrinimo būdas.

O aš šį kart turiu korėjietišką, odą stangrinančio ir su raukšlėmis kovojančio serumo mėginį, kurį išbandžiau ir trumpai dalinuosi įspūdžiais.


Ką žada gamintojas: Intensyvus „THE SKIN HOUSE Rose Heaven“ serumas drėkina ir maitina odą, pagerina jos tekstūrą ir išlygina tonusą, atkuria odos jaunatvišką elastingumą, minkštumą ir nuostabų spindesį. Rožių ir erškėtuogių aliejus, esantis sudėtyje, pagerina veido atspalvį, padeda kovoti su priešlaikiniu odos senėjimu ir apsaugo nuo raukšlių susidarymo. Serumas greitai įsigeria į odą, sustiprina natūralų odos apsauginį barjerą ir atsparumą.
NAUDOJIMAS: Tepkite ant švarios odos.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Water, Glycerin, Glyceryl polyacrylate, Dimethicone, Cyclomethicone, PEG/ PPG-18/4 Copolymer, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Dimethicone, C14-22 Alcohols, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Triethylhexanoin, Hydrogenated Lecithin, Arachidyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Ceramide 3, Cholesterol, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Carbomer, Tromethamine, Water, 1,3 Butylene glycol, Betaine, Raffinose, Inositol, Sodium Hyaluronate, Histidine, Glutamine, Glycerin, Lysine, Arginine, Cysteine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Cetyl Dimethicone, NiacinamidePropylene Glycol, Alcohol, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Rose Extract, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Perfume, Hyssopus Officinalis Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Paeonia Lactiflora Bark/ Sap Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Leontopodium alpinum extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Disodium EDTA, Adenosine.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina: 26,95 Eur
Kur galima įsigyti: Loverte, pigu.lt, Eurokos
Gamintojas: "The Skin House". Pagaminta Korėjoje


Mano nuomonė. Kažkas neaišku su priemonės sudėtinėmis dalimis, tačiau kadangi ant serumo pakuotės jos nėra, o internete rasti pavyko tik tokią - tokią ir palieku. Pakomentuosiu tik tiek, kad sudėtyje daug drėkiklių ir antioksidantų, natūralių augalinių aliejų ir ekstraktų. Deja, kartu ir nemažai silikono! Silikonas iš esmės yra geras ingredientas, kuris išlygina odos paviršių ir suteikia švelnumo ir lygumo pojūtį. Žinote, makiažo gruntai (praimeriai) su silikonu puikiai tinka visiems tiems puošniems proginiams makiažams, kai norisi gerai atrodyti. Tačiau tokių praimerių ilgai naudoti negaliu ir esu labai griežtai prieš silikonus veido serumuose.

Šio serumo konsistencija labai faina - tirštesnė ir sunkesnė iš pirmo žvilgsnio puikiai tinka šaltuoju metų laiku. Jausmas užtepus ant odos buvo labai fainas, bet neapleido nuojauta, kad serumas keistai sunkus ir kažkas čia negerai. Žinoma, toks serumas kiek ilgiau geriasi į veido odą, tačiau iš ties atrodė, kad maitina ir odos paviršius jautėsi visai neblogai.

Viskas buvo visai neblogai, kol nepanaudojau tris kartus iš eilės - įsivaizduokite, šiandien atsikeliu su poodiniais skausmingais spuogais (ne riebūs) ir man to visiškai pakako suprasti, kad sudėtyje yra silikono ir serumas man visiškai netinka. Silikoninių praimerių bumo laikais jau turėjau tokią pat reakciją, naudodama priemones kelias dienas iš eilės ir čia lygiai tas pats. Nesu garantuota dėl kitų merginų, bet man silikonas užkemša veido poras ir jei nenustoju naudoti - formuojasi poodiniai spuogeliai! Tad esu prieš silikoną veido priežiūroje - lai nebūna to odos lygumo ir švelnumo pojūčio, man jo visiškai nereikia - apsieisiu. Ir visuomet mieliau rinksiuosi veido priežiūros priemones, kurių pagrindą nesudaro vanduo, glicerinas ir daug silikono. 

Ar reikia sakyti, kad nepatiko? Nepatiko, netiko ir likučių nebenaudosiu - gal bandysiu dar tą lašiuką rankoms sutepti, nes kažkaip nefainai va taip išmesti lauk, o mano rankos silikoną neblogai toleruoja. Bet veidui? Griežtai ne. Alkoholis ir silikonas yra velniai, kurių vengiu veido priežiūros priemonėse.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ačiū už atsiliepimą, turiu šį mėginį ir jis keliaus ant rankų, kaip tik kovoju su spuogeliais, naujų daugiau nesinori 😐

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau. Tikrai nenaudokite veidui - silikonas ir veido priežiūra yra nesuderinami dalykai.

      Panaikinti
  2. Dėl alkoholio ir silikonų (ypač veido kosmetikoje) pritariu 100 procentų - jau esu įsitikinusi, kad mano odai šis derinys tiesiog tabu, nuo silikonų iškart atsiranda spuogelių.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, ir iš tikro daugumai oda netoleruoja. Nesuprantu, kodėl žmonės nešaukia garsiai, apie savo potyrius - SILIKONAS ir ALKOHOLIS odai yra BLOGAI!

      Panaikinti

Rašyti komentarą