2024/02 Vasario mėnesio pirkiniai ir naujienos

Vakar tiesiog nebeturėjau jėgų užbaigti normalaus įrašo, todėl tai buvo tik vieno mėginio diena... tebūnie, kartais reikia ir tokių. Ir tikriausiai normalu, kad kasdien rašant, norisi laisvesnių dienų, išpuola dienos, kai laiko prie tinklaraščio nelieka tiek daug, kiek norisi arba visai nelieka. Aplink vyksta gyvenimas ir tinklaraštis mano gyvenime tikrai nėra pirmoje vietoje, tačiau nemeluosiu - labai didžiuojuosi jį rašydama, rašymas džiugina, o nemažai senesnių įrašų ne tik padeda prisiminti kas ir kaip, tačiau ir pastebėti, kiek visko daug pasikeitė. 

Kadangi vakar jūsų nelepinau, - šiandien jau nebesimuliuoju ir nelaužydama tradicijų, paskutinę mėnesi dieną, o kartu ir paskutinę šios žiemos dieną rodau jums šio mėnesio, šiek tiek chaotiškus pirkinius.


Plaukams


Kadangi plaukai vis dar slenka, puiki proga išbandyti visus nuo slinkimo siūlomus plaukų produktus... Žinoma, kad juokauju, norėčiau, kad neslinktų, tad bandydama taisyti padėtį, papildomai įvedu varnalėšų šampūną ir kondicionierių. Esu apie juos girdėjusi nemažai gerų atsiliepimų, tad jau nekantrauju išbandyti - sekantį kartą plaukus plausiu jau su šia porele.
MAXIMA, šampūnas - 2,89 Eur; kaukė - 3,39 Eur

3. CLIMAPLEX Curl Defining garbanas pabrėžiantis plaukų kremas, 250 ml
Atkreipiau dėmesį, kad po plovimo, kol plaukai dar šlapi, mano kasos iš ties stipriai banguotos, tačiau plaukams natūraliai išdžiūvus - lieka tik silpnos bangelės, o džiovintuvu sugebu išsidžiovinti taip, kad atrodo beveik kaip ištiesinti. Kadangi kirpčiukų nebeplanuoju kirpti, su plaukais norisi pokyčių. Vienas iš jų - bandysiu pabrėžti garbanas, užfiksuoti ir džiovinti taip, kad jos būtų ryškesnės, gražesnės ir išliktų kelias dienas. Net nelabai žinau, ko toms bangoms reikia, kad jos būtų garbanomis, tačiau išbandysiu.
Eurokos, 11,99 Eur

Rinkausi rinkausi ampules ir man atrodo pasirinkau biški pro šalį... šitos ampulės skirtos naudoti po plaukų plovimo ir yra paliekamos ant plaukų. Deja, viena ampulė atkeliavo sudužusi, skystis išbėgęs - sudaužė kurjeris, tačiau... jos ir nebuvo saugiai supakuotos.
Eurokos, 5,89 Eur (arba kiekviena po 0,49 Eur)

5. CAMELEO dažomasis plaukų šampūnas "6.65 juicy pomegranate", 40 ml

6. CAMELEO dažomasis plaukų šampūnas "6.53 gold caramel", 40 ml
Pirkau abu su tikslu pakeisti plaukų spalvą, bet tik laikinai. Jau senai noriu išbandyti ryškiai raudoną, o kita neutralesnė, skirta tik paryškinti plaukų atspalvio šiltumą, įnešti švelnios karamelinės spalvos. Spalva ilgai neišlieka, tad bus puiki proga pasimatuoti spalvas, tik nežinau, ar lips prie mano natūralių rudų plaukų. Cha, sakiau, kad kažkodėl užsimaniau plaukų pokyčių.
Eurokos, po 1,69 Eur

Veidui

7. NIVEA Q10 priešraukšlinis ir stangrinamasis naktinis veido kremas, 50 ml

8. NIVEA Q10 priešraukšlinis ir stangrinamais dieninis veido kremas su SFP 15, 50 ml
Žinau, žinau.. Nivea nėra pats geriausias sprendimas veido odai ir aš nežinau, kas man pasidarė, bet labai, na labai norėjau nusipirkti. Nivea kremus esu išbandžiusi beveik visus ankstyvoje jaunystėje, jaučiu šiam prekiniam ženklui savotišką nostalgiją, tad tiesiog panorau kremo porelės ryto ir vakaro ritualui. Sudėties nežiūrėjau, ar veikia nežinau - pasidaviau pagundai. 
Drogas, kiekvienas po 15,99 Eur

Rankoms ir nagams

9. BYPHASSE Express nagų lako valiklis, 250 ml
Beveik baigėsi šiuo metu naudojamas nagų lako valiklis, todėl nusipirkau tokį - lyg ir žada būti švelnus ir kartu efektyvus.
Eurokos, 3,79 Eur

10. BATH & BODY WORKS "Cucumber Melon" dezinfekcinė rankų želė, 29 ml

11. BATH & BODY WORKS "Lakeside Lavander" dezinfekcinė rankų želė, 29 ml

12. BATH & BODY WORKS "Turquoise Waters" dezinfekcinė rankų želė, 29 ml

13. BATH & BODY WORKS "Warm Vanilla Sugar" dezinfekcinė rankų želė, 29 ml

14. BATH & BODY WORKS "Pink Peach Blossom" dezinfekcinė rankų želė, 29 ml

15. BATH & BODY WORKS "Raspberry Tangerine" dezinfekcinė rankų želė, 29 ml
BeautyBoutique, kiekvienas po 4,00 Eur
Prisipirkau dar dezinfekcinių, nes praeitais metais pirkti jau baigėsi ir ši kompanija gamina pačius tobuliausius, pačius efektyviausius dezinfekcinius gelius. Kvepia maloniai, veikia efektyviai. Labai patinka.

Aromatai

16. BATH & BODY WORKS "At The Beach" parfumuota kūno dulksna, 236 ml
Radau Bath & Body Works kūno dulksną pigu.lt! Ir kaina pasirodė visai padori, tad užsisakiau ir labai džiaugiuosi maloniu, kreminiu aromatu! Fantastika... norisi bandyti daugiau šio gamintojo kūno dulksnų, nes pvz Victoria's Secret manęs nelabai sužavėjo, o čia visai kitas reikalas.
Labai malonus kvapas!
pigu.lt, 11,39 Eur

17. THE MASTER PERFUMER "No.26 White Lily" tualetinis vanduo, 50 ml
Pigučiai, kurių neplanavau pirkti, bet nusipirkau. Man labai patinka lelijų aromatas, tačiau nežinau, ko reiktų čia tikėtis? Ir tiesa ta, kad ne kaina apsprendžia aromato kokybę, toli gražu ne kaina. Papasakosiu, kai tik geriau išbandysiu.
Drogas, 8,99 Eur

18. CALVIN KLEIN "CKin2U" tualetinis vanduo, 50 ml
Išmainiau Eurokos parduotuvėje į tuščią buteliuką ir tiesą pasakius akcija visai nebloga - sutaupiau 6 Eur, o aromatą norėjau išbandyti, mat yra nemažai gerų atsiliepimų. Jau esu purškaliojusi, bet manau, kad turėčiau buteliuką palikti karštesniems orams ir vasaros metui.
Eurokos, mainiau už 11,99 Eur; pilna kaina visur kitur apie 20-25 Eur

Kaip kvepia miškas? Ar miško kvapas malonus? Man miško aromatas yra vienas kvapų, kuriuo norisi kvepėti. Jau kuris laikas ieškau žalumos, miško, samanų, pušų kvapo su tyra miško siela. Buvo rekomendacijų bandyti šį, ta užsakiau.
Notino, 6,90 Eur

20. TESORI D'ORIENTE "Thalasso Therapy" parfumuotas vanduo (unisex), 100 ml
O šitas turėtų kveptėti jūra, švelniu jūros brizu ir druska. Jūs man pasakykite, kaip nesusigundyti tokiais aromatais, ypač kai žinai, kad juokinga kaina, o išlieka labai gerai? Dar noriu šitą labiau patyrinėti, pasakoti ar patinka ar nelabai - per anksti.
Notino, 7,90 Eur
-------------------------------------------------
Štai ir visi mano chaotiški vasario mėnesio pirkiniai. Jaučiausi šį mėnesį kažkur besiblaškanti tarp to ko noriu, to ko reikia ir to, kas teisinga. Ne visus pirkinius gerai apgalvojau, dalis nusipirkta akivaizdžiai per skubą kažkur, dėl nostalgijos ar desperacijos dėl plaukų... Ką gi, viskas paaiškės kelių mėnesių eigoje - kas iš čia esančių pasiteisino, o ką vis gi reikėjo palikti parduotuvių lentynose.
O ką jūs gero/ chaotiško/ labai laukto nusipirkote vasario mėnesį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš ir pirkdavau "Placenta Activ" plaukų ampules po plovimo. Tik kad man kažkaip tas alkoholis sudėtyje nepatiko - antroj vietoj po vandens, o ir efekto nuo tų likusių sudėtinių dalių nepastebėjau. Beje, taip niekas ir nežino, kokia placenta ten naudojama. :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, apsipirkau man atrodo :D
      Nieko greit i6bandysiu ir bus aišku, kas ir kaip.

      Panaikinti

Rašyti komentarą